9:00 - 17:00

Δευτέρα - Παρασκευή

+30 211 11 85 126

Επικοινωνήστε μαζί μας
9:00 - 17:00
Δευτέρα - Παρασκευή

211 11 85126

Επικοινωνήστε μαζί μας
2111185126

Ο ρόλος μας

ως διαφημιστική εταιρεία

και εταιρεία marketing

Ο ρόλος μας ως διαφημιστική εταιρεία και εταιρεία marketing. Μια ντουντούκα φωτογραφία

Ο παραδοσιακός ρόλος μας ως διαφημιστικής εταιρείας / διαφημιστικoύ γραφείου έχει αλλάξει και έχει εξελιχθεί. Έτσι από εταιρεία που λειτουργεί από το 2009 όπου αναπτύσσει, σχεδιάζει και λανσάρει έντυπες, κυρίως διαφημίσεις εξελιχθήκαμε σε έναν οργανισμό που κάνει όλα αυτά και πολλά άλλα – όπως το να δημιουργεί περιεχόμενο, να παρέχει branding και να περιλαμβάνει διάφορες στρατηγικές και εργαλεία του marketing.

Σήμερα η ευρέως φάσματος υπηρεσίες μας σκοπό έχουν να υποστηρίξουν όσο το δυνατόν περισσότερες μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις να πετύχουν τους στόχους τους.

« Η δουλειά ενός ράφτη είναι να συλλέγει την πρώτη ύλη, να βρίσκει ταιριαστά νήματα, να κόβει το ύφασμα στο επιθυμητό σχήμα, τελικά να ράβει το ύφασμα και να το παραδίδει στον πελάτη »

Γρανάζι και μολύβι. Ο ρόλος μας σαν αυτό ενός ράφτη

Η εργασία μας στην The Marketeers είναι ακριβώς όπως ενός ράφτη. Δημιουργoύμε τις διαφημίσεις, σχεδιάζουμε πώς, πότε και πού πρέπει να παραδοθούν και τις παραδίδουμε στον πελάτη. Προσφέρουμε υπηρεσίες που εκτείνονται σε όλες τις πτυχές της διαδικασίας διαφήμισης, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης λογαριασμού, της έρευνας marketing, του δημιουργικού σχεδιασμού, των διοικητικών εργασιών, του σχεδιασμού, της παραγωγής και της διαχείρισης μέσων.

Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε είναι η επιλογή των κατάλληλων μέσων της διαφήμισης και της προβολής σας ώστε να πετύχει η επιχειρήσή σας τους στόχους της

Μέσα από την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που καλλιεργούμε επιδιώκουμε να σας υποστηρίξουμε να χτίσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας.

Δεν σταματάμε εκεί μιας και γνωρίζουμε ότι αυτό που έχει σημασία είναι να προσφέρετε στους πελάτες σας μια ολοκληρωμένη εμπειρία επωνυμίας.
Η επίτευξή του περιλαμβάνει το να καθοριστεί τι σημαίνει αυτό για κάθε τμήμα, από τις πωλήσεις και την υποστήριξη μέχρι την εξυπηρέτηση πελατών.

Για το σκοπό αυτό δύναται να χρησιμοποιηθούν διάφορα μέσα όπως μια προσέγγιση πολυμέσων που μπορεί να περιλαμβάνει έντυπες, ψηφιακές και εξωτερικές διαφημίσεις, εκδηλώσεις και ανακοινώσεις δημοσίων σχέσεων, προγραμματισμένη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ένα εταιρικό blog που ενημερώνεται τακτικά.

Είναι σημαντικό ότι το μήνυμα της επωνυμίας σας πρέπει να είναι εμφανές σε όλα τα υλικά της εταιρείας, από φυλλάδια έως μελέτες περιπτώσεων και άλλα.

Κάντε το δικό σας συμβόλαιο

με την επιτυχία

ένας πύραυλός και ένα χέρι που δείχνει προς τον ουρανό
 • Αξιόπιστα
 • Υπεύθυνα
 • Ουσιαστικά

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ποιοτικούς υποψήφιους πελάτες είναι αναγκαίο να επενδύσετε στο marketing και τη διαφήμιση.
Είναι ζωτικής σημασίας να δημιουργήσετε μηχανισμούς που θα σας δίνουν ροές νέων υποψήφιων πελατών διαφορετικά θα είστε διαρκώς έρμαιοι καταστάσεων που θα είναι έξω από εσάς.
Είναι μια διαρκής και εξελισσόμενη διαδικασία όπου εκεί που δημιουργούνται πολλοί δυνητικοί πελάτες ποιότητας, θα προτείνουμε να συνεχίσετε να κάνετε περισσότερες παρόμοιες δραστηριότητες.
Εάν πάλι τα αποτελέσματα υστερούν, θα αναλύσουμε το γιατί και θα βρούμε νέες τακτικές για να επιτύχουμε τους στόχους σας.

μια λάμπα, ως πάζλ που το συμπληρώνουν δυο καρτούν ανθρωπάκια

Συνεργασία
με την
The Marketeers

 • Ενεργούμε πάντα με γνώμονα την εκπλήρωση των στόχων που μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας.
 • Εκτελούμε με υπευθυνότητα τις υπηρεσίες και παράγουμε με κορυφαία ποιότητα τα προϊόντα που παραδίδουμε.
 • Κύριο μέλημά μας είναι να ανταποκρίνονται σε αυτά που δεσμευόμαστε.
 • Δεν μένουμε στην ικανοποίηση μεμονωμένων αναγκών. Εστιάζουμε στο να επιφέρουμε ουσιαστικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας.
 • Σε επείγουσες και έκτακτες περιστάσεις θα σταθούμε δίπλα στον πελάτη μας και θα του προσφέρουμε στο ακέραιο τις υπηρεσίες μας

Οι αξίες μας

σκίτσο που εκφράζει μια ομάδα
Είμαστε ομάδα
το σκίτσο ενός στόχου
Εργαζόμαστε με τα μάτια στον στόχο
Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα το πράξουμε
σκίτσο με ένα πρόσωπο με παρατεταμένο το χέρι
Λειτουργούμε με ακεραιότητα
ένα γρανάζι στο κέντρο και διάφοροι κύκλοι περιμετρικά του
Παράγουμε αξία
ένα σκίτσο που εκφράζει φροντίδα, μια ανοιχτή παλάμη και πάνω ένα πρόσωπο σε κύκλο
Νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας

Τι αποτελέσματα θα έχετε από την συνεργασία μαζί μας

 • Η διαχείριση των ζητημάτων που αντιμετωπίζετε για την προβολή σας, την προώθηση των πωλήσεών σας και της επωνυμίας σας γίνεται εξ’ ολοκλήρου από εμάς χωρίς να χρειάζεται να συντονίζετε πολλές διαφορετικές εταιρείες. Ένα στέλεχος μας που θα είναι υπεύθυνο για τον λογαριασμό σας θα αναλάβει όλες τις εργασίες που θα πρέπει να γίνουν.
 • Θα πετύχετε ενσωμάτωση της διαφήμισης και της εικόνας σας σε όλες τις πλατφόρμες και τα πεδία, έντυπα και ψηφιακά. Σας προσφέρουμε μια απρόσκοπτη ενοποίηση των διαφημιστικών μέσων και μεγαλύτερη συνέπεια στα μηνύματα επωνυμίας σας δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο την φωνή σας.
 • Είμαστε σε θέση να χειριστούμε κάθε πτυχή του σχεδιασμού και της υλοποίησης κάθε διαφημιστικής σας καμπάνιας, προσφέροντας την απαραίτητη φρεσκάδα και τους δημιουργικούς τόνους που θα χρειαστούν ώστε να εκτοξεύσουμε την επιχείρησή σας στα μάτια του κοινού, ενώ εσείς θα επικεντρώνεστε στη λειτουργία και την ανάπτυξη της εταιρείας σας.
 • Τέλος μπορείτε να εργαστείτε μαζί μας για την δημιουργία ενός διαφημιστικού πλάνου και ακόμα καλύτερα ενός πλάνου marketing ειδικά για την επιχείρηση, το προϊόν και το εμπορικό σήμα σας.
  Θα δημιουργήσουμε τους προϋπολογισμούς διαφημίσεων και θα αναπτύξουμε διαφημιστικές καμπάνιες και καμπάνιες marketing για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας.
  Στόχος μας είναι πάντα να σας παρέχουμε μια δημιουργική και συναρπαστική καμπάνια με σκοπό να προσελκύσετε την προσοχή των πιθανών πελατών σας και να τους κάνετε να αγοράσουν το προϊόν ή την υπηρεσία σας.
Σκίτσο που δείχνει μια γραμμή που οδηγεί σε ένα σημείο και ενδιάμεσους κόμβους

Περιοχές που καλύπτουμε εντός 24 ωρών

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα. Τα ψηφιακά μέσα επικοινωνίας μας επιτρέπουν να μηδενίζουμε τις αποστάσεις και από την άλλη να διατηρούμε ζωντανή την αμεσότητα στην συνεργασία μας που είναι ζωτικός παράγοντας για να χτιστεί η απαιτούμενη εμπιστοσύνη και κλίμα συνεργασίας και αμοιβαιότητας για την εκπλήρωση των στόχων της εταιρείας σας.
Κατανοούμε την ανάγκη σας να υποστηρίξετε την επιχείρησή σας και να κρατηθείτε στην αγορά με τα καλύτερα δυνατά κάθε φορά αποτελέσματα.

Γνωρίζουμε ότι λόγω των συνθηκών λειτουργείτε τις περισσότερες φορές σε κατάσταση κατεπείγοντος, κι αν σε αυτό η λύση είναι ο σωστός σχεδιασμός και προγραμματισμός, εμείς από την πρώτη στιγμή θα είμαστε κοντά σας για να κατανοήσουμε τι χρειάζεστε και να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση για αυτό που αντιμετωπίζετε.

Οι υπεύθυνοι λογαριασμών πελατών μας, άμεσα εντός 24 ωρών, θα ανταποκριθούν στο αίτημά σας για περιοχές όπως το Αιγάλεω, Περιστέρι, Αγία Βαρβάρα, Ταύρος, Αγ. Ι. Ρέντης, Μοσχάτο, Ταύρος, Καλλιθέα, Πετράλωνα, ιστορικό κέντρο Αθήνας, Κουκάκι, Νέος Κόσμος, Παγκράτι, Δάφνη, Υμηττός, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο.

Για τις υπόλοιπες περιοχές του λεκανοπεδίου της Αθήνας του Πειραιά καθώς και της υπόλοιπης Ελλάδας η ανταπόκρισή μας είναι εντός 24-72 ώρες.

 
 
 
Διαφοροποίηση – Μοναδικότητα
εικόνα με κύβους που γράφουν την λέξη blog

Αρθρογραφία για εσάς

Scroll to Top

Οφέλη που θα αποκομίσετε από την σχεδιασμένη χρήση της διαφήμισης:

 • Δημιουργείτε επίγνωση
  Ένα από τα πιο άμεσα αποτελέσματα της διαφήμισης είναι η αυξημένη αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας. Οι δυνητικοί πελάτες πιθανότατα θα πρέπει να συναντήσουν την επιχείρησή σας αρκετές φορές προτού αρχίσουν να σας θυμούνται και οι διαφημιστικές ενέργειες σας βοηθούν να το πετύχετε.

 • Εκπαιδεύετε τους καταναλωτές
  Πέρα από την απλή δημιουργία ευαισθητοποίησης, η διαφήμιση σάς βοηθά να εκπαιδεύσετε τους καταναλωτές σχετικά με το πώς τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας τους βοηθούν και τι αντιπροσωπεύει η επωνυμία σας.
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημιστικές ενέργειες για να δημιουργήσετε μια βαθύτερη κατανόηση για τα πάντα, από την αποστολή της εταιρείας σας μέχρι την αξία αυτών που πουλάτε.

 • Ενισχύετε τη φήμη σας
  Η διαφήμιση σάς δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε τη φήμη της επιχείρησής σας. Τόσο η διαφήμιση εκτός σύνδεσης μέσω αντύπων,. επιγραφών και άλλων μέσων όσο και η διαδικτυακή διαφήμιση μπορούν να ενισχύσουν την προβολή των βασικών μηνυμάτων σας – τα συμπεράσματα που θέλετε να έχει το κοινό-στόχο σας – και να τονίσουν τις καλές πτυχές της εταιρείας σας.
 • Αποκτάτε νέους πελάτες
  Η απόκτηση νέων πελατών είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Η διαφήμιση είναι πολύ σημαντική γιατί σας βοηθάει να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα που θέλετε για πελάτες σας με μηνύματα που απευθύνονται απευθείας σε αυτούς.
 • Διατηρήτε τους τρέχοντες πελάτες σας

  Η διατήρηση των πελατών είναι το θεμέλιο της επιχειρηματικής ανάπτυξης . Χρειάζεστε πιστούς πελάτες που αγαπούν την επωνυμία σας, σας στέλνουν παραπομπές από στόμα σε στόμα και πιθανότατα ξοδεύουν περισσότερα χρήματα για το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

  Η αποτελεσματική διαφήμιση οδηγεί την προσοχή των πελατών σας ξανά σε εσάς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημιστικές ενέργειες για να στοχεύσετε εκ νέου σε μέλη του κοινού-στόχου σας , συμπεριλαμβανομένων επιχειρήσεων και καταναλωτών που βρίσκονται ήδη στη βάση πελατών σας.

 • Μένετε μπροστά από τον ανταγωνισμό
  Ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησης που διευθύνετε, έχετε ανταγωνιστές. Θα υπάρχουν πάντα επιχειρήσεις που θα διεκδικούν την προσοχή των ίδιων καταναλωτών. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε ποιοι είναι αυτοί οι ανταγωνιστές σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι μεταξύ των πολλών επιχειρήσεων που ήδη διαφημίζονται για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Στις μέρες μας δεν μπορείτε να βασίζεστε στην πελατεία που αποκτάτε οργανικά ή από στόμα σε στόμα, οι διαφημίσεις είναι σημαντικός παράγοντας διαμόρφωσης της επιτυχίας σας σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά.
 • Πραγματοποιήτε πωλήσεις
  Οι επιπτώσεις της διαφήμισης στην πραγματοποίηση πωλήσεων είναι καθοριστική. Οι διαφημίσεις είναι ισχυρά εργαλεία για να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να κερδίσει τα χρήματα που χρειάζεται για να επιβιώσει και να ευδοκιμήσει.

 

Στόχος μας είναι να εκπληρώσετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.
Καθώς οι διαφημιστικές ενέργειες που σχεδιάζουμε μαζί σας θα σάς βοηθούν να επιτύχετε υψηλή απόδοση επένδυσης (ROI), θα έχετε επιπλέον έσοδα που μπορείτε να επανεπενδύσετε στην επιχείρησή σας για έναν συνεχή κύκλο διαφήμισης και ανάπτυξης.
Η διαφήμιση είναι σημαντική γιατί μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
Με την διαφήμιση θα προσεγγίσουμε μαζί σας το σωστό κοινό με θετικά, στοχευμένα μηνύματα που θα μετατρέπουν τους δυνητικούς πελάτες σε αφοσιωμένους πελάτες. 
Επίσης θα στοχεύσουμε εκ νέου το κοινό σας, είτε στοχεύετε να αποκτήσετε αναγνωρισιμότητα επωνυμίας είτε να αυξήσετε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των επιχειρήσεων και καταναλωτών που είναι πελάτες σας.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η διαφήμιση;

Από το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος ή υπηρεσίας μέχρι την απλή προσπάθεια να προωθήσετε την επωνυμία σας στον κόσμο, οι κατάλληλες διαφημιστικές τακτικές μπορούν να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε περισσότερα από τα κατάλληλα άτομα.

Η διαφήμιση είναι ένας τύπος προώθησης επί πληρωμή που στρέφει την προσοχή στο βασικό σας μήνυμα και είναι το κρίσιμο επόμενο βήμα για να λειτουργήσουν οι στρατηγικές μάρκετινγκ που θα χρησιμοποιήσετε. Αυξάνει την έκθεσή σας για να συμβάλει να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους, είτε στοχεύετε να δημιουργήσετε τη βάση πελατών σας είτε να αυξήσετε γρήγορα τον όγκο των πωλήσεών σας.

Τα οφέλη που θα αποκομίσετε από την σχεδιασμένη χρήση της διαφήμισης:

Βήματα για να βελτιώσετε την εταιρική σας εικόνα
 1. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ζωτικής σημασίας
  Το εταιρικό σας branding είναι ότι πιο σημαντικό διαθέτεται. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη γλώσσα, το λογότυπο, τον συνδυασμό χρωμάτων, τη χρήση εικόνων, την τυπογραφία και τα γραφικά σας. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά εξοπλισμένη είναι η εταιρεία σας, εάν ο καταναλωτής έχει κακή εντύπωση για εσάς από οποιοδήποτε από τα παραπάνω, ενδέχεται να μην έχετε άλλη ευκαιρία για να τον κάνετε πελάτη.

 2. Βελτιστοποιήστε το περιεχόμενό σας
  Το περιεχόμενό σας είναι όλα αυτά που προβάλετε για να έρθετε σε επαφή με τον καταναλωτή, είναι επίσης η φωνή σας και το κύριο μέρος που θα προσελκύσει τον καταναλωτή να ενδιαφερθεί για την επιχείρησή σας. Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας να δημιουργείτε περιεχόμενο που θα ενδιαφέρει τον καταναλωτή και πάνω από όλα θα το βρει χρήσιμο. Η παροχή περιεχομένου υψηλής ποιότητας που ο καταναλωτής βρίσκει σχετικό με τις ανάγκες του θα προσθέσει αξιοπιστία και εμπιστοσύνη στην επωνυμία σας και θα ενισχύσει την εταιρική σας ταυτότητα στην αγορά.

 3. Χρησιμοποιήστε περιεχόμενο πολυμέσων
  Το οπτικό περιεχόμενο έχει αποδειχθεί ότι έχει υψηλότερο ποσοστό μετατροπής από τον γραπτό λόγο μόνο, χρησιμοποιήστε όλους τους πόρους σας για να τονίσετε αυτό.

 4. Διατηρήστε μια συνεπή στρατηγική
  Πρώτα και κύρια πρέπει να αποφασίσετε προσεκτικά ποιο είναι το μήνυμα που προσπαθείτε να μεταφέρετε, όταν το έχετε, μείνετε σε αυτό, η προσπάθεια να τοποθετηθείτε σε πάρα πολλές διαφορετικές κατηγορίες θα χρησιμεύσει μόνο στη σύγχυση του καταναλωτή και θα μειώσει το μήνυμά σας.

 5. Χρησιμοποιήστε ένα όνομα, λογότυπο και στυλ
  Το όνομά σας, το λογότυπο και τα χρώματά σας είναι σημαντικό να υπάρχουν σε όλο το υλικό μάρκετινγκ. Το ίδιο ισχύει και για το περιεχόμενο, καί είναι χρήσιμο να εφαρμοστεί στις γραμματοσειρές και τα στυλ που χρησιμοποιούνται παντού. Όλα αυτά θα πρέπει να εφαρμόζονται παντού, χωρίς εξαίρεση, από ιστολόγια έως μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιστότοπους έως επαγγελματικές κάρτες. θα πρέπει όλα να έχουν την ίδια ταυτότητα, καθιστώντας σας άμεσα αναγνωρίσιμο.

 6. Αναπτύξτε μια συνεπή φωνή και τόνο για την επωνυμία σας
  Δώστε στην επωνυμία σας προσωπικότητα αναπτύσσοντας και διατηρώντας ένα συνεπές μήνυμα. Αποφύγετε να στέλνετε ανάμεικτα μηνύματα μέσω του τόνου ή της φωνής που χρησιμοποιείται στο περιεχόμενό σας, διότι θα αποδυναμώσετε το μήνυμά σας.

 7. Κρατήστε τις υποσχέσεις σας
  Επιδιώξτε να ανταποκρίνεστε με συνέπεια σε αυτά που υπόσχεστε, κάθε φορά χωρίς εξαίρεση. Αυτό θα εδραιώσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην επωνυμία σας και θα ενθαρρύνει την περαιτέρω δέσμευση.

 8. Προσαρμόστε το μήνυμά σας
  Βρείτε ποιο είναι το κοινό-στόχος σας, τι θέλει να μάθει ή να ανακαλύψει; Παρέχετε αυτό που απαιτούν ή χρειάζονται και κάντε το σε συνεπή βάση.

Είσοδος στον λογαριασμό

Καλώς ήρθατε στον ανανεωμένο ιστότοπό μας. Θέλουμε να σας παρέχουμε πληροφορίες που θα σας φανουν χρήσιμες σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Επίσης επιθυμούμε την συνεργασία που θα αναδείξει όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε από κοινού.

The Marketeers

Δεσμευόμαστε για την επιτυχία σας