Skip to content
Τα είδη συσκευασίας μας

Τα είδη συσκευασίας μας

Κλασικά χαρτοκιβώτια (3φυλλα, 5φυλλα, ημιανοικτά, κ.λπ.)

κλασσικό χαρτοκιβώτιο

Παραδοσιακού τύπου κιβώτια μεταφοράς τυπωμένα ή ατύπωτα σε καφέ ή λευκό χαρτί εξωτερικά. Η επιλογή της σωστής διάστασης και η ποικιλία ποιοτήτων χαρτονιού και τύπων κύματος, που θα σας προτείνουμε με βάση τη χρήση που θέλετε να κάνετε, συντελούν στην επίτευξη βέλτιστης αντοχής και την εξοικονόμηση κόστους συσκευασίας.

Το κυματοειδές χαρτόνι, ή συνδυασμένη σανίδα είναι αυτό που συνήθως θα αναφερόσασταν ως καφέ κουτιά από χαρτόνι. Τα κυματοειδές χαρτόνι σε κουτιά που συχνά αναφέρονται ως “κουτιά αποστολής”, έχουν συνήθως τρία στρώματα. 

Μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε την εκτύπωση σε κυματοειδή κουτιά για να παρουσιάσουμε επώνυμα κουτιά.

Το κυματοειδές κουτί εξυπηρετεί στην ομαδοποίηση του προϊόντος και στην ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση του. Σχεδιάζοντας το κιβώτιο από την αρχή, έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε το είδος και την τιμή ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Οι επιμέρους κατηγοριοποίηση

Χάρτινα κουτιά (Καταναλωτική συσκευασία)

Το χαρτόνι (επίσης γνωστό ως κουτί) είναι ένα παχύ υλικό με βάση το χαρτί που είναι γενικά παχύτερο από το κανονικό χαρτί. Το χαρτόνι διατίθεται σε πολλές διαφορετικές ποιότητες που έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά καθιστώντας κάθε βαθμό κατάλληλο για διαφορετικές απαιτήσεις και ανάγκες όπως κουτιά δημητριακών, φαρμάκων και καλλυντικών.

Η καταναλωτική συσκευασία κάνει το προϊόν σας να ξεχωρίζει. Η καταναλωτική συσκευασία παίζει το κυριότερο ρόλο σε μια αγορά, όπου το 70% περίπου των αγοραστικών αποφάσεων λαμβάνεται στο σημείο πώλησης. Σήμερα, ο ρόλος της καταναλωτικής συσκευασίας, στο πλαίσιο της συνολικής προϊοντικής εμπειρίας, είναι κρισιμότερος από ποτέ: η συσκευασία είναι ένα ισχυρό μέσο επικοινωνίας, που συνδέει το προϊόν σας με τον καταναλωτή.

χαρτινα κουτια

Δεν προσπαθούμε απλώς να μιλάμε την ίδια γλώσσα με τους πελάτες μας, αλλά να προσθέτουμε πραγματική αξία στη διαδικασία, να διαμορφώσουμε ένα ασυναγώνιστο προϊοντικό μάρκετινγκ και να δημιουργήσουμε καταναλωτικές συσκευασίες, που θα κάνουν το προϊόν σας να ξεχωρίζει.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία υλικών συσκευασίας (συμπαγές και κυματοειδές χαρτόνι) και ευρεία γκάμα τεχνικών εκτύπωσης (offset, φλεξογραφία, ψηφιακή εκτύπωση, μεταξοτυπία) και φινιρίσματος (επιβερνίκωση, λαμινάρισμα, θερμοτυπία, ανάγλυφη αποτύπωση κ.λπ.) για να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Χαρτοκιβώτια Die Cut

Συσκευασίες ηλεκτρονικού εμπορίου

Χαρτοκιβώτια Die Cut

Με την ταχεία άνοδο των online παραγγελιών, η συσκευασία έπρεπε να προσαρμοστεί στις νέες απαιτήσεις, όπως το να προωθεί, να προστατεύει και να συμβάλλει στην αποτελεσματική διανομή του προϊόντος.

Χαρτοκιβώτια με καλούπι (Die Cut) για ειδικές κατασκευές, με βάση το σχήμα του προϊόντος σας. Σχηματίζονται και σφραγίζουν με αναδίπλωση, χωρίς τη χρήση αυτοκόλλητης ταινίας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προβολή των προϊόντων σας, χάρη στην ιδιαίτερη εμφάνισή τους.

Η συσκευασία Die cut σας εξασφαλίζει την προστασία από τυχόν ζημιές, παραβιάσεις ή κλοπές, προσφέροντας μια υπηρεσία αντάξια των προσδοκιών του πελάτη, ενώ παράλληλα διευκολύνει και τις επιστροφές. Η κατασκευή της συσκευασίας από κυματοειδές χαρτόνι καταφέρνει όλα τα παραπάνω, ενώ παράλληλα αποτελείται από 100% ανακυκλώσιμο υλικό, ένα ακόμη πλεονέκτημα τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τα ηλεκτρονικά καταστήματα πώλησης.

Η ξεχωριστή, υψηλής ποιότητας συσκευασία μπορεί να ενισχύσει την «εμπειρία του unboxing» – τη στιγμή που ο καταναλωτής αποκτά φυσική επαφή με το προϊόν και κρίνει την ποιότητα του προϊόντος και του προμηθευτή.

Άκαμπτα κουτιά

Κατασκευασμένα από ισχυρό χαρτόνι επικαλυμμένο με τυπωμένα και διακοσμημένα περιτυλίγματα από χαρτί, δέρμα ή ύφασμα, τα άκαμπτα κουτιά προσφέρουν έναν εξαιρετικό συνδυασμό προστασίας προϊόντων και αισθητής πολυτέλειας.

Είναι πιο ανθεκτικά και δεν διπλώνονται ή καταρρέουν όπως τα πτυσσόμενα κουτιά.

Χρησιμοποιούνται συνήθως, όταν το προϊόν είναι βαρύ και χρειάζεται επιπλέον υποστήριξη.
Χρησιμοποιούνται επίσης για προϊόντα υψηλότερου επιπέδου όπου η αντιληπτή αξία είναι σημαντική, και είναι πολύ πιο ισχυρό και πιο ανθεκτικό.

ακαμπτα κουτιά

Ελκυστικά οπτικά και εντυπωσιακά δομικά, τα άκαμπτα κουτιά μεταφέρουν μια αίσθηση κύρους, πολυτέλειας, κομψότητας και ποιότητας και είναι ιδανικά για μικρότερα αντικείμενα υψηλής ποιότητας, όπως κοσμήματα ή ηλεκτρονικά είδη. 
Πολλοί καταναλωτές διατηρούν ακόμη και επαναχρησιμοποιούν άκαμπτα κουτιά πολύ μετά την αρχική αγορά, και έτσι προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες για μακροπρόθεσμη αναγνώριση προϊόντος / επωνυμίας.
Τα άκαμπτα κουτιά συνήθως δεν απαιτούν ρύθμιση για την ολοκλήρωση της συσκευασίας του προϊόντος.

χαρτινες σακουλες

Χάρτινες σακούλες

Μια χάρτινη σακούλα είναι ένα προσχηματισμένο δοχείο, κατασκευασμένο από χαρτί. 
Συνήθως, παράγονται από χαρτί Kraft, λόγω της ελαστικότητάς του, αλλά και των ιδιοτήτων αντοχής στο σχίσιμο. Οι χάρτινες σακούλες έχουν συνήθως ένα άνοιγμα στη μία πλευρά για εύκολη συσκευασία.

Ανάλογα με την προβλεπόμενη χρήση, οι χάρτινες σακούλες διαφέρουν σε μέγεθος, αντοχή και χαρακτηριστικά. Έρχονται σε μεγέθη τόσο μικρά όσο οι παραδοσιακές καφέ τσάντες για μεσημεριανό γεύμα και τόσο μεγάλες όσο οι τσάντες απορριμμάτων τροφίμων. 

Εάν τα περιεχόμενα της σακούλας είναι γενικά ελαφρύτερα, οι χάρτινες σακούλες κατασκευάζονται συνήθως από ένα μόνο στρώμα – που ονομάζεται φύλλο – χαρτί. Ωστόσο, εάν τα περιεχόμενα είναι γενικά βαρύτερα, είναι κατασκευασμένα από πολλά στρώματα χαρτιού και μπορούν να περιλαμβάνουν άλλα εύκαμπτα υλικά για αύξηση της αντοχής. 

Τέλος, υπάρχουν χάρτινες σακούλες με ή χωρίς λαβές για μεταφορά και με ή χωρίς εκτύπωση ή / και λογότυπα επωνυμίας στο εξωτερική πλευρά τους.

Οι χάρτινες σακούλες χρησιμοποιούνται για τσάντες αγορών, τσάντες παντοπωλείων, συσκευασίες προϊόντων, χαρτοσακούλες κ.α.

Επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες

αγορών και λοιπές κατασκευές

Μη υφασμένες τσάντες

Μη υφασμένες τσαντες

Το μη υφασμένο ύφασμα κατασκευάζεται χωρίς ύφανση ή πλέξιμο, αλλά μέσω μιας χημικής ή θερμικής διαδικασίας. Αυτό το καθιστά πιο προσιτό, που το καθιστά την κορυφαία επιλογή προσαρμοσμένων, μη υφασμένων τσαντών. Επειδή είναι οικονομικό, μπορείτε να τα μοιράζετε με κάθε αγορά ή να τους δώσετε ως σακούλες που θα περιέχουν, άλλα επώνυμα διαφημιστικά σας είδη. Επίσης συμπιέζονται σε μικρό μέγεθος και συχνά χρησιμοποιούνται για ψώνια, πράγμα που σημαίνει ότι το λογότυπο της εταιρείας σας θα αποκτήσει μεγάλη ορατότητα με χαμηλό κόστος διαφήμισης για εσάς.

Τσάντες καμβά

Οι τσάντες καμβά είναι ακριβώς αυτό, ένας ιδανικός καμβάς για το λογότυπό σας. Είναι μια από τις καλύτερες σακούλες για την αποστολή ενός μηνύματος. Τυπωμένες τσάντες με λογότυπο, μπορούν να λειτουργήσουν για μια μεγάλη ποικιλία επωνυμιών και κλάδων δραστηριότητας.

Βαμβακερές τσάντες

Το βαμβάκι είναι ένα δημοφιλές υλικό επαναχρησιμοποιήσιμης τσάντας αγορών, επειδή είναι μαλακό και ανθεκτικό. Είναι ένας από τους λίγους τύπους επαναχρησιμοποιήσιμων σακουλών που μπορούν να πλυθούν, που σημαίνει ότι μια διαρροή ή ατύχημα με ένα παντοπωλείο δεν θα καταστρέψει την επωνυμία σας. Όλα τα είδη των εταιρειών και των μη κερδοσκοπικών οργανισμών επιλέγουν την προβολή τους με βαμβακερές τσάντες, επειδή η όμορφη εμφάνισή τους προφανώς θα διαρκέσει περισσότερο από άλλες επιλογές, όπως οι προσαρμοσμένες μη υφασμένες τσάντες.

Τσάντες από γιούτα

Οι τσάντες αγορών από γιούτα έχουν μια πιο φυσική εμφάνιση. Αυτό προέρχεται από το φυσικό τους υλικό που προέρχεται από τις ίνες των φυτών από γιούτα. Η γήινη αισθητική τους τα καθιστά ιδανικά για την προώθηση καταστημάτων υγιεινής διατροφής, στούντιο γιόγκα και θέρετρα. Αυτό το επαναχρησιμοποιήσιμο υλικό τσάντας αγορών έχει αποκτήσει δημοτικότητα πρόσφατα, γεγονός που το καθιστά μια μοντέρνα επιλογή για τις εταιρείες.

Τσάντες πολυεστέρα

Οι τσάντες από πολυεστέρα είναι αξιόπιστες και φέρουν πλεονεκτήματα. Ο πολυεστέρας δεν απορροφά την υγρασία, πράγμα που σημαίνει ότι είναι επίσης ανθεκτικό στη μούχλα. 

Αν ψάχνετε για τύπους επαναχρησιμοποιήσιμων τσαντών, που είναι κατάλληλοι για εξωτερική χρήση, οι τσάντες κορδονιών από πολυεστέρα είναι η καλύτερη επιλογή σας. Πλένεται εύκολα, και είναι πιο προσιτό από υλικά όπως το βαμβάκι. Ο πολυεστέρας είναι ένα επαναχρησιμοποιήσιμο υλικό τσάντας αγορών και έχει πολλές εφαρμογές χρήσης.

Είσοδος στον λογαριασμό

Καλώς ήρθατε στον ανανεωμένο ιστότοπό μας. Θέλουμε να σας παρέχουμε πληροφορίες που θα σας φανουν χρήσιμες σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Επίσης επιθυμούμε την συνεργασία που θα αναδείξει όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε από κοινού.

The Marketeers

Δεσμευόμαστε για την επιτυχία σας