Skip to content
Ιστότοπος με την The Marketeers

Προστιθέμενη αξία

από την The Marketeers

Ιστότοπος με την The Marketeers

Στην The Marketeers έχουμε δημιουργήσει την δική μας προσέγγιση και διαδικασίες για να σας παραδώσουμε ολοκληρωμένα έργα ιστότοπων.

Εξυπηρετείστε από μια ομάδα στελεχών μας, ενώ παράλληλα η επικοινωνία σας μαζί μας γίνεται μέσω του υπεύθυνου του έργου και του λογαριασμού σας.

Ανάλογα με τον στόχο και τον προϋπολογισμό σας (budget), μπορούμε να υλοποιήσουμε κάθε επιλογή σας. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να κατανοήσουμε τι θέλετε να πετύχετε, να το ορίσουμε από κοινού ρεαλιστικά για να επιτύχουμε τον μέγιστο βαθμό συνεργασίας και τέλος να σας το παραδώσουμε.

Σε όλη την διάρκεια υλοποίησης λειτουργούμε συμβουλευτικά και υποστηρικτικά για να πάρετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κάθε είδος επικοινωνίας, περιεχομένου ή διαφήμισης που τοποθετείτε στο διαδίκτυο θα οδηγήσει τον πελάτη / καταναλωτή πίσω στον ιστότοπό σας.
Ως ραχοκοκαλιά της διαδικτυακής σας παρουσίας, γνωρίζουμε ότι είναι πιο σημαντικό από ποτέ να έχετε έναν ιστότοπο τώρα, και μάλιστα αυτός ο ιστότοπος θα πρέπει να ξεχωρίζει και να προσελκύει δυνητικούς πελάτες και πελάτες.
Συνεργαστείτε μαζί μας για να αναπτύξουμε έναν ορθά δομημένο ιστότοπο για την επιχείρηση σας, καθώς και μια ξεχωριστή σελίδα στο Facebook.

Είτε γιατί θα πρέπει να σας εντοπίζουν για να ζητάνε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, είτε γιατί θα χρειάζονται πληροφορίες και μαρτυρίες για να σας εμπιστευτούν, είτε γιατί θα θέλουν να αγοράσουν τα προϊόντα σας ή να κάνουν κράτηση για τις υπηρεσίες σας είτε και για άλλους λόγους η ολοκληρωμένη παρουσία στο διαδίκτυο είναι επιβεβλημένη.

Η επιχείρησή σας ανεξάρτητα αν απευθύνετε σε πανελλαδικό ή διεθνές κοινό ή δρα τοπικά, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ολοκληρωμένη οντότητα επιχειρηματικά που σέβεται τους πελάτες της εάν δεν έχει δημιουργήσει ένα εταιρικό ιστότοπο.  

Συμπληρωματικές υπηρεσίες

Η συνεργασία σας με την The Marketeers, σας εξασφαλίζει την πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα υποστηρικτικών υπηρεσιών που μπορούν να συνδράμουν στην υλοποίηση του έργου σας.

– Παραγωγή και επιμέλεια κειμένων

– Σύνταξη marketing plan για τον ιστότοπό σας

– Αγορά από τράπεζες φωτογραφιών,     
   επεξεργασία  φωτογραφιών, και αρχείων βίντεο
   και ήχου.

γραμμη λευκη
συμπερασμα-01

Συμπέρασμα

Ζώντας στον ψηφιακό κόσμο, ένας ιστότοπος είναι ζωτικής σημασίας για κάθε επιχείρηση.

Εάν έχετε μια επιχείρηση και δεν έχετε έναν ιστότοπο, σίγουρα χάνετε ευκαιρίες για την επιχείρησή σας. Ένας ιστότοπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίτευξη πολλών διαφορετικών στρατηγικών μάρκετινγκ και να βοηθήσει την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί. 

Ο ιστότοπος της επιχείρησής σας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου μάρκετινγκ. Είναι επομένως σημαντικό να κατανοήσουμε τον σκοπό που πρέπει να παίξει. 

Ο ιστότοπός σας είναι συνήθως ο ακρογωνιαίος λίθος ενός διαδικτυακού σχεδίου μάρκετινγκ, δηλώνοντας την παρουσία της επιχείρησή σας. Είναι το διαδικτυακό ισοδύναμο, της ιδιοκτησίας ενός μαγαζιού σε μία υψηλής κυκλοφορίας οδό ή ενός εξέχοντος γραφείου. Σε πολλές περιπτώσεις δε, είναι η αφετηρία του επιχειρηματικού σας γίγνεσθαι και που από αυτή ξεκινούν οι κατάλληλες δραστηριότητες μάρκετινγκ.

Έχοντας έναν ιστότοπο και μια στρατηγική παρουσίας, το διαδίκτυο σας επιτρέπει να προωθήσετε την επιχείρησή σας. 
Η στρατηγική της ιστοσελίδας της επιχείρησής σας και ο τρόπος με τον οποίο προσελκύετε έναν επισκέπτη, είναι οι καθοριστικοί παράγοντες στην αντιμετώπιση του ανταγωνισμού που υφίστασθε από μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. 

Είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσετε τις στρατηγικές πίσω από τον ιστότοπο της επιχείρησής σας και να είστε απολύτως σαφείς ποιες λειτουργίες πρέπει να εκτελεί, τόσο συναισθηματικά όσο και λογικά.

Υπάρχουν δύο βασικές στρατηγικές που πρέπει να λάβετε υπόψη. Οι ιστότοποι των μικρών επιχειρήσεων πρέπει να περιλαμβάνουν στρατηγική μάρκετινγκ ιστότοπου και στρατηγική περιεχομένου ιστότοπου. 

Η στρατηγική μάρκετινγκ ιστότοπου καλύπτει τον σκοπό του ιστότοπου για επιχειρήσεις, τη λειτουργία που πρέπει να εκτελεί και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να είναι αναγνωρίσιμος στην αγορά. 

Η στρατηγική περιεχομένου ιστότοπου εξετάζει τον αναγνώστη, τον τρόπο με τον οποίο περιηγείται στον ιστότοπό σας και τα μηνύματα μάρκετινγκ που πρέπει να δει ο αναγνώστης.

Η δική μας στρατηγική, εστιάζει στην ανάπτυξη σας!

Είσοδος στον λογαριασμό

Καλώς ήρθατε στον ανανεωμένο ιστότοπό μας. Θέλουμε να σας παρέχουμε πληροφορίες που θα σας φανουν χρήσιμες σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Επίσης επιθυμούμε την συνεργασία που θα αναδείξει όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε από κοινού.

The Marketeers

Δεσμευόμαστε για την επιτυχία σας