Τα επαγγελματικά γραφικά είναι βασικά για την προβολή και το μάρκετινγκ μιας επιχείρησης

Ο επαγγελματικός σχεδιασμός γραφικών είναι ζωτικής σημασίας για μια επιχείρηση.
Τα επαγγελματικά γραφικά μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο για την επιχείρησή σας.
Είναι σημαντικό να επενδύσετε σε καλή ποιότητα σχεδίασης και γραφικών για να βοηθήσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Αναβαθμίστε την παρουσία σας,

με τα πακέτα σχεδιασμού γραφικών για τα social media!

Με την διαρκή φροντισμένη παρουσία και την κοινωνική δραστηριότητα σας στα social media, μπορείτε να φτάσετε σε ένα ευρύ κοινό και να δημιουργήσετε ενδιαφέρον γύρω από την επιχείρησή, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Τα επαγγελματικά γραφικά συμβάλλουν στην αύξηση της παρουσίας σας στα social media και, ως εκ τούτου, στην αύξηση των πωλήσεων.

Τα επαγγελματικά γραφικά μπορούν να τραβήξουν την προσοχή, να προκαλέσουν συναισθήματα και να κάνουν μια μόνιμη εντύπωση στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μια καλά διαχειριζόμενη παρουσία στα social media, με βασικό πυλώνα της τα επαγγελματικά γραφικά, μπορεί να δημιουργήσει θετική επίδραση στην εταιρεία σας και να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Χρησιμοποιώντας επαγγελματικά γραφικά μπορείτε

📌 να προωθήσετε προσφορές,

📌 να διαφημίσετε προϊόντα και υπηρεσίες και

📌 να δημιουργήσετε αποτελεσματικές καμπάνιες μάρκετινγκ

για να προσελκύσετε νέους πελάτες και να αυξήσετε το αγοραστικό ενδιαφέρον για αυτά που προσφέρετε.

Τι θα λάβετε από εμάς:

Γραφικά στις σωστές διαστάσεις για το κάθε μέσο και τύπο ανάρτησής / διαφήμισης

Φωτογραφίες καλής ποιότητας από τράπεζες φωτογραφιών

Γραφικά με σαφή εστιακό σημείο

Ακολουθούμε ή δημιουργούμε τον οδηγό στυλ της επωνυμίας σας

Εφαρμογή καθολικών αρχών σχεδιασμού που πρέπει να ακολουθεί κάθε εικόνα για μέγιστο αντίκτυπο.

Κρατάμε τον σχεδιασμό απλό

Αντιμετωπίζουμε το κείμενο με σεβασμό

Σχεδιάζουμε για εσάς γραφικά για χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτετε.

Μπορούμε σαν ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να δείξουμε ότι νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας και τις εντυπώσεις που τους αφήνουμε. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των επιχειρήσεων εξαρτώνται από την εξαιρετική σχεδίαση γραφικών, η οποία ενισχύει την αφοσίωση, βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη, κάνει τη διαφήμιση πιο αποτελεσματική και τις επιχειρήσεις να ξεχωρίσουν!

Τα επαγγελματικά γραφικά που σχεδιάζουμε για εσάς, μπορούν να μεταφέρουν με επιτυχία ένα μήνυμα στο κοινό με συνοπτικό και αποτελεσματικό τρόπο. 

Γραφιστικές Υπηρεσίες της “The Marketeers”

Λογότυπο και Εταιρική Ταυτότητα

Γραφικά για Ιστότοπους

Γραφικά για Social Media

Πακέτα γραφικών για Social Media

Σχεδιασμός για καταλόγους, αφίσες, φυλλάδια, διαφημιστικά banner και πόστερ

Σχεδιασμός Emails & News Letters

Γραφικά για διαφημίσεις

Γραφικά για εκδηλώσεις

Σχεδιασμός Συσκευασίας προϊόντων

Γραφικά για διαφημιστικές κατασκευές

Συμβόλαιο γραφιστικών υπηρεσιών (με το μήνα) για χρήση στο Ίντερνετ

Συμβόλαιο γραφιστικών υπηρεσιών (με το μήνα)

Τα social media είναι βασικό κανάλι ψηφιακού μάρκετινγκ για να προβάλετε την επιχείρησή σας.

Με την κατάλληλη αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε:

– να προσεγγίσετε ένα τεράστιο κοινό,

– να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας και

– να αυξήσετε τις πωλήσεις

όλα αυτά διατηρώντας παράλληλα το κόστος σας υπό έλεγχο.

γυναίκαπου σχεδιάζει στον υπολογιστή

Επίσης είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να δώσετε στους πελάτες μια προσωπική σύνδεση μαζί σας.

5 λόγοι για τους οποίους η επιχείρησή σας χρειάζεται τα Social Media

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι η πιο οικονομική μορφή άμεσης επικοινωνίας που έχουμε ως επιχείρηση με το κοινό μας και τα πέντε σημεία παραπάνω αποδεικνύουν ότι η παρουσία τους είναι ζωτικής σημασίας για κάθε επιχείρηση που θέλει να είναι επιτυχημένη. 

Όταν γίνονται σωστά, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο για την προσέλκυση νέων πελατών, τη διατήρηση των πελατών και την ικανοποίηση των υπαρχόντων πελατών.

Υπηρεσίες της 
“The Marketeers”
για τα social media

Θα αλληλοεπιδράσουμε μαζί σας μέχρι το σημείο που ο χρόνος ή/και οι γνώσεις σας το επιτρέπουν για να φέρουμε πωλήσεις και αναγνωρισιμότητα για την επιχείρησή σας.   

  • Στρατηγική για τα social media
  • Στρατηγική περιεχομένου για τα social media
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες
  • Διατύπωση λεκτικών μηνυμάτων
  • Σχεδιασμός γραφικών
  • Διαχείριση social media
  • Διαφήμιση στα social media
  • Ανάλυση και παρακολούθηση
  • Επαναπροσδιορισμός και βελτίωση παρουσίας

Τα Social Media είναι η ανάγκη του σημερινού επιχειρηματικού κόσμου.

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης επιδιώκετε να επωφεληθείτε από τα social media για να ενισχύσετε την παρουσία σας στην αγορά, να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να αναπτύξετε μια θετική σχέση με το κοινό σας.

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους

Οι στατιστικές δείχνουν ότι τα social media έχουν αναδειχθεί σε ισχυρό εργαλείο για τις επιχειρήσεις και έχουν σημαντική επίδραση στην ανάπτυξη και την επιτυχία τους.

Χρήση από το ευρύ κοινό: Σύμφωνα με τα στοιχεία του 2021, περίπου 4.2 δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τα social media παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν σε ένα ευρύ και ποικίλο κοινό μέσω αυτών των πλατφορμών.

Αύξηση της ευαισθητοποίησης της επιχείρησης: Σύμφωνα με μια έρευνα του Global Web Index, το 54% των καταναλωτών παγκοσμίως χρησιμοποιούν τα social media για να ανακαλύψουν νέα προϊόντα. Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους μέσω των social media.

Οι αναρτήσεις στο Facebook με φωτογραφίες, για παράδειγμα, λαμβάνουν περισσότερα likes και σχόλια και οι αναρτήσεις στο LinkedIn με εικόνες έχουν κατά μέσο όρο 98% υψηλότερο ποσοστό σχολίων. Εν τω μεταξύ, τα tweets που περιλαμβάνουν οπτικό περιεχόμενο έχουν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν αφοσίωση.

Αύξηση των πωλήσεων: Με βάση έρευνες, το 78% των καταναλωτών δηλώνει ότι οι posts στα social media μιας επιχείρησης επηρεάζουν τις αποφάσεις αγοράς τους. Μέσω των social media, οι επιχειρήσεις μπορούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους, να παρουσιάσουν προσφορές και να δημιουργήσουν ανάγκη στο κοινό για αγορές.

Το δυνατό και ορθά σχεδιασμένο οπτικό περιεχόμενο μπορεί να επικοινωνήσει μια ιδέα αμέσως. Μελέτες δείχνουν επίσης ότι οι εικόνες μας μένουν περισσότερο από το κείμενο: οι άνθρωποι είναι 65% πιο πιθανό να θυμούνται πληροφορίες εάν περιλαμβάνουν μια εικόνα.

Επιπλέον, μπορεί να χάσετε νέους πελάτες. Περισσότερο από το 40% των ψηφιακών αγοραστών χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ερευνήσουν νέες επιχειρήσεις και προϊόντα.

Επιπλέον, τα γραφικά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εδραιώσετε μια οπτική ταυτότητα για την επωνυμία ή την επιχείρησή σας.

Τα γραφικά στα social media τείνουν επίσης να έχουν υψηλότερο ποσοστό αφοσίωσης από τις γραπτές αναρτήσεις.

Για ποιο λόγο χρειάζομαι επαγγελματικά γραφικά στην επιχείρησή μου

Όλοι έχουμε τις «ζώνες ιδιοφυΐας» μας. Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, η ζώνη ιδιοφυΐας σας είναι πιθανό να δημιουργεί προϊόντα ή υπηρεσίες που θέλουν οι άνθρωποι, να δημιουργεί έσοδα και να αναπτύσσει στρατηγική. Η ζώνη ιδιοφυΐας σας πιθανότατα δεν είναι οπτικά κατάλληλα σχεδιασμένη.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντική η απόφαση να συνεργαστείτε μαζί μας για να σας υποστηρίξουμε, σχεδιάζοντας την εικόνα και τα μηνύματα που δημιουργείτε με τις επιλογές σας.  

Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας θα συμβάλει καθοριστικά για την επιτυχία της εταιρείας σας. Σκοπός μας είναι να εξοικονομήσετε χρόνο, να βελτιώσετε την εικόνα σας στα μάτια των πελατών σας ακόμη και να δημιουργήσετε περισσότερα έσοδα. 

Τα επαγγελματικά γραφικά είναι απαραίτητα σε πολλούς τομείς μιας επιχείρησης και παίζουν κρίσιμο ρόλο στην προβολή της εικόνας και της επαγγελματικής ταυτότητας της. Ορισμένοι από τους βασικούς τομείς που απαιτούν επαγγελματικά γραφικά περιλαμβάνουν:

Λογότυπο και εταιρική ταυτότητα

Το λογότυπο είναι ένα από τα πιο σημαντικά γραφικά στοιχεία μιας επιχείρησης.
Πρέπει να είναι μοναδικό, ευδιάκριτο και να αντιπροσωπεύει τις αξίες και τη φιλοσοφία της επιχείρησης.

Διαφημιστικές καμπάνιες

Οι διαφημίσεις απαιτούν επαγγελματικά γραφικά για να τραβήξουν την προσοχή του κοινού και να μεταδώσουν το μήνυμα τους αποτελεσματικά.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα μιας επιχείρησης πρέπει να έχει επαγγελματικό και ελκυστικό σχεδιασμό για να δημιουργήσει καλή εντύπωση στους επισκέπτες και να παρέχει ευκολία στην περιήγηση.

Υλικά μάρκετινγκ και πωλήσεων

Χρειάζεστε επαγγελματικά γραφικά για τη δημιουργία υλικών όπως επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια, καταλόγους, αφίσες, στολές εργασίας, προωθητικά δώρα, συσκευασίες προϊόντων κλπ.

Κοινωνικά μέσα και ψηφιακό μάρκετινγκ

Τα γραφικά παίζουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία περιεχομένου για κοινωνικά μέσα, όπως αναρτήσεις στο Facebook, το Instagram, το Twitter και άλλα. Αυτά τα γραφικά μπορούν να περιλαμβάνουν εικόνες, γραφικά που ταιριάζουν στο στυλ της επιχείρησης και στην επικοινωνία της με το κοινό.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους τομείς στους οποίους τα επαγγελματικά γραφικά είναι απαραίτητα για μια επιχείρηση.

Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσετε μια συνεπή και επαγγελματική εικόνα που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας και της αξιοπιστίας της επιχείρησής σας.

Για ποιο λόγο να επιλέξετε την

The Marketeers

Είναι μια διαφημιστική εταιρεία στην Αθήνα που κάτω από ένα πρωτοποριακό σύστημα διακυβέρνησης υποστηρίζει επιχειρήσεις να βελτιώσουν την εταιρική εικόνα τους και τις πωλήσεις τους.

Παρέχει υπηρεσίες, προϊόντα και υποστήριξη τόσο σε παραδοσιακής μορφής μέσα (εκτυπώσεις, διαφημιστικές κατασκευές κ.α.) όσο και σε ψηφιακά μέσα (κατασκευή ιστότοπων, digital marketing κ.α.).

Πρόθεσή μας είναι να σας συναντήσουμε εκεί που βρίσκεστε και να σας οδηγήσουμε στο επόμενο επίπεδο.

Σας παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα προστιθέμενης αξίας ενώ ταυτόχρονα συμβάλουμε στην διεύρυνση της αντίληψης που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς στόχους σας.

Συνεργασία με την

The Marketeers

Ενεργούμε πάντα με γνώμονα την εκπλήρωση των στόχων που μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας.

Εκτελούμε με υπευθυνότητα τις υπηρεσίες και παράγουμε με κορυφαία ποιότητα τα προϊόντα που παραδίδουμε.

Κύριο μέλημά μας είναι να ανταποκρίνονται σε αυτά που δεσμευόμαστε.

Δεν μένουμε στην ικανοποίηση μεμονωμένων αναγκών. Εστιάζουμε στο να επιφέρουμε ουσιαστικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

Σε επείγουσες και έκτακτες περιστάσεις θα σταθούμε δίπλα στον πελάτη μας και θα του προσφέρουμε στο ακέραιο τις υπηρεσίες μας

Τα βήματα συνεργασίας μαζί μας

Είμαστε διαφορετικοί διότι εστιάζουμε στο αποτέλεσμα που θέλει ο πελάτης μας 

– Εξετάστε και καταγράψτε τις ανάγκες της επιχείρησής σας

– Συγκεντρώστε το υλικό που έχετε μέχρι σήμερα σχετικό με την εταιρική σας εικόνα

– Αφήστε μας τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή καλέστε για μια συνάντηση γνωριμίας.

– Μαζί θα οριοθετήσουμε τον στόχο που θέλετε και τα μέσα που θα τον πραγματοποιήστε

– Θα λάβετε προσφορά μας

– Θα καθορίσουμε τις διαδικασίες και τις επικοινωνίες για την υλοποίηση του έργου

– …

Scroll to Top

Οφέλη που θα αποκομίσετε από την σχεδιασμένη χρήση της διαφήμισης:

  • Δημιουργείτε επίγνωση
    Ένα από τα πιο άμεσα αποτελέσματα της διαφήμισης είναι η αυξημένη αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας. Οι δυνητικοί πελάτες πιθανότατα θα πρέπει να συναντήσουν την επιχείρησή σας αρκετές φορές προτού αρχίσουν να σας θυμούνται και οι διαφημιστικές ενέργειες σας βοηθούν να το πετύχετε.

  • Εκπαιδεύετε τους καταναλωτές
    Πέρα από την απλή δημιουργία ευαισθητοποίησης, η διαφήμιση σάς βοηθά να εκπαιδεύσετε τους καταναλωτές σχετικά με το πώς τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας τους βοηθούν και τι αντιπροσωπεύει η επωνυμία σας.
    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημιστικές ενέργειες για να δημιουργήσετε μια βαθύτερη κατανόηση για τα πάντα, από την αποστολή της εταιρείας σας μέχρι την αξία αυτών που πουλάτε.

  • Ενισχύετε τη φήμη σας
    Η διαφήμιση σάς δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε τη φήμη της επιχείρησής σας. Τόσο η διαφήμιση εκτός σύνδεσης μέσω αντύπων,. επιγραφών και άλλων μέσων όσο και η διαδικτυακή διαφήμιση μπορούν να ενισχύσουν την προβολή των βασικών μηνυμάτων σας – τα συμπεράσματα που θέλετε να έχει το κοινό-στόχο σας – και να τονίσουν τις καλές πτυχές της εταιρείας σας.
  • Αποκτάτε νέους πελάτες
    Η απόκτηση νέων πελατών είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Η διαφήμιση είναι πολύ σημαντική γιατί σας βοηθάει να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα που θέλετε για πελάτες σας με μηνύματα που απευθύνονται απευθείας σε αυτούς.
  • Διατηρήτε τους τρέχοντες πελάτες σας

    Η διατήρηση των πελατών είναι το θεμέλιο της επιχειρηματικής ανάπτυξης . Χρειάζεστε πιστούς πελάτες που αγαπούν την επωνυμία σας, σας στέλνουν παραπομπές από στόμα σε στόμα και πιθανότατα ξοδεύουν περισσότερα χρήματα για το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

    Η αποτελεσματική διαφήμιση οδηγεί την προσοχή των πελατών σας ξανά σε εσάς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημιστικές ενέργειες για να στοχεύσετε εκ νέου σε μέλη του κοινού-στόχου σας , συμπεριλαμβανομένων επιχειρήσεων και καταναλωτών που βρίσκονται ήδη στη βάση πελατών σας.

  • Μένετε μπροστά από τον ανταγωνισμό
    Ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησης που διευθύνετε, έχετε ανταγωνιστές. Θα υπάρχουν πάντα επιχειρήσεις που θα διεκδικούν την προσοχή των ίδιων καταναλωτών. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε ποιοι είναι αυτοί οι ανταγωνιστές σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι μεταξύ των πολλών επιχειρήσεων που ήδη διαφημίζονται για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Στις μέρες μας δεν μπορείτε να βασίζεστε στην πελατεία που αποκτάτε οργανικά ή από στόμα σε στόμα, οι διαφημίσεις είναι σημαντικός παράγοντας διαμόρφωσης της επιτυχίας σας σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά.
  • Πραγματοποιήτε πωλήσεις
    Οι επιπτώσεις της διαφήμισης στην πραγματοποίηση πωλήσεων είναι καθοριστική. Οι διαφημίσεις είναι ισχυρά εργαλεία για να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να κερδίσει τα χρήματα που χρειάζεται για να επιβιώσει και να ευδοκιμήσει.

 

Στόχος μας είναι να εκπληρώσετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.
Καθώς οι διαφημιστικές ενέργειες που σχεδιάζουμε μαζί σας θα σάς βοηθούν να επιτύχετε υψηλή απόδοση επένδυσης (ROI), θα έχετε επιπλέον έσοδα που μπορείτε να επανεπενδύσετε στην επιχείρησή σας για έναν συνεχή κύκλο διαφήμισης και ανάπτυξης.
Η διαφήμιση είναι σημαντική γιατί μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
Με την διαφήμιση θα προσεγγίσουμε μαζί σας το σωστό κοινό με θετικά, στοχευμένα μηνύματα που θα μετατρέπουν τους δυνητικούς πελάτες σε αφοσιωμένους πελάτες. 
Επίσης θα στοχεύσουμε εκ νέου το κοινό σας, είτε στοχεύετε να αποκτήσετε αναγνωρισιμότητα επωνυμίας είτε να αυξήσετε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των επιχειρήσεων και καταναλωτών που είναι πελάτες σας.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η διαφήμιση;

Από το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος ή υπηρεσίας μέχρι την απλή προσπάθεια να προωθήσετε την επωνυμία σας στον κόσμο, οι κατάλληλες διαφημιστικές τακτικές μπορούν να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε περισσότερα από τα κατάλληλα άτομα.

Η διαφήμιση είναι ένας τύπος προώθησης επί πληρωμή που στρέφει την προσοχή στο βασικό σας μήνυμα και είναι το κρίσιμο επόμενο βήμα για να λειτουργήσουν οι στρατηγικές μάρκετινγκ που θα χρησιμοποιήσετε. Αυξάνει την έκθεσή σας για να συμβάλει να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους, είτε στοχεύετε να δημιουργήσετε τη βάση πελατών σας είτε να αυξήσετε γρήγορα τον όγκο των πωλήσεών σας.

Τα οφέλη που θα αποκομίσετε από την σχεδιασμένη χρήση της διαφήμισης:

Βήματα για να βελτιώσετε την εταιρική σας εικόνα
  1. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ζωτικής σημασίας
    Το εταιρικό σας branding είναι ότι πιο σημαντικό διαθέτεται. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη γλώσσα, το λογότυπο, τον συνδυασμό χρωμάτων, τη χρήση εικόνων, την τυπογραφία και τα γραφικά σας. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά εξοπλισμένη είναι η εταιρεία σας, εάν ο καταναλωτής έχει κακή εντύπωση για εσάς από οποιοδήποτε από τα παραπάνω, ενδέχεται να μην έχετε άλλη ευκαιρία για να τον κάνετε πελάτη.

  2. Βελτιστοποιήστε το περιεχόμενό σας
    Το περιεχόμενό σας είναι όλα αυτά που προβάλετε για να έρθετε σε επαφή με τον καταναλωτή, είναι επίσης η φωνή σας και το κύριο μέρος που θα προσελκύσει τον καταναλωτή να ενδιαφερθεί για την επιχείρησή σας. Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας να δημιουργείτε περιεχόμενο που θα ενδιαφέρει τον καταναλωτή και πάνω από όλα θα το βρει χρήσιμο. Η παροχή περιεχομένου υψηλής ποιότητας που ο καταναλωτής βρίσκει σχετικό με τις ανάγκες του θα προσθέσει αξιοπιστία και εμπιστοσύνη στην επωνυμία σας και θα ενισχύσει την εταιρική σας ταυτότητα στην αγορά.

  3. Χρησιμοποιήστε περιεχόμενο πολυμέσων
    Το οπτικό περιεχόμενο έχει αποδειχθεί ότι έχει υψηλότερο ποσοστό μετατροπής από τον γραπτό λόγο μόνο, χρησιμοποιήστε όλους τους πόρους σας για να τονίσετε αυτό.

  4. Διατηρήστε μια συνεπή στρατηγική
    Πρώτα και κύρια πρέπει να αποφασίσετε προσεκτικά ποιο είναι το μήνυμα που προσπαθείτε να μεταφέρετε, όταν το έχετε, μείνετε σε αυτό, η προσπάθεια να τοποθετηθείτε σε πάρα πολλές διαφορετικές κατηγορίες θα χρησιμεύσει μόνο στη σύγχυση του καταναλωτή και θα μειώσει το μήνυμά σας.

  5. Χρησιμοποιήστε ένα όνομα, λογότυπο και στυλ
    Το όνομά σας, το λογότυπο και τα χρώματά σας είναι σημαντικό να υπάρχουν σε όλο το υλικό μάρκετινγκ. Το ίδιο ισχύει και για το περιεχόμενο, καί είναι χρήσιμο να εφαρμοστεί στις γραμματοσειρές και τα στυλ που χρησιμοποιούνται παντού. Όλα αυτά θα πρέπει να εφαρμόζονται παντού, χωρίς εξαίρεση, από ιστολόγια έως μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιστότοπους έως επαγγελματικές κάρτες. θα πρέπει όλα να έχουν την ίδια ταυτότητα, καθιστώντας σας άμεσα αναγνωρίσιμο.

  6. Αναπτύξτε μια συνεπή φωνή και τόνο για την επωνυμία σας
    Δώστε στην επωνυμία σας προσωπικότητα αναπτύσσοντας και διατηρώντας ένα συνεπές μήνυμα. Αποφύγετε να στέλνετε ανάμεικτα μηνύματα μέσω του τόνου ή της φωνής που χρησιμοποιείται στο περιεχόμενό σας, διότι θα αποδυναμώσετε το μήνυμά σας.

  7. Κρατήστε τις υποσχέσεις σας
    Επιδιώξτε να ανταποκρίνεστε με συνέπεια σε αυτά που υπόσχεστε, κάθε φορά χωρίς εξαίρεση. Αυτό θα εδραιώσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην επωνυμία σας και θα ενθαρρύνει την περαιτέρω δέσμευση.

  8. Προσαρμόστε το μήνυμά σας
    Βρείτε ποιο είναι το κοινό-στόχος σας, τι θέλει να μάθει ή να ανακαλύψει; Παρέχετε αυτό που απαιτούν ή χρειάζονται και κάντε το σε συνεπή βάση.

Είσοδος στον λογαριασμό

Καλώς ήρθατε στον ανανεωμένο ιστότοπό μας. Θέλουμε να σας παρέχουμε πληροφορίες που θα σας φανουν χρήσιμες σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Επίσης επιθυμούμε την συνεργασία που θα αναδείξει όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε από κοινού.

The Marketeers

Δεσμευόμαστε για την επιτυχία σας