9:00 - 17:00

Δευτέρα - Παρασκευή

+30 211 11 85 126

Επικοινωνήστε μαζί μας
9:00 - 17:00
Δευτέρα - Παρασκευή

211 11 85126

Επικοινωνήστε μαζί μας
2111185126

συστηματα προβολης κατηγοριες

Κατηγοριοποίηση των συστημάτων προβολής

Backdrop

Προσφέρουμε δύο τύπους βάσεων banner φόντου – ίσια και καμπύλα, σε μεγάλες διαστάσεις. Είναι κατασκευασμένα από υλικό PVC Flex υψηλής ποιότητας.

Μπορείτε να βασιστείτε σε μια στιβαρή βάση για να αναδείξετε το φόντο σας που είναι εύκολο να ρυθμιστεί και να αφαιρεθεί

backdrop

· Pop Up Stand – Straight
· Pop Up Stand – μαγνητική Curved
· Αράχνη Ευθεία Φωτεινή Frameless
· Pop Up Stand – μαγνητική, ευθεία
· Photography Backdrop
· Σταντ με προφιλ frameless, Aυτοστήρικτο

Banner Stands

Οι τυπωμένες πινακίδες είναι ο καλύτερος το τρόπος, για να εστιάσει κάποιος στο λογότυπο της επιχείρησης σας ή την επωνυμία σας. Απαιτεί όμως έναν συνδυασμό από σωστά δομημένα γραφικά με ποιοτικά stands, για να έχει το επιδιωκόμενο οπτικό αποτέλεσμα στους θεατές. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, επιλέγοντας αυτά που σας εκπροσωπούν ακριβώς, για να έχουμε το επιθυμητό οπτικό αποτέλεσμα.

Η δημιουργία μιας μεγάλης προβολής marketing δεν είναι απαραίτητα υψηλή στον προϋπολογισμό. Μπορείτε να επιτύχετε καλή διαφήμιση με πινακίδες που μιλούν από μόνες τους.

Τα πανό και τα σταντ μας, είναι ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση για να έχετε μεγάλο αντίκτυπο κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων, εμπορικών εκθέσεων, κ.λπ.

Εσείς απλά κερδίστε την προσοχή των πελατών σας, με ένα προσαρμοσμένο σταντ πανό, που είναι όμως «ακόλουθο» γραφιστικά, αλλά και σε κείμενο της επωνυμίας – επιχείρηση σας.

banner stands

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα που ταιριάζει στις
ανάγκες σας:

· Roll Up Displays
· Αυτοστήρικτα Μπάνερ (Χ Banner, L Banner,
Wall Picture)
· Πτυσσόμενα Πάνελ
· Mini Banner Stands
· Κρεμαστά displays

Frames

 Δώστε ζωή στα διαφημιστικά σας μηνύματα με ένα πλαίσιο που το συμπληρώνει καλά

Οι τυπωμένες αφίσες μπορούν να ενισχύσουν την παρουσία εκτός προσωπικής επαφής οποιασδήποτε εταιρείας δημιουργώντας έναν ισχυρότερο δεσμό μέσω αποτελεσματικής επικοινωνίας. Τα προσαρμοσμένα γραφικά μπορούν να βοηθήσουν σχεδόν κάθε είδους επιχείρηση να αυξήσει την κερδοφορία της με μοναδικό τρόπο.

Ωστόσο, ακόμη και μια ποιοτικά σχεδιασμένη αφίσα είναι μια ατελής λύση marketing χωρίς ένα ανάλογο του θέματος που προβάλλει, πλαίσιο.

Προσφέρουμε ποιοτικά πλαίσια για πεζοδρόμια, πινακίδες με πλαίσιο A , υφασμάτινα πλαίσια και κουφώματα αλουμινίου για επιβλητικό marketing.

Ελάτε να επιλέξουμε μαζί ποιοτικά πλαίσια οθόνης, που πρέπει να συμπληρώνουν την αφίσα σας και να ολοκληρώνουν την τελική εικόνα που λαμβάνει για την επιχείρηση σας ο καταναλωτής.

frames

· Frameless
· Poster frames
· Clip frames
· Κορνίζα βιτρίνας αλουμινίου διπλής όψης
· Picture Frames (πλαίσια για βιτρίνες)
· Κρεμαστή κορνίζα αλουμινίου διπλής όψης
· Επιτραπέζια κορνίζα αλουμινίου
· Βέργες στήριξης
· Σταντ με βάση νερού
· Α-Board

Φουσκωτά

Προκαλέστε την περιέργεια αυξάνοντας και την επισκεψιμότητα για την επιχείρησή σας με χρήση φουσκωτών

Η ανάκτηση της προσοχής και η αύξηση της κυκλοφορίας των πεζών, είναι ο τελικός στόχος κάθε επιχείρησης. Μέσα από πολλά υλικά marketing , τα Φουσκωτά έχουν ιδιαίτερα οφέλη, που τα καθιστούν ένα win-win εργαλείο marketing που τραβάει την προσοχή!

φουσκωτα

 Με την προσιτή τιμή και την εντυπωσιακή του εμφάνιση – αυτό το ιδιόμορφο εργαλείο – μπορεί να ενσωματωθεί από οποιαδήποτε μεγάλη ή μικρή επιχείρηση, για να κερδίσει μεγαλύτερο κομμάτι στην πίτα της προσοχής του κοινού. Τα φουσκωτά marketing έρχονται σε διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και στυλ.

Pop up Textile Frames

· Pop up Textile Frame Oριζόντιο
· Σταντ εξωτερικού χώρου για πανό

Προωθητικά Stands

Σημαίες

Διαθέτουμε σημαίες για όλες τις περιπτώσεις, είτε χρειάζεται να προωθήσετε την επιχείρησή σας σε έκθεση είτε να προσελκύσετε κόσμο στο κατάστημά σας.

Οι σημαίες μας προορίζονται να κρατήσουν. Επιλέξτε από μια ποικιλία επιλογών.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε μια σημαία που μπορείτε να κυματίσετε για να ενημερώσετε όλους για την παρουσία σας.

Οι ραμμένες σημαίες μας είναι ανθεκτικές και γι ‘αυτό είναι τέλειες τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση.

· Σημαίες πόλης (παραλληλόγραμμες)
· Σημαίες δάκρυ
· Σημαίες φτερό
· Σημαίες λεπίδα
· Σημαίες κλασικές με ιστίο ή χωρίς (τρίγωνες, τετράγωνες κ.α.)
· Λάβαρα

Ακρυλικά Προϊόντα

 – Συγκράτηση αφισών
– Θήκες εντύπων

Φωτεινά προϊόντα

· Φωτεινά Super Slim frames
· Φωτεινά Super Slim Κρεμαστά Διπλής όψης
· Stands Φωτεινά
· Πλαίσια Φωτεινά Διπλής όψης

Εξωτερικού χώρου

· Banner stands
· Frame stands

Αναλόγια

Τέντες, ομπρέλες

Προωθητικά τραπέζια

Εκθεσιακά τραπέζια

συστηματα προβολης κατηγοριες
Scroll to Top

Οφέλη που θα αποκομίσετε από την σχεδιασμένη χρήση της διαφήμισης:

 • Δημιουργείτε επίγνωση
  Ένα από τα πιο άμεσα αποτελέσματα της διαφήμισης είναι η αυξημένη αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας. Οι δυνητικοί πελάτες πιθανότατα θα πρέπει να συναντήσουν την επιχείρησή σας αρκετές φορές προτού αρχίσουν να σας θυμούνται και οι διαφημιστικές ενέργειες σας βοηθούν να το πετύχετε.

 • Εκπαιδεύετε τους καταναλωτές
  Πέρα από την απλή δημιουργία ευαισθητοποίησης, η διαφήμιση σάς βοηθά να εκπαιδεύσετε τους καταναλωτές σχετικά με το πώς τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας τους βοηθούν και τι αντιπροσωπεύει η επωνυμία σας.
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημιστικές ενέργειες για να δημιουργήσετε μια βαθύτερη κατανόηση για τα πάντα, από την αποστολή της εταιρείας σας μέχρι την αξία αυτών που πουλάτε.

 • Ενισχύετε τη φήμη σας
  Η διαφήμιση σάς δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε τη φήμη της επιχείρησής σας. Τόσο η διαφήμιση εκτός σύνδεσης μέσω αντύπων,. επιγραφών και άλλων μέσων όσο και η διαδικτυακή διαφήμιση μπορούν να ενισχύσουν την προβολή των βασικών μηνυμάτων σας – τα συμπεράσματα που θέλετε να έχει το κοινό-στόχο σας – και να τονίσουν τις καλές πτυχές της εταιρείας σας.
 • Αποκτάτε νέους πελάτες
  Η απόκτηση νέων πελατών είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Η διαφήμιση είναι πολύ σημαντική γιατί σας βοηθάει να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα που θέλετε για πελάτες σας με μηνύματα που απευθύνονται απευθείας σε αυτούς.
 • Διατηρήτε τους τρέχοντες πελάτες σας

  Η διατήρηση των πελατών είναι το θεμέλιο της επιχειρηματικής ανάπτυξης . Χρειάζεστε πιστούς πελάτες που αγαπούν την επωνυμία σας, σας στέλνουν παραπομπές από στόμα σε στόμα και πιθανότατα ξοδεύουν περισσότερα χρήματα για το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

  Η αποτελεσματική διαφήμιση οδηγεί την προσοχή των πελατών σας ξανά σε εσάς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημιστικές ενέργειες για να στοχεύσετε εκ νέου σε μέλη του κοινού-στόχου σας , συμπεριλαμβανομένων επιχειρήσεων και καταναλωτών που βρίσκονται ήδη στη βάση πελατών σας.

 • Μένετε μπροστά από τον ανταγωνισμό
  Ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησης που διευθύνετε, έχετε ανταγωνιστές. Θα υπάρχουν πάντα επιχειρήσεις που θα διεκδικούν την προσοχή των ίδιων καταναλωτών. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε ποιοι είναι αυτοί οι ανταγωνιστές σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι μεταξύ των πολλών επιχειρήσεων που ήδη διαφημίζονται για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Στις μέρες μας δεν μπορείτε να βασίζεστε στην πελατεία που αποκτάτε οργανικά ή από στόμα σε στόμα, οι διαφημίσεις είναι σημαντικός παράγοντας διαμόρφωσης της επιτυχίας σας σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά.
 • Πραγματοποιήτε πωλήσεις
  Οι επιπτώσεις της διαφήμισης στην πραγματοποίηση πωλήσεων είναι καθοριστική. Οι διαφημίσεις είναι ισχυρά εργαλεία για να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να κερδίσει τα χρήματα που χρειάζεται για να επιβιώσει και να ευδοκιμήσει.

 

Στόχος μας είναι να εκπληρώσετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.
Καθώς οι διαφημιστικές ενέργειες που σχεδιάζουμε μαζί σας θα σάς βοηθούν να επιτύχετε υψηλή απόδοση επένδυσης (ROI), θα έχετε επιπλέον έσοδα που μπορείτε να επανεπενδύσετε στην επιχείρησή σας για έναν συνεχή κύκλο διαφήμισης και ανάπτυξης.
Η διαφήμιση είναι σημαντική γιατί μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
Με την διαφήμιση θα προσεγγίσουμε μαζί σας το σωστό κοινό με θετικά, στοχευμένα μηνύματα που θα μετατρέπουν τους δυνητικούς πελάτες σε αφοσιωμένους πελάτες. 
Επίσης θα στοχεύσουμε εκ νέου το κοινό σας, είτε στοχεύετε να αποκτήσετε αναγνωρισιμότητα επωνυμίας είτε να αυξήσετε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των επιχειρήσεων και καταναλωτών που είναι πελάτες σας.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η διαφήμιση;

Από το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος ή υπηρεσίας μέχρι την απλή προσπάθεια να προωθήσετε την επωνυμία σας στον κόσμο, οι κατάλληλες διαφημιστικές τακτικές μπορούν να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε περισσότερα από τα κατάλληλα άτομα.

Η διαφήμιση είναι ένας τύπος προώθησης επί πληρωμή που στρέφει την προσοχή στο βασικό σας μήνυμα και είναι το κρίσιμο επόμενο βήμα για να λειτουργήσουν οι στρατηγικές μάρκετινγκ που θα χρησιμοποιήσετε. Αυξάνει την έκθεσή σας για να συμβάλει να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους, είτε στοχεύετε να δημιουργήσετε τη βάση πελατών σας είτε να αυξήσετε γρήγορα τον όγκο των πωλήσεών σας.

Τα οφέλη που θα αποκομίσετε από την σχεδιασμένη χρήση της διαφήμισης:

Βήματα για να βελτιώσετε την εταιρική σας εικόνα
 1. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ζωτικής σημασίας
  Το εταιρικό σας branding είναι ότι πιο σημαντικό διαθέτεται. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη γλώσσα, το λογότυπο, τον συνδυασμό χρωμάτων, τη χρήση εικόνων, την τυπογραφία και τα γραφικά σας. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά εξοπλισμένη είναι η εταιρεία σας, εάν ο καταναλωτής έχει κακή εντύπωση για εσάς από οποιοδήποτε από τα παραπάνω, ενδέχεται να μην έχετε άλλη ευκαιρία για να τον κάνετε πελάτη.

 2. Βελτιστοποιήστε το περιεχόμενό σας
  Το περιεχόμενό σας είναι όλα αυτά που προβάλετε για να έρθετε σε επαφή με τον καταναλωτή, είναι επίσης η φωνή σας και το κύριο μέρος που θα προσελκύσει τον καταναλωτή να ενδιαφερθεί για την επιχείρησή σας. Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας να δημιουργείτε περιεχόμενο που θα ενδιαφέρει τον καταναλωτή και πάνω από όλα θα το βρει χρήσιμο. Η παροχή περιεχομένου υψηλής ποιότητας που ο καταναλωτής βρίσκει σχετικό με τις ανάγκες του θα προσθέσει αξιοπιστία και εμπιστοσύνη στην επωνυμία σας και θα ενισχύσει την εταιρική σας ταυτότητα στην αγορά.

 3. Χρησιμοποιήστε περιεχόμενο πολυμέσων
  Το οπτικό περιεχόμενο έχει αποδειχθεί ότι έχει υψηλότερο ποσοστό μετατροπής από τον γραπτό λόγο μόνο, χρησιμοποιήστε όλους τους πόρους σας για να τονίσετε αυτό.

 4. Διατηρήστε μια συνεπή στρατηγική
  Πρώτα και κύρια πρέπει να αποφασίσετε προσεκτικά ποιο είναι το μήνυμα που προσπαθείτε να μεταφέρετε, όταν το έχετε, μείνετε σε αυτό, η προσπάθεια να τοποθετηθείτε σε πάρα πολλές διαφορετικές κατηγορίες θα χρησιμεύσει μόνο στη σύγχυση του καταναλωτή και θα μειώσει το μήνυμά σας.

 5. Χρησιμοποιήστε ένα όνομα, λογότυπο και στυλ
  Το όνομά σας, το λογότυπο και τα χρώματά σας είναι σημαντικό να υπάρχουν σε όλο το υλικό μάρκετινγκ. Το ίδιο ισχύει και για το περιεχόμενο, καί είναι χρήσιμο να εφαρμοστεί στις γραμματοσειρές και τα στυλ που χρησιμοποιούνται παντού. Όλα αυτά θα πρέπει να εφαρμόζονται παντού, χωρίς εξαίρεση, από ιστολόγια έως μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιστότοπους έως επαγγελματικές κάρτες. θα πρέπει όλα να έχουν την ίδια ταυτότητα, καθιστώντας σας άμεσα αναγνωρίσιμο.

 6. Αναπτύξτε μια συνεπή φωνή και τόνο για την επωνυμία σας
  Δώστε στην επωνυμία σας προσωπικότητα αναπτύσσοντας και διατηρώντας ένα συνεπές μήνυμα. Αποφύγετε να στέλνετε ανάμεικτα μηνύματα μέσω του τόνου ή της φωνής που χρησιμοποιείται στο περιεχόμενό σας, διότι θα αποδυναμώσετε το μήνυμά σας.

 7. Κρατήστε τις υποσχέσεις σας
  Επιδιώξτε να ανταποκρίνεστε με συνέπεια σε αυτά που υπόσχεστε, κάθε φορά χωρίς εξαίρεση. Αυτό θα εδραιώσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην επωνυμία σας και θα ενθαρρύνει την περαιτέρω δέσμευση.

 8. Προσαρμόστε το μήνυμά σας
  Βρείτε ποιο είναι το κοινό-στόχος σας, τι θέλει να μάθει ή να ανακαλύψει; Παρέχετε αυτό που απαιτούν ή χρειάζονται και κάντε το σε συνεπή βάση.

Είσοδος στον λογαριασμό

Καλώς ήρθατε στον ανανεωμένο ιστότοπό μας. Θέλουμε να σας παρέχουμε πληροφορίες που θα σας φανουν χρήσιμες σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Επίσης επιθυμούμε την συνεργασία που θα αναδείξει όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε από κοινού.

The Marketeers

Δεσμευόμαστε για την επιτυχία σας