Προσωπικά Δεδομένα

  • Η Εταιρεία σέβεται το προσωπικό απόρρητο κάθε χρήστη της Ιστοσελίδας. Η παρούσα παράγραφος αναφέρει συνοπτικά τις πληροφορίες που μπορεί να συγκεντρώσει η Εταιρεία και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να τις χρησιμοποιήσει καθώς επίσης πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες ο χρήστης της Ιστοσελίδας πρέπει να προβεί αν δεν επιθυμεί τη συλλογή ή περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών του πληροφοριών κατά την επίσκεψή του στην Ιστοσελίδα.
  • Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του site υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Σε κάθε περίπτωση το site διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο.
  • Η χρήση/επίσκεψη συνεπάγεται αποδοχή των όρων αυτών.
  • Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία αποστέλλονται από τον χρήστη κατά την διάρκεια της συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας της Ιστοσελίδας θα χρησιμοποιηθούν μόνο από την Εταιρεία και από καμιά άλλη επιχείρηση. Στόχος είναι η καλύτερη δυνατή επικοινωνία με τον χρήστη που συμπλήρωσε την φόρμα.
  • Η Εταιρεία δύναται να τηρεί Αρχείο και να επεξεργάζεται τυχόν δεδομένα των χρηστών (π.χ., το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) (εφεξής «προσωπικά δεδομένα»), τα οποία θα περιέρχονται στη γνώση της, μέσω της Ιστοσελίδας και των παρεχομένων μέσω αυτής, μόνο αν τα δεδομένα αυτά παρέχονται οικειοθελώς από τους χρήστες. Στην περίπτωση αυτή, η Εταιρεία μπορεί να διαβιβάσει τα Προσωπικά Δεδομένα σε συνδεδεμένες μ’ αυτήν επιχειρήσεις, εφόσον αυτό επιβάλλεται από λόγους λειτουργικής και μηχανογραφικής εξυπηρέτησης της συναλλακτικής σχέσης της με το χρήστη ή για στατιστικούς ή ιστορικούς λόγους. Επίσης αποδέκτες των στοιχείων του Αρχείου για την προώθηση, υποστήριξη και εκτέλεση της μεταξύ της Εταιρείας και του χρήστη της Ιστοσελίδας συναλλακτικής σχέσης μπορεί να είναι τρίτοι, οι οποίοι συνεργάζονται με την Εταιρεία για την παροχή των σχετικών με το Αρχείο υπηρεσιών ή η Εταιρεία μπορεί να (εφόσον δεν λάβει ειδική αντίθετη εντολή του χρήστη) ανακοινώνει τα Προσωπικά Δεδομένα των Χρηστών σε τρίτους για τη διαφημιστική προβολή των προϊόντων της Εταιρείας ή επιχειρήσεων με τις οποίες η Εταιρεία έχει συνεργασία, την έρευνα αγοράς ή άλλη παρόμοια δραστηριότητα, και την προώθηση από απόσταση προϊόντων δικών της ή τρίτων. Αν κάποιος χρήστης της Ιστοσελίδας δεν επιθυμεί τη συλλογή και πιθανή τήρηση και επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων του σύμφωνα με τα ανωτέρω τότε πρέπει να αποφεύγει να τα υποβάλλει στην Εταιρεία.
  • Ωστόσο, σε περίπτωση που ο χρήστης συναινέσει στην προαναφερόμενη συλλογή, τήρηση και επεξεργασία των Προσωπικών του Δεδομένων σύμφωνα με όσα ορίζονται στο παρόν τότε σημειώνεται ρητά ότι σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των Προσωπικών του Δεδομένων βάσει των άρθρων 11 και 13 του Ν. 2472/97 για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Για την εξάσκηση του δικαιώματός του αυτού ο κάθε χρήστης μπορεί να επικοινωνεί με την Εταιρεία στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση support@themarketeerers.gr
  • Επιπλέον εφόσον κάποιος χρήστης παράσχει τα Προσωπικά του Δεδομένα οικειοθελώς, η Εταιρεία ενδέχεται να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες, εκτός αν άλλως ορίζεται, με τους ακόλουθους τρόπους:

α. αποθήκευση και επεξεργασία αυτών των πληροφοριών για την καλύτερη κατανόηση των αναγκών των χρηστών και εν γένει καταναλωτών και τον τρόπο με τον οποίο είναι δυνατή η περαιτέρω βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών της Εταιρείας,

β. ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών αυτών από την Εταιρεία (ή από κάποιον βοηθό εκπλήρωσης ή κάποιον τρίτο συμβαλλόμενο εκ μέρους της σε σχέση με μία προωθητική ενέργεια) για μελλοντική επικοινωνία με τους χρήστες,

γ. ενδεχόμενη παροχή σε τρίτους συμβαλλόμενους με την Εταιρεία συλλογικών – αλλά όχι μεμονωμένων ή εξατομικευμένων- πληροφοριών σχετικά με τους επισκέπτες ή τους χρήστες της Ιστοσελίδας.

  • Σε περίπτωση απευθείας γνωστοποίησης από το χρήστη της Ιστοσελίδας σε τρίτους των Προσωπικών του Δεδομένων, η Εταιρεία δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με τη χρήση από τους εν λόγω τρίτους των Προσωπικών Δεδομένων του χρήστη αυτού. Ως εκ τούτου ανήκει αποκλειστικά στο χρήστη αυτόν η ευθύνη να μελετά προσωπικά τους σχετικούς όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων, προτού γνωστοποιήσει προσωπικά δεδομένα του σε τρίτους μέσω του διαδικτύου ή της Ιστοσελίδας.
  • H Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση κοινοποίησης είτε στην Εταιρεία είτε σε τρίτους είτε στο πλαίσιο των υπηρεσιών ή του Περιεχομένου της Ιστοσελίδας είτε αυτοβούλως από κάποιον χρήστη προσωπικών στοιχείων άλλου προσώπου (ενδεικτικά, το ονοματεπώνυμο, την ηλεκτρονική του διεύθυνση, τον αριθμό του τηλεφώνου του κλπ) χωρίς να έχει λάβει προηγουμένως τη συναίνεση του προσώπου αυτού η οποία θα γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του κοινοποιούντος χρήστη.
  • Η Εταιρία δεν προτίθεται να συγκεντρώσει τυχόν Προσωπικά Δεδομένα από άτομα κάτω της ηλικίας των δεκαοκτώ ετών.

Πληροφορίες ή Δεδομένα που Συλλέγονται Αυτόματα

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να συγκεντρώνονται αυτόματα (π.χ., όχι μέσω εγγραφής) τεχνικές πληροφορίες που δεν είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες, όταν κάποιος χρήστης επισκέπτεται ή κάνει χρήση της Ιστοσελίδας. Παραδείγματα αυτού του τύπου πληροφοριών που μπορεί να συλλεχθούν είναι ο τύπος του Internet Browser που χρησιμοποιείται από το χρήστη, ο τύπος του λειτουργικού συστήματος του ηλεκτρονικού υπολογιστή που χρησιμοποιείτε από το χρήστη για να επισκεφθεί την Ιστοσελίδα και το domain name της ιστοσελίδας που χρησιμοποιήθηκε από το χρήστη προκειμένου να συνδεθεί με την Ιστοσελίδα.

Χρήση Cookies

  • Τα cookies είναι αρχεία δεδομένων τα οποία μεταφέρονται από έναν διακομιστή web στον υπολογιστή του προσώπου που επισκέπτεται την Ιστοσελίδα, με σκοπό την τήρηση στατιστικών στοιχείων. Τα cookies αποτελούν ένα βιομηχανικό πρότυπο, χρησιμοποιούνται από τις περισσότερες τοποθεσίες web και διευκολύνουν την επαναλαμβανόμενη πρόσβαση των χρηστών σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία web και τη χρήση της.
  • Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.themarketeers.gr , καταγράφεται η IP διεύθυνση σας και χρησιμοποιείται τεχνολογία cookies για λόγους μέτρησης επισκεψιμότητας και βελτίωσης της εμπειρίας του χρήστη. Τα cookies δεν χρησιμοποιούνται για την ταυτοποίηση επισκεπτών των σελίδων. Όλα τα σύγχρονα προγράμματα πλοήγησης προσφέρουν τη δυνατότητα πλήρους διαχείρισης των cookies.
  • Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη ούτε στον υπολογιστή ή στην κινητή σας συσκευή ούτε στα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σ΄αυτόν και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του επισκέπτη του site. Με τα cookies δεν μπορεί να αποκαλυφθεί η ταυτότητά σας αλλά ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώριση του υπολογιστή σας.
  • Αν δεν επιθυμείτε να γίνεται συλλογή πληροφοριών μέσω των cookies, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις που διαθέτουν τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης στο web, με τις οποίες μπορείτε να διαγράψετε τα ήδη υπάρχοντα cookies και να επιλέξετε είτε να απορρίπτονται αυτόματα τα μελλοντικά cookies, είτε να αποφασίζετε για την απόρριψη ή την αποδοχή κάθε συγκεκριμένου cookie στον υπολογιστή σας. Πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι η απόρριψη των cookies ενδέχεται να έχει ως συνέπεια να γίνει πιο δύσκολη ή αδύνατη η χρήση ορισμένων τμημάτων της τοποθεσίας.
  • Η Ιστοσελίδα είναι δυνατόν να αξιοποιεί τα cookies για διαφόρους λόγους, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των εξής:

α. Διεξαγωγή ερευνών για στατιστικούς λόγους ή/και για τη βελτίωση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του site ή/και για να εκτιμάται η αποτελεσματικότητα του site.

Με αυτά τα cookies δε γίνεται να αναγνωριστεί η ταυτότητά σας. Παρέχουν στην Εταιρεία ανώνυμες πληροφορίες, οι οποίες μας βοηθούν στην κατανόηση των ενδιαφερόντων του Χρήστη/ Επισκέπτη, καθώς κι αν αυτοί έχουν κάποιο πρόβλημα στην πλοήγησή τους.

β. Για λόγους marketing ώστε να καταγράφεται η αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων στην Ιστοσελίδα, το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την Ιστοσελίδα, καθώς επίσης για την εμφάνιση διαφημίσεων σχετικές με την Ιστοσελίδα και την Εταιρεία σε άλλους ιστότοπους, με βάση τις προηγούμενες επισκέψεις του χρήστη στην Ιστοσελίδα.

γ. Δυνατότητα παρουσίασης και λειτουργίας διαφημιστικών μηνυμάτων (banners) σχετικών με τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Εταιρείας.

δ. Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί υπηρεσίες Google Analytics και Facebook Pixel.

  • Η καθεμιά από αυτές τις υπηρεσίες διαθέτει πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων και χρήσης των Cookies και είναι εναρμονισμένες με τον GDPR.
  • Οποιοσδήποτε χρήστης επισκέπτεται το site www. themarketeers.gr πρέπει να συμφωνεί με τους όρους χρήσης των Cookies της Google Analytics αλλά και του Facebook.

Pixel Tags

Στην Ιστοσελίδα ενδέχεται να χρησιμοποιούνται μέσα όπως τα αποκαλούμενα «pixel tags» (ετικέτες εικονοστοιχείων), «web beacons» (κωδικοί ιχνηλασίας), «clear GIFs» (καθαρά GIF) ή παρόμοια μέσα. Όλα τα παραπάνω αποκαλούνται από κοινού «Pixel Tags» (ετικέτες εικονοστοιχείων) και αποσκοπούν στη συλλογή συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση της Τοποθεσίας και την ταχύτητα απόκρισης. Με τα Pixel Tags μπορούμε να μετράμε τον αριθμό των χρηστών που επισκέφθηκαν συγκεκριμένες σελίδες της Τοποθεσίας, να παρέχουμε επώνυμες υπηρεσίες και να προσδιορίζουμε την αποτελεσματικότητα που είχαν οι ενέργειες προώθησης ή οι διαφημιστικές καμπάνιες. Όταν χρησιμοποιούνται σε μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που έχουν συνταχθεί σε μορφή HTML, τα Pixel Tags προσφέρουν στον αποστολέα του μηνύματος τη δυνατότητα να ενημερωθεί σχετικά με το εάν και πότε ανοίχτηκε το μήνυμα από τον παραλήπτη.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ – ΔΩΣΙΔΙΚΙΑ

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις, κάθε τροποποίησή τους καθώς και η χρήση της Ιστοσελίδας διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την χρήση της Ιστοσελίδας αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια των Αθηνών (ήτοι το Πρωτοδικείο και το Ειρηνοδικείο Αθηνών, αναλόγως ποσού της διαφοράς).

Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ της Εταιρείας και των επισκεπτών/χρηστών των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.