9:00 - 17:00

Δευτέρα - Παρασκευή

+30 211 11 85 126

Επικοινωνήστε μαζί μας
9:00 - 17:00
Δευτέρα - Παρασκευή

211 11 85126

Επικοινωνήστε μαζί μας
2111185126

διαφημιστικες κατασκευες κατηγοριες

Κατηγοριοποίηση των διαφημιστικών κατασκευών

Απλές Επιγραφές

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι επιγραφές χωρίς εσωτερικό φωτισμό. Μια επιγραφή μπορεί να κατασκευαστεί από πλήθος υλικών. Υλικά που κυρίως χρησιμοποιούμε είναι γαλβανιζέ λαμαρίνα, plexiglass, αλουμίνιο, foam pvc, etalbond, ξύλο, και επίσης μουσαμά σε τελάρο.

Σημαντικοί παράγοντες για την επιλογή της κατασκευής τους είναι το κόστος, το σημείο που θα τοποθετηθεί, η εικόνα που θέλουμε να μεταφέρουμε σε αυτούς που θα την βλέπουν, η σκοπιμότητά της κ.α.

Ενδεικτικά θα αναφέρουμε:

απλες επιγραφες
 • Με ψηφιακή εκτύπωση σε μουσαμά τον οποίο μετά εφαρμόζουμε σε τελάρο που κατασκευάζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε έργου.
 • Με αυτοκόλλητα γράμματα / σχέδια (σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων) τα οποία εφαρμόζουμε σε ενιαίες σκληρές επιφάνειες (πχ. λαμαρίνα)
 • Με εφαρμογή εκτύπωσης σε αυτοκόλλητο και μετά εφαρμογή στην επιφάνειας μας.
 • Με απευθείας εκτύπωση πάνω στην επιφάνεια.
 • Με ανάγλυφα γράμματα / σχέδια σε inox – αλουμίνιο – μπρούντζο – ξύλο – plexiglass (κοπή σε Laser η CNC)
 • Με χαρακτές επιγραφές σε inox – αλουμίνιο – μπρούντζο – ξύλο – plexiglass (χάραξη με Laser η CNC)

Χαρακτηριστικό τους είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις η κατασκευή τους απαιτεί ελάχιστο χρόνο και εύκολο τρόπο τοποθέτησης.

γραμμη μπλε

Υποκατηγορίες

Τελαρωμένος μουσαμάς
Μεταλλικές Επιγραφές, Αλουμινίου / Λαμαρίνας / etalbond /
Inox / Μπρούτζου
Επιγραφές με Εκτύπωση UV
Plexiglass Επιγραφές
Χαρακτές Επιγραφές
Ξύλινες Επιγραφές
Επιγραφές Ειδικών κατασκευών

Για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα μπορείτε να επιλέξετε:

Την κατασκευή μεταλλικής επιγραφής, με ανοξείδωτα ή βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή γράμματα στο χρώμα της αρεσκείας σας, (Επιγραφές με 3D γράμματα) όπου ο φωτισμός των γραμμάτων είτε διαχέεται προς τα πίσω, είτε προς τα μπροστά με μετόπη από plexiglass φωτιζόμενο.

Κατασκευή επιγραφής cut–out οπού τα γράμματα αφαιρούνται από την επιφάνεια της ταμπέλας επένδυση με plexi glass και εφαρμογή οπίσθιου φωτισμού με led.

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα θα έχουμε και αν κάνουμε χρήση ξύλινης επιγραφής, με ξεχωριστά γράμματα, ή κάνοντας χρήση πυρογραφίας επάνω σε κάποια επιφάνεια ξύλου.

Φωτεινές Επιγραφές

Οι φωτεινές επιγραφές είναι οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες, ειδικά ως επιλογή της κύριας επιγραφής της επιχείρησης. Κατασκευάζονται σε διάφορα σχήματα ή σχέδια σύμφωνα με τις ανάγκες σας (τετράγωνες, παραλληλόγραμμες, οβάλ κ.α.) Μπορούν να γίνουν μονής ή διπλής όψης ανάλογα με την εφαρμογή. Ο φωτισμός στις φωτεινές επιγραφές γίνεται με λάμπες φθορισμού λάμπες led ή με led module.
Μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά ανάλογα με τον χαρακτήρα και το στυλ που θέλετε να αποπνέει το κατάστημα ή η επιχείρησή σας. Το δημιουργικό της επιγραφής εφαρμόζεται με φωτοδιάφανα αυτοκόλλητα ή ψηφιακή εκτύπωση πάνω σε ειδικά αυτοκόλλητα.

Παρέχουμε φωτεινές επιγραφές σε συγκεκριμένες διαστάσεις ή κατά παραγγελία.

φωτεινες επιγραφες
Βασικοί τύποι φωτεινών επιγραφών εξωτερικής σήμανσης
 • · Φωτεινές επιγραφές από Plexiglas στις οποίες εφαρμόζουμε το δημιουργικό με αυτοκόλλητες μεμβράνες ή ψηφιακή εκτύπωση
 • · Φωτεινές επιγραφές με χαραγμένη την πρόσοψη από αλουμίνιο και λογότυπο από Plexiglas ντυμένα ή όχι με αυτοκόλλητες μεμβράνες
 • · Φωτεινές επιγραφές με πρόσοψη από εύκαμπτο φωτεινό υπόστρωμα, ντυμένο με αυτοκόλλητες μεμβράνες ή ψηφιακή εκτύπωση
γραμμη γκρι σκουρο

Ειδικές κατηγορίες φωτεινών επιγραφών:

Lightbox

Τα Light box είναι φωτεινές επιγραφές και προτείνονται συνήθως ώστε να δώσουν λύσεις στην διακόσμηση του εσωτερικού χώρου.

Panaflex

Επιγραφές με εύκαμπτο υπόστρωμα. Συνιστάτε για εφαρμογές μεγάλων διαστάσεων χωρίς σημεία ένωσης υλικών.

Έχουμε διάφορες επιλογές για την κατασκευή τους

Με βάση το πάχος τους από τα 3 εκ. (slim light boxes) έως και 20 εκ. (light boxes).
Η προσοψή τους μπορεί να είναι από ίσια plexiglass, πρεσαριστά plexiglass, πολυκαρμπονικά ( για ενιαία επιφάνεια έως 6 μέτρα), εύκαμπτο φωτεινό υπόστρωμα, λαμαρίνα ή αλουμίνιο με κομμένα αρνητικά γράμματα και σχέδια σε Laser.
Το περιφερειακό προφίλ (όπου είναι εφικτό) βαμμένο στο Ral της αρεσκείας σας.
Τοποθέτηση ανάγλυφων γραμμάτων στην πρόσοψη για καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα.

Επιγραφές με 3D γράμματα

Στις επιλογές του τύπου των φωτιζόμενων γραμμάτων διαθέτουμε:

 • Κουτιαστά (μεταλλικό σόκκορο με φωτιζόμενη πρόσοψη από πλεξιγκλάς)
 • Κρυφού φωτισμού (εξ’ ολοκλήρου μεταλλικά με απόσταση από τη βάση τους και διάχυτο οπίσθιο φωτισμό)
 • Κουτιαστά χωρίς πάτο (φωτίζουν και την πρόσοψη και την πλάτη)
 • Από plexiglass εξ’ ολοκλήρου για φωτισμό στο πλάι και στην πρόσοψη
3d επιγραφες

Μας δίνουν μια οντότητα τρισδιάστατη. Δεν υπάρχει ουσιαστικός περιορισμός στην διάστασή τους.

Τα γράμματα κατασκευάζονται με υλικά, όπως ελάσματα γαλβανισμένα, plexiglass, pvc, inox, μπρούτζινα ή και με συνδυασμό μετάλλου με plexi glass.

Μπορεί να είναι φωτεινά ή μη φωτεινά, φιλοτεχνημένα με αυτοκόλλητες μεμβράνες ή ψηφιακή εκτύπωση ή βαμμένα.

Πινακίδες Metalprinted

Κατασκευή πινακίδων όπου τα γραφικά και οι φωτογραφίες σας τυπώνονται πάνω σε μεταλλικό υπόστρωμα

Οι εκτυπώσεις απευθείας σε μέταλλο (κυρίως αλουμίνιο) είναι εφικτές με προσαρμοσμένη τεχνολογία μεταλλικής εκτύπωσης που εκτυπώνει τα γραφικά σας απευθείας στο μέταλλο. Το αποτέλεσμα είναι μια ζωντανή προσαρμοσμένη μεταλλική εκτύπωση που είναι ανθεκτική στις φθορές όλων των ειδών.
Η μεταλλική εκτύπωση είναι εφικτή με 2 τεχνολογίες

·
·

Dye-Sublimation Metal Εκτυπώσεις
UV Metal Εκτυπώσεις

Η εκτύπωση έχει μεγάλη αντοχή στο χρόνο, είναι ανθεκτικές στις γρατζουνιές και δεν υποβαθμίζονται όπως οι τυπικές εκτυπώσεις βυνιλίων και pvc υλικών, δεν απαιτούν όλα τα συνήθη συνιστώμενα προστατευτικά υλικά, όπως βάση εφαρμογής εκτύπωσης, πλαστικοποιήσεις και plexi glass.

γραμμή γκρι

Οι υπαίθριες πινακίδες αλουμινίου είναι ιδανικές για
προσαρμοσμένη εξωτερική σήμανση και ενημερωτική σήμανση για εμπορικές εφαρμογές, καθώς και εξωτερικούς χώρους διαβίωσης και διακόσμησης.

Είναι μια ελκυστική πρόταση για χρήση όταν θέλετε σήμανση σε εξωτερικούς χώρους. Τα εξωτερικά μέταλλα έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στην έκθεση στον καιρό και στο άμεσο ηλιακό φως για τουλάχιστον 5 χρόνια.

Πυλώνες - κολώνες

Επιγραφές πυλώνες

Oι πυλώνες είναι μεταλλικές κατακόρυφες κατασκευές, που κατασκευάζονται με μεταλλικό σκελετό. Οι επιγραφές πυλώνες μπορεί να είναι φωτεινοί ή μη φωτεινοί. Ο φωτισμός γίνεται με λάμπες φθορίου ή led. Υπάρχει η δυνατότητά μονής ή διπλής όψης.

Το μέγεθος του πυλώνα εξαρτάται και από τον υπάρχοντα χώρο εκτός της επιχειρήσεως, το μέγεθος του πεζοδρομίου ή της πρασιάς, την ταχύτητα κινήσεως των οχημάτων, το θέμα που πρέπει να προβληθεί. Επί της ουσίας δεν υπάρχει περιορισμός στην διάσταση το σχήμα, ή τον όγκο.

Οι φωτεινές επιγραφές (τύπου πυλώνα) μπορούν να είναι και σύνθετες κατασκευές όπου τα κυριότερα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι το βινύλιο, το Plexi glass και τα πολυκαρβονικά φύλλα.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι επιγραφές πυλώνες εντάσσονται στο νομικό πλαίσιο που προβλέπεται για την υπαίθρια διαφήμιση και δημόσια προβολή, και ισχύουν κανόνες που ορίζουν την χρήση και νομιμότητά τους.

Στις επιγραφές πυλώνες, πριν την τοποθέτησή τους γίνετε πάντα στατική μελέτη κατασκευής.

Απαιτείται η κατασκευή βάσης του πυλώνα, με ειδικά αγκύρια που μπαίνουν στο έδαφος για να δημιουργηθεί μία σταθερή βάση, ώστε να τοποθετηθεί και η υπόλοιπη κατασκευή

πυλωνες

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία πυλώνων που μπορούμε να κατασκευάσουμε για εσάς:

• Κολώνα τύπου “Γ” με ορθογώνια φωτεινή επιγραφή.
• Κολώνα τύπου “Γ” με οβάλ φωτεινή επιγραφή.
• Κυρτός με φωτεινή επιγραφή ομοίως κυρτή.
• Μη φωτεινός κορμός με οβάλ φωτεινή επιγραφή.
• Μη φωτεινός κορμός με φωτεινές επιγραφές.
• Πυλώνας συνήθως εμπορικού κέντρου με φωτεινή
επιγραφή.
• Συνδυασμός πλέξι και αλουμίνιο ή ανοξείδωτο.
• Περιμετρικά κοιλοδοκοί και εσωτερικά φωτεινή
επιγραφή 2 όψεων.
• Εξωτερικά κοιλοδοκοί και εσωτερικά φωτεινή
επιγραφή 2 όψεων.
• Συνδυασμός πλέξι και αλουμίνιο ή ανοξείδωτο.
• Μεταλλική κατασκευή εξωτερικά με φωτ. επιγραφή στο
άνω μέρος.
• Ορθογώνια κατασκευή με αλουμίνιο στο κάτω μέρος
και πλέξι άνω.
• Τοξοειδής κατασκευή με αλουμίνιο στο κάτω μέρος και
πλέξι άνω.
• Τοξοειδής κατασκευή με plexi εξ ολοκλήρου.

Επιγραφές Αυτοκινήτων

Επιγραφές για αυτοκίνητα, φορτηγά. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι κυρίως μουσαμάς και αυτοκόλλητο και με αυτά μπορούμε να μεταφέρουμε τα μηνύματα της επιχείρησής σας πάνω σε φορτηγά, αυτοκίνητα και άλλα οχήματα επιτυγχάνοντας την προβολή σας.

Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης πολυμερικών υλικών υψηλής αντοχής στον ήλιο και τον χρόνο.

Εκτυπώνουμε και εφαρμόζουμε αυτοκόλλητα παντός σχήματος, μεγέθους και ποσότητας. Τοποθετήστε αυτοκόλλητα με το λογότυπο της επιχείρησής σας ή δώστε στο όχημά σας μια καλλιτεχνική πινελιά.

Στην ολική κάλυψη αυτοκινήτων, ή σε τμήματα που παρουσιάζουν καμπυλότητες τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι χυτά (Cast) με αντίστοιχες πλαστικοποιήσεις για να εφαρμόζουν και να παίρνουν τις κούρμπες που χρειάζεται.
Για την κάλυψη των παραθύρων τοποθετούμε one way (διάτρητη μεμβράνη που επιτρέπει τη θέαση από την εσωτερική πλευρά των τζαμιών).

επιγραφες αυτοκινητων

Προσφέρουμε υπηρεσίες εφαρμογής Car Wrapping (ολικό ντύσιμο αυτοκινήτου), τμηματική επικόλληση – ντύσιμο αυτοκινήτου, επικόλληση απλών αυτοκόλλητων γραμμάτων, αλλαγής χρώματος σε ματ ή γυαλιστερό καθώς και carbon.
Μπορούμε να σχεδιάσουμε και εκτυπώσουμε για εσάς αυτοκόλλητα βινυλίου για οποιαδήποτε χρήση, φιλοτέχνηση αυτοκινήτου, μοτοσικλέτας ή εξωτερική σήμανση.
Επιλέξτε από την πιο απλή διαφήμιση του οχήματος σας έως και το ολοκληρωτικό ντύσιμο με ποιοτικές μεμβράνες εξαιρετικής αντοχής.
Αναλαμβάνουμε να μετατρέψουμε το επαγγελματικό σας όχημα σε κινητή διαφήμιση και μέσο προβολής

Επιγραφές LED

• Κυλιώμενων μηνυμάτων
• Σύγχρονης προβολής εικόνων και βίντεο.
• Ταμπέλες LED για εσωτερικούς ή για εξωτερικούς χώρους.
• Γιγαντοοθόνες (videowall)
• Φωτεινές επιγραφές Matrix κυλιόμενων μηνυμάτων

επιγραφες LED

Τα προϊόντα μας είναι, επιλεκτικά κυρίως, ελληνικής παραγωγής, έχουν πολύ καλή ποιότητα υλικών, κατασκευής και τεχνολογίας. Είναι προϊόντα μελετημένα και σχεδιασμένα ειδικά για τις ιδιαίτερες ελληνικές καιρικές συνθήκες, και παράλληλα πάντα συνυφασμένες με τις τάσεις της αγοράς.

Ειδικές κατασκευές, εφαρμογές

Ρολοκουρτίνες

Ένας άλλος τρόπος προσέγγισης για την προβολή του μηνύματος σας, που μπορούν επίσης να παρέχουν και σκίαση.

Ειδικές Κατασκευές

Σχεδιασμός και υλοποίηση κατασκευών που δίνουν λύσεις για την προβολή των προϊόντων σας και όχι μόνον. Εφαρμογή πάρα πολλών υλικών – αλουμίνιο, etalbond, Plexiglas kapamound εκτυπώσεις, μουσαμάς ξύλο, κ.α.

Κατασκευές Plexiglas

Οι εφαρμογές του plexiglass είναι πάρα πολλές, εκτός από επιγραφές, κατασκευάζουμε stands, κάλπες κουτιά διαφημιστικά, αναλόγια κ.α. Κοπές Lazer CNC σε plexiglass.

Κάλυψη κτηρίων – προσόψεων καταστημάτων

Αναλαμβάνουμε την κάλυψη κτηρίων και προσόψεων καταστημάτων, με τα πιο εξειδικευμένα υλικά και ψηφιακή εκτύπωση αντοχής, ώστε να προσφέρουμε στο κτίριο σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εσωτερική διακόσμηση

Ολική η μερική διαμόρφωση κάθε επαγγελματικού χώρου με την χρήση και τον συνδυασμό πληθώρας υλικών και κατασκευών για βέλτιστα αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματα.

Βιτρίνες καταστημάτων

Διαμορφώνουμε τη βιτρίνα του καταστήματος σας όπως εσείς επιθυμείτε. Σας παρέχουμε μια ευρεία γκάμα λύσεων.

Διαφημιστικές κατασκευές από διογκωμένο πολυστυρένιο
Scroll to Top

Οφέλη που θα αποκομίσετε από την σχεδιασμένη χρήση της διαφήμισης:

 • Δημιουργείτε επίγνωση
  Ένα από τα πιο άμεσα αποτελέσματα της διαφήμισης είναι η αυξημένη αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας. Οι δυνητικοί πελάτες πιθανότατα θα πρέπει να συναντήσουν την επιχείρησή σας αρκετές φορές προτού αρχίσουν να σας θυμούνται και οι διαφημιστικές ενέργειες σας βοηθούν να το πετύχετε.

 • Εκπαιδεύετε τους καταναλωτές
  Πέρα από την απλή δημιουργία ευαισθητοποίησης, η διαφήμιση σάς βοηθά να εκπαιδεύσετε τους καταναλωτές σχετικά με το πώς τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας τους βοηθούν και τι αντιπροσωπεύει η επωνυμία σας.
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημιστικές ενέργειες για να δημιουργήσετε μια βαθύτερη κατανόηση για τα πάντα, από την αποστολή της εταιρείας σας μέχρι την αξία αυτών που πουλάτε.

 • Ενισχύετε τη φήμη σας
  Η διαφήμιση σάς δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε τη φήμη της επιχείρησής σας. Τόσο η διαφήμιση εκτός σύνδεσης μέσω αντύπων,. επιγραφών και άλλων μέσων όσο και η διαδικτυακή διαφήμιση μπορούν να ενισχύσουν την προβολή των βασικών μηνυμάτων σας – τα συμπεράσματα που θέλετε να έχει το κοινό-στόχο σας – και να τονίσουν τις καλές πτυχές της εταιρείας σας.
 • Αποκτάτε νέους πελάτες
  Η απόκτηση νέων πελατών είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Η διαφήμιση είναι πολύ σημαντική γιατί σας βοηθάει να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα που θέλετε για πελάτες σας με μηνύματα που απευθύνονται απευθείας σε αυτούς.
 • Διατηρήτε τους τρέχοντες πελάτες σας

  Η διατήρηση των πελατών είναι το θεμέλιο της επιχειρηματικής ανάπτυξης . Χρειάζεστε πιστούς πελάτες που αγαπούν την επωνυμία σας, σας στέλνουν παραπομπές από στόμα σε στόμα και πιθανότατα ξοδεύουν περισσότερα χρήματα για το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

  Η αποτελεσματική διαφήμιση οδηγεί την προσοχή των πελατών σας ξανά σε εσάς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημιστικές ενέργειες για να στοχεύσετε εκ νέου σε μέλη του κοινού-στόχου σας , συμπεριλαμβανομένων επιχειρήσεων και καταναλωτών που βρίσκονται ήδη στη βάση πελατών σας.

 • Μένετε μπροστά από τον ανταγωνισμό
  Ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησης που διευθύνετε, έχετε ανταγωνιστές. Θα υπάρχουν πάντα επιχειρήσεις που θα διεκδικούν την προσοχή των ίδιων καταναλωτών. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε ποιοι είναι αυτοί οι ανταγωνιστές σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι μεταξύ των πολλών επιχειρήσεων που ήδη διαφημίζονται για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Στις μέρες μας δεν μπορείτε να βασίζεστε στην πελατεία που αποκτάτε οργανικά ή από στόμα σε στόμα, οι διαφημίσεις είναι σημαντικός παράγοντας διαμόρφωσης της επιτυχίας σας σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά.
 • Πραγματοποιήτε πωλήσεις
  Οι επιπτώσεις της διαφήμισης στην πραγματοποίηση πωλήσεων είναι καθοριστική. Οι διαφημίσεις είναι ισχυρά εργαλεία για να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να κερδίσει τα χρήματα που χρειάζεται για να επιβιώσει και να ευδοκιμήσει.

 

Στόχος μας είναι να εκπληρώσετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.
Καθώς οι διαφημιστικές ενέργειες που σχεδιάζουμε μαζί σας θα σάς βοηθούν να επιτύχετε υψηλή απόδοση επένδυσης (ROI), θα έχετε επιπλέον έσοδα που μπορείτε να επανεπενδύσετε στην επιχείρησή σας για έναν συνεχή κύκλο διαφήμισης και ανάπτυξης.
Η διαφήμιση είναι σημαντική γιατί μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
Με την διαφήμιση θα προσεγγίσουμε μαζί σας το σωστό κοινό με θετικά, στοχευμένα μηνύματα που θα μετατρέπουν τους δυνητικούς πελάτες σε αφοσιωμένους πελάτες. 
Επίσης θα στοχεύσουμε εκ νέου το κοινό σας, είτε στοχεύετε να αποκτήσετε αναγνωρισιμότητα επωνυμίας είτε να αυξήσετε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των επιχειρήσεων και καταναλωτών που είναι πελάτες σας.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η διαφήμιση;

Από το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος ή υπηρεσίας μέχρι την απλή προσπάθεια να προωθήσετε την επωνυμία σας στον κόσμο, οι κατάλληλες διαφημιστικές τακτικές μπορούν να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε περισσότερα από τα κατάλληλα άτομα.

Η διαφήμιση είναι ένας τύπος προώθησης επί πληρωμή που στρέφει την προσοχή στο βασικό σας μήνυμα και είναι το κρίσιμο επόμενο βήμα για να λειτουργήσουν οι στρατηγικές μάρκετινγκ που θα χρησιμοποιήσετε. Αυξάνει την έκθεσή σας για να συμβάλει να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους, είτε στοχεύετε να δημιουργήσετε τη βάση πελατών σας είτε να αυξήσετε γρήγορα τον όγκο των πωλήσεών σας.

Τα οφέλη που θα αποκομίσετε από την σχεδιασμένη χρήση της διαφήμισης:

Βήματα για να βελτιώσετε την εταιρική σας εικόνα
 1. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ζωτικής σημασίας
  Το εταιρικό σας branding είναι ότι πιο σημαντικό διαθέτεται. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη γλώσσα, το λογότυπο, τον συνδυασμό χρωμάτων, τη χρήση εικόνων, την τυπογραφία και τα γραφικά σας. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά εξοπλισμένη είναι η εταιρεία σας, εάν ο καταναλωτής έχει κακή εντύπωση για εσάς από οποιοδήποτε από τα παραπάνω, ενδέχεται να μην έχετε άλλη ευκαιρία για να τον κάνετε πελάτη.

 2. Βελτιστοποιήστε το περιεχόμενό σας
  Το περιεχόμενό σας είναι όλα αυτά που προβάλετε για να έρθετε σε επαφή με τον καταναλωτή, είναι επίσης η φωνή σας και το κύριο μέρος που θα προσελκύσει τον καταναλωτή να ενδιαφερθεί για την επιχείρησή σας. Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας να δημιουργείτε περιεχόμενο που θα ενδιαφέρει τον καταναλωτή και πάνω από όλα θα το βρει χρήσιμο. Η παροχή περιεχομένου υψηλής ποιότητας που ο καταναλωτής βρίσκει σχετικό με τις ανάγκες του θα προσθέσει αξιοπιστία και εμπιστοσύνη στην επωνυμία σας και θα ενισχύσει την εταιρική σας ταυτότητα στην αγορά.

 3. Χρησιμοποιήστε περιεχόμενο πολυμέσων
  Το οπτικό περιεχόμενο έχει αποδειχθεί ότι έχει υψηλότερο ποσοστό μετατροπής από τον γραπτό λόγο μόνο, χρησιμοποιήστε όλους τους πόρους σας για να τονίσετε αυτό.

 4. Διατηρήστε μια συνεπή στρατηγική
  Πρώτα και κύρια πρέπει να αποφασίσετε προσεκτικά ποιο είναι το μήνυμα που προσπαθείτε να μεταφέρετε, όταν το έχετε, μείνετε σε αυτό, η προσπάθεια να τοποθετηθείτε σε πάρα πολλές διαφορετικές κατηγορίες θα χρησιμεύσει μόνο στη σύγχυση του καταναλωτή και θα μειώσει το μήνυμά σας.

 5. Χρησιμοποιήστε ένα όνομα, λογότυπο και στυλ
  Το όνομά σας, το λογότυπο και τα χρώματά σας είναι σημαντικό να υπάρχουν σε όλο το υλικό μάρκετινγκ. Το ίδιο ισχύει και για το περιεχόμενο, καί είναι χρήσιμο να εφαρμοστεί στις γραμματοσειρές και τα στυλ που χρησιμοποιούνται παντού. Όλα αυτά θα πρέπει να εφαρμόζονται παντού, χωρίς εξαίρεση, από ιστολόγια έως μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιστότοπους έως επαγγελματικές κάρτες. θα πρέπει όλα να έχουν την ίδια ταυτότητα, καθιστώντας σας άμεσα αναγνωρίσιμο.

 6. Αναπτύξτε μια συνεπή φωνή και τόνο για την επωνυμία σας
  Δώστε στην επωνυμία σας προσωπικότητα αναπτύσσοντας και διατηρώντας ένα συνεπές μήνυμα. Αποφύγετε να στέλνετε ανάμεικτα μηνύματα μέσω του τόνου ή της φωνής που χρησιμοποιείται στο περιεχόμενό σας, διότι θα αποδυναμώσετε το μήνυμά σας.

 7. Κρατήστε τις υποσχέσεις σας
  Επιδιώξτε να ανταποκρίνεστε με συνέπεια σε αυτά που υπόσχεστε, κάθε φορά χωρίς εξαίρεση. Αυτό θα εδραιώσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην επωνυμία σας και θα ενθαρρύνει την περαιτέρω δέσμευση.

 8. Προσαρμόστε το μήνυμά σας
  Βρείτε ποιο είναι το κοινό-στόχος σας, τι θέλει να μάθει ή να ανακαλύψει; Παρέχετε αυτό που απαιτούν ή χρειάζονται και κάντε το σε συνεπή βάση.

Είσοδος στον λογαριασμό

Καλώς ήρθατε στον ανανεωμένο ιστότοπό μας. Θέλουμε να σας παρέχουμε πληροφορίες που θα σας φανουν χρήσιμες σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Επίσης επιθυμούμε την συνεργασία που θα αναδείξει όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε από κοινού.

The Marketeers

Δεσμευόμαστε για την επιτυχία σας