9:00 - 17:00

Δευτέρα - Παρασκευή

+30 211 11 85 126

Επικοινωνήστε μαζί μας
9:00 - 17:00
Δευτέρα - Παρασκευή

211 11 85126

Επικοινωνήστε μαζί μας
2111185126

Μια ντουντούκα που δείχνει το πως η απλή επιγραφή μπορεί να προβάλει την επιχείρησή σας

Αποκτήστε αντιπροσωπευτικές για την εταιρεία σας επιγραφές

Απλές επιγραφές, επιγραφές καταστημάτων, ταμπέλες, πινακίδες, τελαρωμένος μουσαμάς

Μία επιγραφή έχει σαν σκοπό κατασκευής, να δείχνει σε διερχόμενους ανθρώπους, που είναι πελάτες, αλλά κυρίως να προσελκύσει μέρος του πλήθους για να γίνουν πελάτες για το που βρίσκεστε και να οδηγεί το βλέμα στη βιτρίνα, το εστιατόριο ή το κτίριο των γραφείων σας.
Χρησιμοποιούμε τον όρο απλή επιγραφή κυρίως για να περιγράψουμε τις κατασκευές αυτές που χρησιμοποιούν λίγα και οικονομικά υλικά, οι οποίες όμως εξυπηρετούν με επιτυχία τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν. Για τον λόγο αυτό οι απλές επιγραφές δεν απαιτούν μεγάλο χρόνο για την κατασκευή τους και συνήθως η τοποθέτησή τους στον χώρο του πελάτη είναι πιο εύκολη.
Η αντοχή στο χώρο είναι εφάμιλλη των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν και θα είναι πάντα η πιο οικονομική λύση με υψηλό βαθμό αξιοπιστίας για εφαρμογές τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.
Για εξωτερικούς χώρους, χρησιμοποιούμε την ορολογία μη φωτιζόμενη επιγραφή ή ταμπέλα, ενώ για εσωτερικούς χώρους έχουν επικρατήσει οι όροι πινακίδα ή ταμπέλα.

ένα σκίτσο που αναπαριστά μια γωνία από εμπορικά καταστήματα με βιτρίνα που έχουν επιγραφές

Σε κάθε περίπτωση όμως και όσον αφορά τις επιγραφές εξωτερικών χώρων, φωτιζόμενες ή μη, αυτές θα πρέπει να είναι ικανά ορατές, από απόσταση τουλάχιστον 20 – 25 μέτρων. Κι αυτό επιτυγχάνεται μόνο με σωστή εκτίμηση χώρου, μελέτη και ανάλογη κατασκευή για να έχει το μέγιστο επιθυμητό απότέλεσμα.

Χαρακτηριστικά απλών επιγραφών

Το κύριο χαρακτηριστικό σε μια απλή επιγραφή είναι ότι δεν διαθέτει εσωτερικό φωτισμό. Άλλα υλικά εκτός από τον τελαρωμένο μουσαμά μπορεί να είναι η γαλβανιζέ λαμαρίνα, το αλουμίνιο, το plexiglas, το etalbond, το ξύλο, κα.
Η ευελιξία που μας παρέχουν οι τεχνικές απαιτήσεις ενός τέτοιου έργου είναι σημαντικές με κυρίαρχη την δυνατότητα κάλυψης επιφάνειας σε οποιασδήποτε διάσταση.

Είδη επιγραφών

Απλή επιγραφή - τελαρωμένος μουσαμάς

Η απλούστερη εφαρμογή μιας απλής επιγραφής είναι η εκτύπωση του θέματος που μας ενδιαφέρει σε PVC μουσαμά και κατά προτίμηση block out μουσαμά, και το τελάρωμά του σε πλαίσιο που δημιουργούμε με στραντζαριστά σίδερα.

Απλή επιγραφή - πινακίδες επίπεδες

Πινακίδες χωρίς βάθος που δημιουργούνται από φύλλα PVC ή Plexiglas ή σύνθετα πάνελ αλουμινίου, ντυμένα με αυτοκόλλητα βινυλίου ή με απευθείας εκτύπωση στις επιφάνειες των υλικών. Προαιρετικά, μπορείτε να προσθέσετε ένα πλαίσιο αλουμινίου περιμετρικά με το χρώμα της επιλογής σας.

Απλή επιγραφή - Μη φωτιζόμενα γράμματα και σχέδια

Τα μη φωτισμένα γράμματα καλύπτουν διάφορες επιλογές σήμανσης όπου δεν χρησιμοποιείται πηγή φωτός. Οι επιλογές κυμαίνονται από 2D πινακίδες έως βαθιά 3D γράμματα.

Κολάζ από διαφορετικά είδη απλών επιγραφών

Εφαρμογές

μη φωτιζόμενης σήμανσης

Η προσιτή και ευέλικτη, μη φωτιζόμενη σήμανση διατίθεται σε πολλά σχήματα και μορφές. Αυτού του είδους οι σημάνσεις, όπως υποδηλώνει το όνομα, δεν έχουν εσωτερική πηγή φωτός. Μπορεί να φωτίζονται από μια εξωτερική πηγή φωτισμού για να διατηρούνται ορατά τη νύχτα, αλλά γενικά, βασίζονται σε χρώματα και υλικά για να έχουν αντίκτυπο. Σε αυτήν την ποικιλία εφαρμογών περιλαμβάνονται:

πρώτη εφαρμογή

Μη φωτιζόμενα σετ γραμμάτων και λογότυπα

Επίπεδα γράμματα κοπής και διαστάσεων κατασκευασμένα από μια ποικιλία διαφορετικών υποστρωμάτων, όπως αλουμίνιο, ακρυλικό, PVC, Αφρώδες pvc και ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εξωτερικές και εσωτερικές εφαρμογές.

δεύτερη εφαρμογή

Συστήματα πινακίδων σήμανσης χώρου και σήμανσης ασφάλειας

Αυτές οι πινακίδες βοηθούν τους πελάτες να πλοηγηθούν σε ένα κτίριο ή σε έναν εξωτερικό χώρο, όπως ένα χώρο στάθμευσης.

τρίτη εφαρμογή

Μη φωτιζόμενες επιγραφές τοίχου

Σε πολλές περιπτώσεις, αυτές οι επιγραφές τοίχου
κατασκευάζονται από επίπεδα ή διαμορφωμένα πάνελ αλουμινίου. Όταν συνδυάζεται με γράμματα διαστάσεων και εξωτερικό φωτισμό, το τελικό αποτέλεσμα συχνά καταλήγει σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Χρήσεις απλής μη φωτιζόμενης επιγραφής

(επιγραφές καταστημάτων, επιγραφές γραφείων κα.)

Μια εξωτερική ή εσωτερική επιγραφή, ταμπέλα ή πινακίδα δεν χρειάζεται να φωτίζεται.
Υπάρχουν τρόποι να κάνετε την επωνυμία και το λογότυπό σας να τραβήξουν την προσοχή των περαστικών χωρίς να ανάβουν εσωτερικά ή να χρησιμοποιούν φωτισμό.

Οι εξωτερικές μη φωτιζόμενες πινακίδες κτιρίων, καταστημάτων, γραφείων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσκαλέσετε πελάτες στο κατάστημά ή στην εταιρεία σας από την πλατεία, το κτίριο, το πάρκο, το δρόμο και μπορούν να κατασκευαστούν σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων, μεγεθών και χρωμάτων. Αρκεί όλα να γίνουν σωστά και πάνω στις βασικές αρχές λειτουργίας, της ιδιότητας της ανθρώπινης παρατήρησης.

Ολοκληρωμένη κάλυψη αναγκών

Στην The Marketeers, ένας από εμάς θα σας παρέχει όσες πληροφορίες χρειάζεστε για να εξετάσετε με τον καλύτερο τρόπο το είδος της επιγραφής που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Με ένα σύνολο ολοκληρωμένων υπηρεσιών όπως σχεδιασμού και δημιουργικού μακέτας επιγραφής, ειδικές επεξεργασίες και τοποθέτηση θα σας προσφέρουμε την ενδεδειγμένη κάλυψη των αναγκών σας.

Μία επιγραφή καταστήματος, γραφείου, εταιρείας, δεν είναι μία απλή επιγραφή σήμανσης! Είναι μέρος της εταιρικής σας εικόνας και γι’ αυτό απαιτείται η σωστή αντίληψη χώρου και η σωστή, από μέρους του κατασκευαστή, εκτίμηση όπου με την κατάλληλη συνάφεια με το είδος της επιχείρησης, της υπηρεσίας ή του προϊόντος που θα βρεί ο εν δυνάμει καταναλωτής, να είναι αντιπροσωπευτική, μέσω του εφαρμοσμένου marketing, των αξιών της εταιρείας σας και των όσων υπόσχεστε στους πελάτες σας.

έχετε απορίες. στην the marketeers σας παρέχουμε ολοκληρωμένη κάλυψη αναγκών

Μπορούμε να δημιουργήσουμε επιγραφές καταστημάτων και γραφείων ώστε να φαίνονται τόσο μοναδικές όσο η επιχείρησή σας

Αν συνεργασθείτε με μια εταιρεία επιγραφών υψηλής ποιότητας, όπως η The Marketeers, θα διαπιστώσετε ότι το τελικό αποτέλεσμα, μπορεί να ξεκίνησε από την κατασκευή μίας επιγραφής, αλλά είναι ο θεμέλιος λίθος για το χτίσιμο του brand της εταιρείας σας.

Δήλωσε τώρα το ενδιαφέρον σου ηλεκτρονικά

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, έχουμε δημιουργήσει αυτή τη φόρμα επικοινωνίας, στην οποία μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, ώστε να σας απαντήσουμε άμεσα με την προσφορά μας και να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να φροντίσουμε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Όλες οι πληροφορίες που θα μας κοινοποιήσετε, δεν θα κοινοποιηθούν σε κανέναν απολύτως οργανισμό, φορέα, επιχείρηση ή ιδιώτη, είναι απολύτως εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν από την The Marketeers, αποκλειστικά και μόνο για την μεταξύ μας επικοινωνία και με σκοπό την δική σας καλύτερη, από μέρους μας, εξυπηρέτηση.

τηλέφωνο παραγγελιών
Scroll to Top

Οφέλη που θα αποκομίσετε από την σχεδιασμένη χρήση της διαφήμισης:

 • Δημιουργείτε επίγνωση
  Ένα από τα πιο άμεσα αποτελέσματα της διαφήμισης είναι η αυξημένη αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας. Οι δυνητικοί πελάτες πιθανότατα θα πρέπει να συναντήσουν την επιχείρησή σας αρκετές φορές προτού αρχίσουν να σας θυμούνται και οι διαφημιστικές ενέργειες σας βοηθούν να το πετύχετε.

 • Εκπαιδεύετε τους καταναλωτές
  Πέρα από την απλή δημιουργία ευαισθητοποίησης, η διαφήμιση σάς βοηθά να εκπαιδεύσετε τους καταναλωτές σχετικά με το πώς τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας τους βοηθούν και τι αντιπροσωπεύει η επωνυμία σας.
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημιστικές ενέργειες για να δημιουργήσετε μια βαθύτερη κατανόηση για τα πάντα, από την αποστολή της εταιρείας σας μέχρι την αξία αυτών που πουλάτε.

 • Ενισχύετε τη φήμη σας
  Η διαφήμιση σάς δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε τη φήμη της επιχείρησής σας. Τόσο η διαφήμιση εκτός σύνδεσης μέσω αντύπων,. επιγραφών και άλλων μέσων όσο και η διαδικτυακή διαφήμιση μπορούν να ενισχύσουν την προβολή των βασικών μηνυμάτων σας – τα συμπεράσματα που θέλετε να έχει το κοινό-στόχο σας – και να τονίσουν τις καλές πτυχές της εταιρείας σας.
 • Αποκτάτε νέους πελάτες
  Η απόκτηση νέων πελατών είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Η διαφήμιση είναι πολύ σημαντική γιατί σας βοηθάει να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα που θέλετε για πελάτες σας με μηνύματα που απευθύνονται απευθείας σε αυτούς.
 • Διατηρήτε τους τρέχοντες πελάτες σας

  Η διατήρηση των πελατών είναι το θεμέλιο της επιχειρηματικής ανάπτυξης . Χρειάζεστε πιστούς πελάτες που αγαπούν την επωνυμία σας, σας στέλνουν παραπομπές από στόμα σε στόμα και πιθανότατα ξοδεύουν περισσότερα χρήματα για το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

  Η αποτελεσματική διαφήμιση οδηγεί την προσοχή των πελατών σας ξανά σε εσάς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημιστικές ενέργειες για να στοχεύσετε εκ νέου σε μέλη του κοινού-στόχου σας , συμπεριλαμβανομένων επιχειρήσεων και καταναλωτών που βρίσκονται ήδη στη βάση πελατών σας.

 • Μένετε μπροστά από τον ανταγωνισμό
  Ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησης που διευθύνετε, έχετε ανταγωνιστές. Θα υπάρχουν πάντα επιχειρήσεις που θα διεκδικούν την προσοχή των ίδιων καταναλωτών. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε ποιοι είναι αυτοί οι ανταγωνιστές σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι μεταξύ των πολλών επιχειρήσεων που ήδη διαφημίζονται για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Στις μέρες μας δεν μπορείτε να βασίζεστε στην πελατεία που αποκτάτε οργανικά ή από στόμα σε στόμα, οι διαφημίσεις είναι σημαντικός παράγοντας διαμόρφωσης της επιτυχίας σας σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά.
 • Πραγματοποιήτε πωλήσεις
  Οι επιπτώσεις της διαφήμισης στην πραγματοποίηση πωλήσεων είναι καθοριστική. Οι διαφημίσεις είναι ισχυρά εργαλεία για να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να κερδίσει τα χρήματα που χρειάζεται για να επιβιώσει και να ευδοκιμήσει.

 

Στόχος μας είναι να εκπληρώσετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.
Καθώς οι διαφημιστικές ενέργειες που σχεδιάζουμε μαζί σας θα σάς βοηθούν να επιτύχετε υψηλή απόδοση επένδυσης (ROI), θα έχετε επιπλέον έσοδα που μπορείτε να επανεπενδύσετε στην επιχείρησή σας για έναν συνεχή κύκλο διαφήμισης και ανάπτυξης.
Η διαφήμιση είναι σημαντική γιατί μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
Με την διαφήμιση θα προσεγγίσουμε μαζί σας το σωστό κοινό με θετικά, στοχευμένα μηνύματα που θα μετατρέπουν τους δυνητικούς πελάτες σε αφοσιωμένους πελάτες. 
Επίσης θα στοχεύσουμε εκ νέου το κοινό σας, είτε στοχεύετε να αποκτήσετε αναγνωρισιμότητα επωνυμίας είτε να αυξήσετε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των επιχειρήσεων και καταναλωτών που είναι πελάτες σας.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η διαφήμιση;

Από το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος ή υπηρεσίας μέχρι την απλή προσπάθεια να προωθήσετε την επωνυμία σας στον κόσμο, οι κατάλληλες διαφημιστικές τακτικές μπορούν να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε περισσότερα από τα κατάλληλα άτομα.

Η διαφήμιση είναι ένας τύπος προώθησης επί πληρωμή που στρέφει την προσοχή στο βασικό σας μήνυμα και είναι το κρίσιμο επόμενο βήμα για να λειτουργήσουν οι στρατηγικές μάρκετινγκ που θα χρησιμοποιήσετε. Αυξάνει την έκθεσή σας για να συμβάλει να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους, είτε στοχεύετε να δημιουργήσετε τη βάση πελατών σας είτε να αυξήσετε γρήγορα τον όγκο των πωλήσεών σας.

Τα οφέλη που θα αποκομίσετε από την σχεδιασμένη χρήση της διαφήμισης:

Βήματα για να βελτιώσετε την εταιρική σας εικόνα
 1. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ζωτικής σημασίας
  Το εταιρικό σας branding είναι ότι πιο σημαντικό διαθέτεται. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη γλώσσα, το λογότυπο, τον συνδυασμό χρωμάτων, τη χρήση εικόνων, την τυπογραφία και τα γραφικά σας. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά εξοπλισμένη είναι η εταιρεία σας, εάν ο καταναλωτής έχει κακή εντύπωση για εσάς από οποιοδήποτε από τα παραπάνω, ενδέχεται να μην έχετε άλλη ευκαιρία για να τον κάνετε πελάτη.

 2. Βελτιστοποιήστε το περιεχόμενό σας
  Το περιεχόμενό σας είναι όλα αυτά που προβάλετε για να έρθετε σε επαφή με τον καταναλωτή, είναι επίσης η φωνή σας και το κύριο μέρος που θα προσελκύσει τον καταναλωτή να ενδιαφερθεί για την επιχείρησή σας. Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας να δημιουργείτε περιεχόμενο που θα ενδιαφέρει τον καταναλωτή και πάνω από όλα θα το βρει χρήσιμο. Η παροχή περιεχομένου υψηλής ποιότητας που ο καταναλωτής βρίσκει σχετικό με τις ανάγκες του θα προσθέσει αξιοπιστία και εμπιστοσύνη στην επωνυμία σας και θα ενισχύσει την εταιρική σας ταυτότητα στην αγορά.

 3. Χρησιμοποιήστε περιεχόμενο πολυμέσων
  Το οπτικό περιεχόμενο έχει αποδειχθεί ότι έχει υψηλότερο ποσοστό μετατροπής από τον γραπτό λόγο μόνο, χρησιμοποιήστε όλους τους πόρους σας για να τονίσετε αυτό.

 4. Διατηρήστε μια συνεπή στρατηγική
  Πρώτα και κύρια πρέπει να αποφασίσετε προσεκτικά ποιο είναι το μήνυμα που προσπαθείτε να μεταφέρετε, όταν το έχετε, μείνετε σε αυτό, η προσπάθεια να τοποθετηθείτε σε πάρα πολλές διαφορετικές κατηγορίες θα χρησιμεύσει μόνο στη σύγχυση του καταναλωτή και θα μειώσει το μήνυμά σας.

 5. Χρησιμοποιήστε ένα όνομα, λογότυπο και στυλ
  Το όνομά σας, το λογότυπο και τα χρώματά σας είναι σημαντικό να υπάρχουν σε όλο το υλικό μάρκετινγκ. Το ίδιο ισχύει και για το περιεχόμενο, καί είναι χρήσιμο να εφαρμοστεί στις γραμματοσειρές και τα στυλ που χρησιμοποιούνται παντού. Όλα αυτά θα πρέπει να εφαρμόζονται παντού, χωρίς εξαίρεση, από ιστολόγια έως μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιστότοπους έως επαγγελματικές κάρτες. θα πρέπει όλα να έχουν την ίδια ταυτότητα, καθιστώντας σας άμεσα αναγνωρίσιμο.

 6. Αναπτύξτε μια συνεπή φωνή και τόνο για την επωνυμία σας
  Δώστε στην επωνυμία σας προσωπικότητα αναπτύσσοντας και διατηρώντας ένα συνεπές μήνυμα. Αποφύγετε να στέλνετε ανάμεικτα μηνύματα μέσω του τόνου ή της φωνής που χρησιμοποιείται στο περιεχόμενό σας, διότι θα αποδυναμώσετε το μήνυμά σας.

 7. Κρατήστε τις υποσχέσεις σας
  Επιδιώξτε να ανταποκρίνεστε με συνέπεια σε αυτά που υπόσχεστε, κάθε φορά χωρίς εξαίρεση. Αυτό θα εδραιώσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην επωνυμία σας και θα ενθαρρύνει την περαιτέρω δέσμευση.

 8. Προσαρμόστε το μήνυμά σας
  Βρείτε ποιο είναι το κοινό-στόχος σας, τι θέλει να μάθει ή να ανακαλύψει; Παρέχετε αυτό που απαιτούν ή χρειάζονται και κάντε το σε συνεπή βάση.

Είσοδος στον λογαριασμό

Καλώς ήρθατε στον ανανεωμένο ιστότοπό μας. Θέλουμε να σας παρέχουμε πληροφορίες που θα σας φανουν χρήσιμες σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Επίσης επιθυμούμε την συνεργασία που θα αναδείξει όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε από κοινού.

The Marketeers

Δεσμευόμαστε για την επιτυχία σας