9:00 - 17:00

Δευτέρα - Παρασκευή

+30 211 11 85 126

Επικοινωνήστε μαζί μας
9:00 - 17:00
Δευτέρα - Παρασκευή

211 11 85126

Επικοινωνήστε μαζί μας
2111185126

συμμετοχή σε εμπορική έκθεση

 Η συμμετοχή σε εμπορική έκθεση είναι μια
εξαιρετική ευκαιρία για τις εταιρείες να συναντήσουν δυνητικούς πελάτες, να ενισχύσουν τις σχέσεις με τους υπάρχοντες πελάτες, να λανσάρουν νέα προϊόντα, να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας τους και να συλλάβουν και να αποκτήσουν υποψήφιους πελάτες.

σχεδιασμός μιας γραμμής ζικ ζακ
Η επιτυχία της έκθεσής σας θα σχετίζεται άμεσα με τον προγραμματισμό και την προετοιμασία της.

Υπηρεσίες για εκθέσεις

 Θα θέλαμε να εργαστούμε μαζί σας για όλες τις πτυχές της πραγματοποίησης μιας επιτυχημένης παρουσίας
στην εμπορική έκθεση που θα συμμετέχετε ή/και των σχεδίων σας για την πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης
στα πλαίσια της εμπορικής έκθεσης για να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία συμμετεχόντων που
οδηγεί σε μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας και πωλήσεις.

συμμετοχή σε εμπορική έκθεση. Με ξεκάθαρο μήνυμα. Μια ντουντούκα σε σκίτσο
Μια επιτυχημένη υλοποίηση ξεκινά με τη δημιουργική συνεργασία
Μια επιτυχημένη υλοποίηση ξεκινά με τη δημιουργική συνεργασία

Η συνεργασία σας μαζί μας ξεκινά με δύο κρίσιμα ερωτήματα:

Τι θέλετε να κερδίσετε από αυτό;

Και πώς μπορεί η προσωπικότητα της επωνυμίας σας να συνδυαστεί με τους στόχους σας για να δημιουργήσετε κάτι αξέχαστο;

Που εστιάζουμε για να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία με γνώμονα τα αποτελέσματα;
Που εστιάζουμε για να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία με γνώμονα τα αποτελέσματα;

• Συνολικοί στόχοι

• Η μοναδική εταιρική κουλτούρα και τα χαρακτηριστικά της επωνυμίας σας

• Ανάλυση κοινού

• Το φυσικό περιβάλλον του περιπτέρου και της έκθεσης

• Εφαρμογές τεχνολογίας για την ενίσχυση της εμπειρίας των επισκεπτών

• Πρόσθετες ευκαιρίες υποστήριξης μάρκετινγκ για επέκταση της εμπειρίας των επισκεπτών

Οι υπηρεσίες μάρκετινγκ που προσφέρουμε περιλαμβάνουν:
1

Συμβουλευτική για επιτυχημένη συμμετοχή στην εμπορική έκθεση

Παρέχουμε καθοδήγηση για το πώς να αντιμετωπίσετε την προετοιμασία.
Βοηθάμε στο σχεδιασμό της στρατηγικής για τη συμμετοχή σας στην εμπορική έκθεση, της ιδέας και του σχεδιασμού της παρουσίασης της έκθεσης σας και μιας προσέγγισης και σχεδίου δράσης για το μάρκετινγκ των επισκεπτών σας.

Επιλέξτε τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες για την “οργάνωση εκθέσεων” αν ενδιαφέρεστε να έχετε καλύτερη αξιοποίηση της παρουσίας σας στην επόμενη εμπορική έκθεση που θα συμμετάσχετε και αναγνωρίζετε ότι χρειάζεται να βελτιώσετε την προσέγγισή σας.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

Στην The Marketeers αφιερώνουμε
χρόνο για να κατανοήσουμε τον στόχο της έκθεσής σας και να σχεδιάσουμε μια στρατηγική που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας και να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της
επένδυσής σας.

2

Ο σχεδιασμός της δομής του εκθεσιακού σας περιπτέρου

Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να βρούμε τις καλύτερες λύσεις για τις προκλήσεις σας!

Το εκθεσιακό σας περίπτερο σχεδιάζεται όπως εσείς κρίνετε κατάλληλο για την έκθεσή σας. Προσφέρουμε επαγγελματική καθοδήγηση για να μετατρέψετε τις σχεδιαστικές σας ιδέες σε πραγματικότητα, με βάση την επωνυμία σας, το μέγεθος του περιπτέρου σας, τον χώρο σας, και τον προϋπολογισμού σας.

3

Παραγωγή και επιμέλεια κειμένων

Η παραγωγή περιεχομένου αναφέρεται στη συμπλήρωση φυλλαδίων, ιστοσελίδων, εκθέσεων, περιπτώσεων πελατών και εταιρικών εντύπων με ποιοτικό περιεχόμενο. Μας ενδιαφέρει αυτό που δημοσιεύετε σε διαφορετικά μέσα να διαβάζεται στην πραγματικότητα.

Παράγουμε κείμενο, στα πλαίσια των έργων που αναλαμβάνουμε και αφορούν την σχεδίαση, την ψηφιακή δημοσίευση και την εκτύπωση – με στόχο να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα συνεκτικό και προσεκτικά προετοιμασμένο προϊόν.

4

Γραφικά εκθεσιακού περιπτέρου

Μεγιστοποιήστε την απόδοση της επένδυσής της εταιρείας σας στην επικείμενη εμπορική έκθεση, συνέδριο ή εκδήλωση σας με επαγγελματικές υπηρεσίες γραφικού σχεδιασμού από την The Marketeers

Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις σε μια σειρά τομέων, δημιουργώντας γραφικά για εκθεσιακούς χώρους πελατών και συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες κατασκευαστές περιπτέρων για να σας βοηθήσουμε να παραδώσετε όμορφα διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο.

Πολλά πράγματα είναι ζωτικής σημασίας για μια επιτυχημένη παρουσία σε εμπορική έκθεση, αλλά αναμφίβολα, μια από τις πιο σημαντικές πτυχές είναι να έχετε επαγγελματικά σχεδιασμένα έργα γραφιστικής δημιουργίας που προσελκύουν επισκέπτες στον χώρο του περιπτέρου σας.
Η επαγγελματική μας ομάδα γραφιστών είναι έτοιμη να κάνει την επόμενη συμμετοχή σας επιτυχημένη.
Για αυτό σας παρέχουμε:

Έν κομάτι τσαλακωμένο χαρτί που μεταμορφώνεται σε ένα ηλεκτρικό γλόμπο.
Έμπειρο Σχεδιαστή

Ένας έμπειρος γραφίστας συνδυάζεται με το έργο σας για να εξασφαλίσει την επιτυχία στην επόμενη εμπορική έκθεση

Πάγιο κόστος

Χωρίς μπερδεμένες ωριαίες χρεώσεις. Χρεώνουμε ένα πάγιο κόστος, χωρίς πρόσθετες χρεώσεις όσες ώρες κι αν χρειαστούν

Εγγυημένη ικανοποίηση

Ανάλογα με το διαθέσιμο χρόνος, προσφέρουμε όσες αναθεωρήσεις χρειάζεστε ώστε να μείνετε ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα

5

Δημιουργικός Σχεδιασμός Υλικού Μάρκετινγκ

Σχεδιασμός και παράδοση επαγγελματικά τυπωμένων μπροσούρων, καταλόγων, φυλλαδίων, επαγγελματικών καρτών, διαφημιστικού υλικού και σχεδιασμού γραφικών για τις ανάγκες του ψηφιακού μάρκετινγκ της εταιρείας σας.

Σε έναν κόσμο ψηφιακής επικοινωνίας, υπάρχει ακόμα η ευκαιρία να δημιουργήσετε μια μόνιμη εντύπωση με μία καλοσχεδιασμένη, όμορφα φινιρισμένη και επαγγελματικά τυπωμένη μπροσούρα για την προώθηση της εταιρείας, των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.


Δημιουργούμε επαγγελματικά σχεδιασμένα φυλλάδια και εταιρικά έντυπα που ενσωματώνουν όμορφα δημιουργημένο κείμενο, φωτογραφία, εικονογράφηση, infographics, χάρτες τοποθεσίας και προσαρμοσμένα γραφικά.

Δημιουργικός Σχεδιασμός Υλικού Μάρκετινγκ. Κατάλογος και έντυπα σε φωτογραφία

συμμετοχή σε εμπορική έκθεση

Scroll to Top

Οφέλη που θα αποκομίσετε από την σχεδιασμένη χρήση της διαφήμισης:

 • Δημιουργείτε επίγνωση
  Ένα από τα πιο άμεσα αποτελέσματα της διαφήμισης είναι η αυξημένη αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας. Οι δυνητικοί πελάτες πιθανότατα θα πρέπει να συναντήσουν την επιχείρησή σας αρκετές φορές προτού αρχίσουν να σας θυμούνται και οι διαφημιστικές ενέργειες σας βοηθούν να το πετύχετε.

 • Εκπαιδεύετε τους καταναλωτές
  Πέρα από την απλή δημιουργία ευαισθητοποίησης, η διαφήμιση σάς βοηθά να εκπαιδεύσετε τους καταναλωτές σχετικά με το πώς τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας τους βοηθούν και τι αντιπροσωπεύει η επωνυμία σας.
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημιστικές ενέργειες για να δημιουργήσετε μια βαθύτερη κατανόηση για τα πάντα, από την αποστολή της εταιρείας σας μέχρι την αξία αυτών που πουλάτε.

 • Ενισχύετε τη φήμη σας
  Η διαφήμιση σάς δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε τη φήμη της επιχείρησής σας. Τόσο η διαφήμιση εκτός σύνδεσης μέσω αντύπων,. επιγραφών και άλλων μέσων όσο και η διαδικτυακή διαφήμιση μπορούν να ενισχύσουν την προβολή των βασικών μηνυμάτων σας – τα συμπεράσματα που θέλετε να έχει το κοινό-στόχο σας – και να τονίσουν τις καλές πτυχές της εταιρείας σας.
 • Αποκτάτε νέους πελάτες
  Η απόκτηση νέων πελατών είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Η διαφήμιση είναι πολύ σημαντική γιατί σας βοηθάει να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα που θέλετε για πελάτες σας με μηνύματα που απευθύνονται απευθείας σε αυτούς.
 • Διατηρήτε τους τρέχοντες πελάτες σας

  Η διατήρηση των πελατών είναι το θεμέλιο της επιχειρηματικής ανάπτυξης . Χρειάζεστε πιστούς πελάτες που αγαπούν την επωνυμία σας, σας στέλνουν παραπομπές από στόμα σε στόμα και πιθανότατα ξοδεύουν περισσότερα χρήματα για το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

  Η αποτελεσματική διαφήμιση οδηγεί την προσοχή των πελατών σας ξανά σε εσάς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημιστικές ενέργειες για να στοχεύσετε εκ νέου σε μέλη του κοινού-στόχου σας , συμπεριλαμβανομένων επιχειρήσεων και καταναλωτών που βρίσκονται ήδη στη βάση πελατών σας.

 • Μένετε μπροστά από τον ανταγωνισμό
  Ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησης που διευθύνετε, έχετε ανταγωνιστές. Θα υπάρχουν πάντα επιχειρήσεις που θα διεκδικούν την προσοχή των ίδιων καταναλωτών. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε ποιοι είναι αυτοί οι ανταγωνιστές σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι μεταξύ των πολλών επιχειρήσεων που ήδη διαφημίζονται για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Στις μέρες μας δεν μπορείτε να βασίζεστε στην πελατεία που αποκτάτε οργανικά ή από στόμα σε στόμα, οι διαφημίσεις είναι σημαντικός παράγοντας διαμόρφωσης της επιτυχίας σας σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά.
 • Πραγματοποιήτε πωλήσεις
  Οι επιπτώσεις της διαφήμισης στην πραγματοποίηση πωλήσεων είναι καθοριστική. Οι διαφημίσεις είναι ισχυρά εργαλεία για να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να κερδίσει τα χρήματα που χρειάζεται για να επιβιώσει και να ευδοκιμήσει.

 

Στόχος μας είναι να εκπληρώσετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.
Καθώς οι διαφημιστικές ενέργειες που σχεδιάζουμε μαζί σας θα σάς βοηθούν να επιτύχετε υψηλή απόδοση επένδυσης (ROI), θα έχετε επιπλέον έσοδα που μπορείτε να επανεπενδύσετε στην επιχείρησή σας για έναν συνεχή κύκλο διαφήμισης και ανάπτυξης.
Η διαφήμιση είναι σημαντική γιατί μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
Με την διαφήμιση θα προσεγγίσουμε μαζί σας το σωστό κοινό με θετικά, στοχευμένα μηνύματα που θα μετατρέπουν τους δυνητικούς πελάτες σε αφοσιωμένους πελάτες. 
Επίσης θα στοχεύσουμε εκ νέου το κοινό σας, είτε στοχεύετε να αποκτήσετε αναγνωρισιμότητα επωνυμίας είτε να αυξήσετε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των επιχειρήσεων και καταναλωτών που είναι πελάτες σας.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η διαφήμιση;

Από το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος ή υπηρεσίας μέχρι την απλή προσπάθεια να προωθήσετε την επωνυμία σας στον κόσμο, οι κατάλληλες διαφημιστικές τακτικές μπορούν να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε περισσότερα από τα κατάλληλα άτομα.

Η διαφήμιση είναι ένας τύπος προώθησης επί πληρωμή που στρέφει την προσοχή στο βασικό σας μήνυμα και είναι το κρίσιμο επόμενο βήμα για να λειτουργήσουν οι στρατηγικές μάρκετινγκ που θα χρησιμοποιήσετε. Αυξάνει την έκθεσή σας για να συμβάλει να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους, είτε στοχεύετε να δημιουργήσετε τη βάση πελατών σας είτε να αυξήσετε γρήγορα τον όγκο των πωλήσεών σας.

Τα οφέλη που θα αποκομίσετε από την σχεδιασμένη χρήση της διαφήμισης:

Βήματα για να βελτιώσετε την εταιρική σας εικόνα
 1. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ζωτικής σημασίας
  Το εταιρικό σας branding είναι ότι πιο σημαντικό διαθέτεται. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη γλώσσα, το λογότυπο, τον συνδυασμό χρωμάτων, τη χρήση εικόνων, την τυπογραφία και τα γραφικά σας. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά εξοπλισμένη είναι η εταιρεία σας, εάν ο καταναλωτής έχει κακή εντύπωση για εσάς από οποιοδήποτε από τα παραπάνω, ενδέχεται να μην έχετε άλλη ευκαιρία για να τον κάνετε πελάτη.

 2. Βελτιστοποιήστε το περιεχόμενό σας
  Το περιεχόμενό σας είναι όλα αυτά που προβάλετε για να έρθετε σε επαφή με τον καταναλωτή, είναι επίσης η φωνή σας και το κύριο μέρος που θα προσελκύσει τον καταναλωτή να ενδιαφερθεί για την επιχείρησή σας. Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας να δημιουργείτε περιεχόμενο που θα ενδιαφέρει τον καταναλωτή και πάνω από όλα θα το βρει χρήσιμο. Η παροχή περιεχομένου υψηλής ποιότητας που ο καταναλωτής βρίσκει σχετικό με τις ανάγκες του θα προσθέσει αξιοπιστία και εμπιστοσύνη στην επωνυμία σας και θα ενισχύσει την εταιρική σας ταυτότητα στην αγορά.

 3. Χρησιμοποιήστε περιεχόμενο πολυμέσων
  Το οπτικό περιεχόμενο έχει αποδειχθεί ότι έχει υψηλότερο ποσοστό μετατροπής από τον γραπτό λόγο μόνο, χρησιμοποιήστε όλους τους πόρους σας για να τονίσετε αυτό.

 4. Διατηρήστε μια συνεπή στρατηγική
  Πρώτα και κύρια πρέπει να αποφασίσετε προσεκτικά ποιο είναι το μήνυμα που προσπαθείτε να μεταφέρετε, όταν το έχετε, μείνετε σε αυτό, η προσπάθεια να τοποθετηθείτε σε πάρα πολλές διαφορετικές κατηγορίες θα χρησιμεύσει μόνο στη σύγχυση του καταναλωτή και θα μειώσει το μήνυμά σας.

 5. Χρησιμοποιήστε ένα όνομα, λογότυπο και στυλ
  Το όνομά σας, το λογότυπο και τα χρώματά σας είναι σημαντικό να υπάρχουν σε όλο το υλικό μάρκετινγκ. Το ίδιο ισχύει και για το περιεχόμενο, καί είναι χρήσιμο να εφαρμοστεί στις γραμματοσειρές και τα στυλ που χρησιμοποιούνται παντού. Όλα αυτά θα πρέπει να εφαρμόζονται παντού, χωρίς εξαίρεση, από ιστολόγια έως μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιστότοπους έως επαγγελματικές κάρτες. θα πρέπει όλα να έχουν την ίδια ταυτότητα, καθιστώντας σας άμεσα αναγνωρίσιμο.

 6. Αναπτύξτε μια συνεπή φωνή και τόνο για την επωνυμία σας
  Δώστε στην επωνυμία σας προσωπικότητα αναπτύσσοντας και διατηρώντας ένα συνεπές μήνυμα. Αποφύγετε να στέλνετε ανάμεικτα μηνύματα μέσω του τόνου ή της φωνής που χρησιμοποιείται στο περιεχόμενό σας, διότι θα αποδυναμώσετε το μήνυμά σας.

 7. Κρατήστε τις υποσχέσεις σας
  Επιδιώξτε να ανταποκρίνεστε με συνέπεια σε αυτά που υπόσχεστε, κάθε φορά χωρίς εξαίρεση. Αυτό θα εδραιώσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην επωνυμία σας και θα ενθαρρύνει την περαιτέρω δέσμευση.

 8. Προσαρμόστε το μήνυμά σας
  Βρείτε ποιο είναι το κοινό-στόχος σας, τι θέλει να μάθει ή να ανακαλύψει; Παρέχετε αυτό που απαιτούν ή χρειάζονται και κάντε το σε συνεπή βάση.

Είσοδος στον λογαριασμό

Καλώς ήρθατε στον ανανεωμένο ιστότοπό μας. Θέλουμε να σας παρέχουμε πληροφορίες που θα σας φανουν χρήσιμες σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Επίσης επιθυμούμε την συνεργασία που θα αναδείξει όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε από κοινού.

The Marketeers

Δεσμευόμαστε για την επιτυχία σας