9:00 - 17:00

Δευτέρα - Παρασκευή

+30 211 11 85 126

Επικοινωνήστε μαζί μας
9:00 - 17:00
Δευτέρα - Παρασκευή

211 11 85126

Επικοινωνήστε μαζί μας
2111185126

Έχετε μια ερώτηση;

FAQ

Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, 5 ημέρες την εβδομάδα και να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε εντός 24 ωρών.

Μπορείτε να μας ρωτήσετε ό,τι θέλετε και εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα. Ταυτόχρονα θα συμβάλλετε στην ενημέρωση της παρούσας σελίδας.

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε επωφελής και εξελίξιμες επαγγελματικές συνεργασίες που αποβλέπουν στην ικανοποίηση των αναγκών και την προαγωγή της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. 

Υποβολή ερώτησης

Τηλεφωνικά

Θα εξυπηρετηθείτε από αρμόδιο στέλεχος για τη λήψη της παραγγελίας σας. Ακολουθεί e-mail για να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας. Μετά θα πρέπει να προχωρήσετε σε εξόφληση ή προκαταβολή μέρους τις παραγγελίας σας ώστε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση της.

Φόρμα αίτησης προσφοράς

Μέσω της φόρμας αίτησης προσφοράς τσεκάροντας το αντίστοιχο πεδίο ότι πρόκειται για παραγγελία. Εντός 24 ωρών θα ακολουθήσει e-mail για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και αν παραστεί ανάγκη και τηλέφωνο από στέλεχος της εταιρείας μας.

Η παραγγελία σας μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 1. Με την παραλαβή – παράδοση

Για παραγγελίες που δεν ξεπερνούν τα 500,00€ σε αξία συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.

 1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:
Παναγιώτης Παύλου
Τράπεζα Πειραιώς:
GR5601720520005052101587892


Η συνηθισμένη ρόη εκτέλεσης μιας παραγγελίας είναι:
-> σύνταξη παραγγελίας -> επιβεβαίωση από μέρους σας της παραγγελίας -> κατάθεση προκαταβολής -> επιμέλεια περιεχομένου -> αποδοχή περιεχομένου -> δειγματισμός σχεδιασμού δημιουργικού -> διορθώσεις, επιμέλεια -> έγκριση του δημιουργικού -> παραγωγή / εκτέλεση έργου -> έλεγχος παραδοτέων -> ορισμός ημερομηνίας παράδοσης -> παράδοση εμπορευμάτων / υπηρεσιών -> επιβεβαίωση ικανοποίησης πελάτη.

Η παράδοση και η παραλαβή των εμπορευμάτων γίνεται μόνο μετά την εξόφλησή τους.
Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο τρόπους παραλαβής:

1: Παραλαβή από την εταιρεία &
2: Αποστολή στον χώρο σας

Οι τιμές αγοράς του κάθε προϊόντος/υπηρεσίας αντιστοιχούν στην αξία αυτού και δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής, τα οποία καταβάλλονται στον εκάστοτε πάροχο της μεταφοράς τους.

Παραλαβή από την έδρα μας
Αφού σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παράδοση, μπορείτε να παραλάβετε από την έδρα της εταιρείας μας, Εθνομαρτύρων 8, Αιγάλεω, χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής.

Μεταφορική
Οι παραγγελίες αποστέλλονται με μεταφορική που θα μας υποδείξετε σε όλη την Ελλάδα μια φορά την εβδομάδα.
Τα έξοδα αποστολής με μεταφορική δεν υπολογίζονται αυτόματα και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η χρέωση είναι περίπου 5-10 € για κάθε δέμα.
Παραγγελίες μικρότερες από 50€ δεν αποστέλλονται με μεταφορική και σε παραγγελίες μεγαλύτερες από 500€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν (αφορά αποκλειστικά τα είδη που μεταφέρονται)

Με ταξί / φορτοταξί
Οι παραγγελίες αποστέλλονται με ταξί σε όλη την Αττική καθημερινά.
Τα έξοδα αποστολής δεν υπολογίζονται αυτόματα και καταβάλλονται στον οδηγό που παραδίδει την παραγγελίας σας. Η χρέωση είναι ανάλογη της απόστασης από το σημείο παραλαβής της εταιρείας μας.
Σε παραγγελίες μεγαλύτερες από 400€ τα μεταφορικά εντός Αττικής είναι δωρεάν (αφορά αποκλειστικά τα είδη που μεταφέρονται).

Αυτό το διάστημα τρέχουν 3 εκπαιδευτικά προγράμματα με στόχο την στελέχωση του οργανισμού μας:

WEB DESIGNER – WEB DEVELOPER (ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ)

 

ΣΤΕΛΕΧΟΣ DIGITAL MARKETING (ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ)

Στέλεχος digital marketing (Αμειβόμενη πρακτική εκπαίδευση)

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ – ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ (ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ)


Για πληροφορίες και για αποστολή βιογραφικού επισκεφθείτε την σελίδα μας στο indeed.com διά μέσου των συνδέσμων πιο πάνω.

 

 

Scroll to Top

Οφέλη που θα αποκομίσετε από την σχεδιασμένη χρήση της διαφήμισης:

 • Δημιουργείτε επίγνωση
  Ένα από τα πιο άμεσα αποτελέσματα της διαφήμισης είναι η αυξημένη αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας. Οι δυνητικοί πελάτες πιθανότατα θα πρέπει να συναντήσουν την επιχείρησή σας αρκετές φορές προτού αρχίσουν να σας θυμούνται και οι διαφημιστικές ενέργειες σας βοηθούν να το πετύχετε.

 • Εκπαιδεύετε τους καταναλωτές
  Πέρα από την απλή δημιουργία ευαισθητοποίησης, η διαφήμιση σάς βοηθά να εκπαιδεύσετε τους καταναλωτές σχετικά με το πώς τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας τους βοηθούν και τι αντιπροσωπεύει η επωνυμία σας.
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημιστικές ενέργειες για να δημιουργήσετε μια βαθύτερη κατανόηση για τα πάντα, από την αποστολή της εταιρείας σας μέχρι την αξία αυτών που πουλάτε.

 • Ενισχύετε τη φήμη σας
  Η διαφήμιση σάς δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε τη φήμη της επιχείρησής σας. Τόσο η διαφήμιση εκτός σύνδεσης μέσω αντύπων,. επιγραφών και άλλων μέσων όσο και η διαδικτυακή διαφήμιση μπορούν να ενισχύσουν την προβολή των βασικών μηνυμάτων σας – τα συμπεράσματα που θέλετε να έχει το κοινό-στόχο σας – και να τονίσουν τις καλές πτυχές της εταιρείας σας.
 • Αποκτάτε νέους πελάτες
  Η απόκτηση νέων πελατών είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Η διαφήμιση είναι πολύ σημαντική γιατί σας βοηθάει να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα που θέλετε για πελάτες σας με μηνύματα που απευθύνονται απευθείας σε αυτούς.
 • Διατηρήτε τους τρέχοντες πελάτες σας

  Η διατήρηση των πελατών είναι το θεμέλιο της επιχειρηματικής ανάπτυξης . Χρειάζεστε πιστούς πελάτες που αγαπούν την επωνυμία σας, σας στέλνουν παραπομπές από στόμα σε στόμα και πιθανότατα ξοδεύουν περισσότερα χρήματα για το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

  Η αποτελεσματική διαφήμιση οδηγεί την προσοχή των πελατών σας ξανά σε εσάς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημιστικές ενέργειες για να στοχεύσετε εκ νέου σε μέλη του κοινού-στόχου σας , συμπεριλαμβανομένων επιχειρήσεων και καταναλωτών που βρίσκονται ήδη στη βάση πελατών σας.

 • Μένετε μπροστά από τον ανταγωνισμό
  Ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησης που διευθύνετε, έχετε ανταγωνιστές. Θα υπάρχουν πάντα επιχειρήσεις που θα διεκδικούν την προσοχή των ίδιων καταναλωτών. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε ποιοι είναι αυτοί οι ανταγωνιστές σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι μεταξύ των πολλών επιχειρήσεων που ήδη διαφημίζονται για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Στις μέρες μας δεν μπορείτε να βασίζεστε στην πελατεία που αποκτάτε οργανικά ή από στόμα σε στόμα, οι διαφημίσεις είναι σημαντικός παράγοντας διαμόρφωσης της επιτυχίας σας σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά.
 • Πραγματοποιήτε πωλήσεις
  Οι επιπτώσεις της διαφήμισης στην πραγματοποίηση πωλήσεων είναι καθοριστική. Οι διαφημίσεις είναι ισχυρά εργαλεία για να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να κερδίσει τα χρήματα που χρειάζεται για να επιβιώσει και να ευδοκιμήσει.

 

Στόχος μας είναι να εκπληρώσετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.
Καθώς οι διαφημιστικές ενέργειες που σχεδιάζουμε μαζί σας θα σάς βοηθούν να επιτύχετε υψηλή απόδοση επένδυσης (ROI), θα έχετε επιπλέον έσοδα που μπορείτε να επανεπενδύσετε στην επιχείρησή σας για έναν συνεχή κύκλο διαφήμισης και ανάπτυξης.
Η διαφήμιση είναι σημαντική γιατί μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
Με την διαφήμιση θα προσεγγίσουμε μαζί σας το σωστό κοινό με θετικά, στοχευμένα μηνύματα που θα μετατρέπουν τους δυνητικούς πελάτες σε αφοσιωμένους πελάτες. 
Επίσης θα στοχεύσουμε εκ νέου το κοινό σας, είτε στοχεύετε να αποκτήσετε αναγνωρισιμότητα επωνυμίας είτε να αυξήσετε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των επιχειρήσεων και καταναλωτών που είναι πελάτες σας.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η διαφήμιση;

Από το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος ή υπηρεσίας μέχρι την απλή προσπάθεια να προωθήσετε την επωνυμία σας στον κόσμο, οι κατάλληλες διαφημιστικές τακτικές μπορούν να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε περισσότερα από τα κατάλληλα άτομα.

Η διαφήμιση είναι ένας τύπος προώθησης επί πληρωμή που στρέφει την προσοχή στο βασικό σας μήνυμα και είναι το κρίσιμο επόμενο βήμα για να λειτουργήσουν οι στρατηγικές μάρκετινγκ που θα χρησιμοποιήσετε. Αυξάνει την έκθεσή σας για να συμβάλει να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους, είτε στοχεύετε να δημιουργήσετε τη βάση πελατών σας είτε να αυξήσετε γρήγορα τον όγκο των πωλήσεών σας.

Τα οφέλη που θα αποκομίσετε από την σχεδιασμένη χρήση της διαφήμισης:

Βήματα για να βελτιώσετε την εταιρική σας εικόνα
 1. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ζωτικής σημασίας
  Το εταιρικό σας branding είναι ότι πιο σημαντικό διαθέτεται. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη γλώσσα, το λογότυπο, τον συνδυασμό χρωμάτων, τη χρήση εικόνων, την τυπογραφία και τα γραφικά σας. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά εξοπλισμένη είναι η εταιρεία σας, εάν ο καταναλωτής έχει κακή εντύπωση για εσάς από οποιοδήποτε από τα παραπάνω, ενδέχεται να μην έχετε άλλη ευκαιρία για να τον κάνετε πελάτη.

 2. Βελτιστοποιήστε το περιεχόμενό σας
  Το περιεχόμενό σας είναι όλα αυτά που προβάλετε για να έρθετε σε επαφή με τον καταναλωτή, είναι επίσης η φωνή σας και το κύριο μέρος που θα προσελκύσει τον καταναλωτή να ενδιαφερθεί για την επιχείρησή σας. Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας να δημιουργείτε περιεχόμενο που θα ενδιαφέρει τον καταναλωτή και πάνω από όλα θα το βρει χρήσιμο. Η παροχή περιεχομένου υψηλής ποιότητας που ο καταναλωτής βρίσκει σχετικό με τις ανάγκες του θα προσθέσει αξιοπιστία και εμπιστοσύνη στην επωνυμία σας και θα ενισχύσει την εταιρική σας ταυτότητα στην αγορά.

 3. Χρησιμοποιήστε περιεχόμενο πολυμέσων
  Το οπτικό περιεχόμενο έχει αποδειχθεί ότι έχει υψηλότερο ποσοστό μετατροπής από τον γραπτό λόγο μόνο, χρησιμοποιήστε όλους τους πόρους σας για να τονίσετε αυτό.

 4. Διατηρήστε μια συνεπή στρατηγική
  Πρώτα και κύρια πρέπει να αποφασίσετε προσεκτικά ποιο είναι το μήνυμα που προσπαθείτε να μεταφέρετε, όταν το έχετε, μείνετε σε αυτό, η προσπάθεια να τοποθετηθείτε σε πάρα πολλές διαφορετικές κατηγορίες θα χρησιμεύσει μόνο στη σύγχυση του καταναλωτή και θα μειώσει το μήνυμά σας.

 5. Χρησιμοποιήστε ένα όνομα, λογότυπο και στυλ
  Το όνομά σας, το λογότυπο και τα χρώματά σας είναι σημαντικό να υπάρχουν σε όλο το υλικό μάρκετινγκ. Το ίδιο ισχύει και για το περιεχόμενο, καί είναι χρήσιμο να εφαρμοστεί στις γραμματοσειρές και τα στυλ που χρησιμοποιούνται παντού. Όλα αυτά θα πρέπει να εφαρμόζονται παντού, χωρίς εξαίρεση, από ιστολόγια έως μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιστότοπους έως επαγγελματικές κάρτες. θα πρέπει όλα να έχουν την ίδια ταυτότητα, καθιστώντας σας άμεσα αναγνωρίσιμο.

 6. Αναπτύξτε μια συνεπή φωνή και τόνο για την επωνυμία σας
  Δώστε στην επωνυμία σας προσωπικότητα αναπτύσσοντας και διατηρώντας ένα συνεπές μήνυμα. Αποφύγετε να στέλνετε ανάμεικτα μηνύματα μέσω του τόνου ή της φωνής που χρησιμοποιείται στο περιεχόμενό σας, διότι θα αποδυναμώσετε το μήνυμά σας.

 7. Κρατήστε τις υποσχέσεις σας
  Επιδιώξτε να ανταποκρίνεστε με συνέπεια σε αυτά που υπόσχεστε, κάθε φορά χωρίς εξαίρεση. Αυτό θα εδραιώσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην επωνυμία σας και θα ενθαρρύνει την περαιτέρω δέσμευση.

 8. Προσαρμόστε το μήνυμά σας
  Βρείτε ποιο είναι το κοινό-στόχος σας, τι θέλει να μάθει ή να ανακαλύψει; Παρέχετε αυτό που απαιτούν ή χρειάζονται και κάντε το σε συνεπή βάση.

Είσοδος στον λογαριασμό

Καλώς ήρθατε στον ανανεωμένο ιστότοπό μας. Θέλουμε να σας παρέχουμε πληροφορίες που θα σας φανουν χρήσιμες σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Επίσης επιθυμούμε την συνεργασία που θα αναδείξει όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε από κοινού.

The Marketeers

Δεσμευόμαστε για την επιτυχία σας