9:00 - 17:00

Δευτέρα - Παρασκευή

+30 211 11 85 126

Επικοινωνήστε μαζί μας
9:00 - 17:00
Δευτέρα - Παρασκευή

211 11 85126

Επικοινωνήστε μαζί μας
2111185126

10+3 SEO tips που πρέπει να ακολουθήσετε για να κάνουν τη διαφορά στο Website σας

Οι περισσότεροι κάτοχοι ιστοσελίδων μας κάνουν αυτή την ερώτηση ξανά και ξανά…

-“Παρόλο που η σελίδα μου είναι τόσο ωραία, δεν είμαι πρώτος στα αποτελέσματα, γιατι?”

Αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για τις επιχειρήσεις στην εποχή μας.

-“Θα κάνω SEO και θα το φτιάξω!” λένε.

Τι είναι όμως αυτό το ξακουστό SEO ;

Το SEO (Search Engine Optimization) ή Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης δεν είναι πια μύθος, αλλά δεν είναι και κάτι απλό!

Το σωστό SEO είναι το σύνολο των ενεργειών που μπορεί να εφαρμόσει κανείς σε μια ιστοσελίδα, ώστε να βελτιώσει την εμπειρία του επισκέπτη και την κατάταξη της ίδιας της σελίδας στα αποτελέσματα της google.

Η  σωστή εφαρμογή SEO μπορεί κάνει μια ιστοσελίδα:

 1. πιο ευανάγνωστη.
 2. να προσφέρει ευκολότερη περιήγηση στον επισκέπτη.
 3. να διορθώσει πολλά λειτουργικά προβλήματα.

Αυτές οι τεχνικές μπορεί να  αφορούν είτε το τεχνικό κομμάτι, είτε το περιεχόμενο των κειμένων, ή και τα δύο. Γι’ αυτό τον λόγο, πριν πάρετε μια απόφαση καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό. 

Τι στρατηγικές όμως είναι δυνατόν να εφαρμόσετε μόνοι σας? 

Αυτά είναι τα πιο αποτελεσματικά και εύκολα SEO tips και tricks που μπορούν να ανεβάσουν το  website σας!

 1. Διαμορφώστε την έρευνα για λέξεις-κλειδιά στη φωνητική αναζήτηση (voice search) της Google (μιας και είναι ένα κομμάτι που αναπτύσσεται ραγδαία).
 2. Αποκτήστε backlinks αλλά με προσεκτική στρατηγική και φυσικότητα. Η Google ενθαρρύνει τη δημιουργία backlinks με κείμενα που έχουν ενημερωτικό περιεχόμενο και δεν είναι απλά σελίδες πωλήσεων!
 3. Προσθέστε εσωτερικές σελίδες στο κυρίως περιεχόμενο της αρχικής σας σελίδας και όχι τόσο στο header menu ή το footer (πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία στο εύρος της σελίδας σας).
 4. Η ταχύτητα που φορτώνει η σελίδα σας δεν πρέπει να ξεπερνά το 1 δευτερόλεπτο (max 2).Μπορείτε να  Ελέγξτε την κατάσταση και την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας εδώ
 1. Δουλέψτε εντατικά την παρουσία σας στα social media και συνδέστε τη διεύθυνση του site σας (μαζί με άρθρα από το site) όπου είναι δυνατόν.
 1. Αφαιρέστε τις σελίδες με λίγο ή φτωχό περιεχόμενο! Οι σελίδες με λίγο περιεχόμενο( λιγότερο από 300-500 λέξεις) μειώνουν συνολικά την ποιότητα του content. Οι πετυχημένες ιστοσελίδες επενδύουν στο μακροσκελές και ποιοτικό περιεχόμενο. Και μην ξεχνάτε ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ COPY PASTE ΑΡΘΡΑ-Δημιουργήστε αυθεντικά κείμενα.
 1. Ελέγξτε ποιο μέρος από το υπάρχον περιεχόμενο έχει τα περισσότερα κλικ & χρησιμοποιήστε το ως best practice για να δημιουργήσετε νέο περιεχόμενο. Είναι σημαντικό να μαθαίνουμε όχι μόνο από τα λάθη μας αλλά και από τις νίκες μας.
 1. Γράψτε τα κείμενα στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας με άμεσο τρόπο σαν να μιλάτε σε video ή κάνοντας ένα Facebook Live.
 1. Ελέγξτε την ορθογραφία και τη γραμματική στα κείμενα της ιστοσελίδας! Θα εκπλαγείτε αν μάθαιτε πόσοι δεν δείνουν σημασία σε αυτό τo κομμάτη (είδατε τι κάναμε εδώ?).
 1. Πριν προσθέσετε περιεχόμενο για ένα θέμα με λέξη κλειδί που σας ενδιαφέρει, χρησιμοποιήστε προγράμματα για να ελέγξετε πως το έχουν κάνει οι ανταγωνιστές σας και με ποιό τρόπο! Εμείς συνιστούμε το BuzzSumo 
 1. Μεγάλη σημασία έχει η συνέπεια και η συχνότητά με την οποία δημοσιεύετε άρθρα στο blog (Μην τα υποτιμάτε). Τα άρθρα σε blog ιστοσελίδων έχουν τη δυνατότητα να κάνουν “θαύματα”!
 1. Όταν προσθέτετε κάποιο link σε μια σελίδα του website, έχετε κατά νου ότι το συνολικό περιεχόμενό της υπάρχουσας σελίδας πρέπει να έχει παρόμοιο θέμα με τη σελίδα στην οποία αναφέρεται  το link (ΝΑΙ, έχουν αλγόριθμους που τα τσεκάρουν).
 2. Κάθε νέο website πρέπει να επενδύει σε high quality περιεχόμενο. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεχωρίσετε και να διαφοροποιηθείτε από τη μάζα. 

Ελπίζουμε οι παραπάνω συμβουλές να σας ενέπνευσαν και να σας βοηθήσουν. Για τυχόν απορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας ακολουθήσετε στα social media για περαιτέρω πληροφορίες.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top

Οφέλη που θα αποκομίσετε από την σχεδιασμένη χρήση της διαφήμισης:

 • Δημιουργείτε επίγνωση
  Ένα από τα πιο άμεσα αποτελέσματα της διαφήμισης είναι η αυξημένη αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας. Οι δυνητικοί πελάτες πιθανότατα θα πρέπει να συναντήσουν την επιχείρησή σας αρκετές φορές προτού αρχίσουν να σας θυμούνται και οι διαφημιστικές ενέργειες σας βοηθούν να το πετύχετε.

 • Εκπαιδεύετε τους καταναλωτές
  Πέρα από την απλή δημιουργία ευαισθητοποίησης, η διαφήμιση σάς βοηθά να εκπαιδεύσετε τους καταναλωτές σχετικά με το πώς τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας τους βοηθούν και τι αντιπροσωπεύει η επωνυμία σας.
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημιστικές ενέργειες για να δημιουργήσετε μια βαθύτερη κατανόηση για τα πάντα, από την αποστολή της εταιρείας σας μέχρι την αξία αυτών που πουλάτε.

 • Ενισχύετε τη φήμη σας
  Η διαφήμιση σάς δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε τη φήμη της επιχείρησής σας. Τόσο η διαφήμιση εκτός σύνδεσης μέσω αντύπων,. επιγραφών και άλλων μέσων όσο και η διαδικτυακή διαφήμιση μπορούν να ενισχύσουν την προβολή των βασικών μηνυμάτων σας – τα συμπεράσματα που θέλετε να έχει το κοινό-στόχο σας – και να τονίσουν τις καλές πτυχές της εταιρείας σας.
 • Αποκτάτε νέους πελάτες
  Η απόκτηση νέων πελατών είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Η διαφήμιση είναι πολύ σημαντική γιατί σας βοηθάει να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα που θέλετε για πελάτες σας με μηνύματα που απευθύνονται απευθείας σε αυτούς.
 • Διατηρήτε τους τρέχοντες πελάτες σας

  Η διατήρηση των πελατών είναι το θεμέλιο της επιχειρηματικής ανάπτυξης . Χρειάζεστε πιστούς πελάτες που αγαπούν την επωνυμία σας, σας στέλνουν παραπομπές από στόμα σε στόμα και πιθανότατα ξοδεύουν περισσότερα χρήματα για το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

  Η αποτελεσματική διαφήμιση οδηγεί την προσοχή των πελατών σας ξανά σε εσάς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημιστικές ενέργειες για να στοχεύσετε εκ νέου σε μέλη του κοινού-στόχου σας , συμπεριλαμβανομένων επιχειρήσεων και καταναλωτών που βρίσκονται ήδη στη βάση πελατών σας.

 • Μένετε μπροστά από τον ανταγωνισμό
  Ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησης που διευθύνετε, έχετε ανταγωνιστές. Θα υπάρχουν πάντα επιχειρήσεις που θα διεκδικούν την προσοχή των ίδιων καταναλωτών. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε ποιοι είναι αυτοί οι ανταγωνιστές σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι μεταξύ των πολλών επιχειρήσεων που ήδη διαφημίζονται για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Στις μέρες μας δεν μπορείτε να βασίζεστε στην πελατεία που αποκτάτε οργανικά ή από στόμα σε στόμα, οι διαφημίσεις είναι σημαντικός παράγοντας διαμόρφωσης της επιτυχίας σας σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά.
 • Πραγματοποιήτε πωλήσεις
  Οι επιπτώσεις της διαφήμισης στην πραγματοποίηση πωλήσεων είναι καθοριστική. Οι διαφημίσεις είναι ισχυρά εργαλεία για να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να κερδίσει τα χρήματα που χρειάζεται για να επιβιώσει και να ευδοκιμήσει.

 

Στόχος μας είναι να εκπληρώσετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.
Καθώς οι διαφημιστικές ενέργειες που σχεδιάζουμε μαζί σας θα σάς βοηθούν να επιτύχετε υψηλή απόδοση επένδυσης (ROI), θα έχετε επιπλέον έσοδα που μπορείτε να επανεπενδύσετε στην επιχείρησή σας για έναν συνεχή κύκλο διαφήμισης και ανάπτυξης.
Η διαφήμιση είναι σημαντική γιατί μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
Με την διαφήμιση θα προσεγγίσουμε μαζί σας το σωστό κοινό με θετικά, στοχευμένα μηνύματα που θα μετατρέπουν τους δυνητικούς πελάτες σε αφοσιωμένους πελάτες. 
Επίσης θα στοχεύσουμε εκ νέου το κοινό σας, είτε στοχεύετε να αποκτήσετε αναγνωρισιμότητα επωνυμίας είτε να αυξήσετε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των επιχειρήσεων και καταναλωτών που είναι πελάτες σας.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η διαφήμιση;

Από το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος ή υπηρεσίας μέχρι την απλή προσπάθεια να προωθήσετε την επωνυμία σας στον κόσμο, οι κατάλληλες διαφημιστικές τακτικές μπορούν να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε περισσότερα από τα κατάλληλα άτομα.

Η διαφήμιση είναι ένας τύπος προώθησης επί πληρωμή που στρέφει την προσοχή στο βασικό σας μήνυμα και είναι το κρίσιμο επόμενο βήμα για να λειτουργήσουν οι στρατηγικές μάρκετινγκ που θα χρησιμοποιήσετε. Αυξάνει την έκθεσή σας για να συμβάλει να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους, είτε στοχεύετε να δημιουργήσετε τη βάση πελατών σας είτε να αυξήσετε γρήγορα τον όγκο των πωλήσεών σας.

Τα οφέλη που θα αποκομίσετε από την σχεδιασμένη χρήση της διαφήμισης:

Βήματα για να βελτιώσετε την εταιρική σας εικόνα
 1. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ζωτικής σημασίας
  Το εταιρικό σας branding είναι ότι πιο σημαντικό διαθέτεται. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη γλώσσα, το λογότυπο, τον συνδυασμό χρωμάτων, τη χρήση εικόνων, την τυπογραφία και τα γραφικά σας. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά εξοπλισμένη είναι η εταιρεία σας, εάν ο καταναλωτής έχει κακή εντύπωση για εσάς από οποιοδήποτε από τα παραπάνω, ενδέχεται να μην έχετε άλλη ευκαιρία για να τον κάνετε πελάτη.

 2. Βελτιστοποιήστε το περιεχόμενό σας
  Το περιεχόμενό σας είναι όλα αυτά που προβάλετε για να έρθετε σε επαφή με τον καταναλωτή, είναι επίσης η φωνή σας και το κύριο μέρος που θα προσελκύσει τον καταναλωτή να ενδιαφερθεί για την επιχείρησή σας. Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας να δημιουργείτε περιεχόμενο που θα ενδιαφέρει τον καταναλωτή και πάνω από όλα θα το βρει χρήσιμο. Η παροχή περιεχομένου υψηλής ποιότητας που ο καταναλωτής βρίσκει σχετικό με τις ανάγκες του θα προσθέσει αξιοπιστία και εμπιστοσύνη στην επωνυμία σας και θα ενισχύσει την εταιρική σας ταυτότητα στην αγορά.

 3. Χρησιμοποιήστε περιεχόμενο πολυμέσων
  Το οπτικό περιεχόμενο έχει αποδειχθεί ότι έχει υψηλότερο ποσοστό μετατροπής από τον γραπτό λόγο μόνο, χρησιμοποιήστε όλους τους πόρους σας για να τονίσετε αυτό.

 4. Διατηρήστε μια συνεπή στρατηγική
  Πρώτα και κύρια πρέπει να αποφασίσετε προσεκτικά ποιο είναι το μήνυμα που προσπαθείτε να μεταφέρετε, όταν το έχετε, μείνετε σε αυτό, η προσπάθεια να τοποθετηθείτε σε πάρα πολλές διαφορετικές κατηγορίες θα χρησιμεύσει μόνο στη σύγχυση του καταναλωτή και θα μειώσει το μήνυμά σας.

 5. Χρησιμοποιήστε ένα όνομα, λογότυπο και στυλ
  Το όνομά σας, το λογότυπο και τα χρώματά σας είναι σημαντικό να υπάρχουν σε όλο το υλικό μάρκετινγκ. Το ίδιο ισχύει και για το περιεχόμενο, καί είναι χρήσιμο να εφαρμοστεί στις γραμματοσειρές και τα στυλ που χρησιμοποιούνται παντού. Όλα αυτά θα πρέπει να εφαρμόζονται παντού, χωρίς εξαίρεση, από ιστολόγια έως μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιστότοπους έως επαγγελματικές κάρτες. θα πρέπει όλα να έχουν την ίδια ταυτότητα, καθιστώντας σας άμεσα αναγνωρίσιμο.

 6. Αναπτύξτε μια συνεπή φωνή και τόνο για την επωνυμία σας
  Δώστε στην επωνυμία σας προσωπικότητα αναπτύσσοντας και διατηρώντας ένα συνεπές μήνυμα. Αποφύγετε να στέλνετε ανάμεικτα μηνύματα μέσω του τόνου ή της φωνής που χρησιμοποιείται στο περιεχόμενό σας, διότι θα αποδυναμώσετε το μήνυμά σας.

 7. Κρατήστε τις υποσχέσεις σας
  Επιδιώξτε να ανταποκρίνεστε με συνέπεια σε αυτά που υπόσχεστε, κάθε φορά χωρίς εξαίρεση. Αυτό θα εδραιώσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην επωνυμία σας και θα ενθαρρύνει την περαιτέρω δέσμευση.

 8. Προσαρμόστε το μήνυμά σας
  Βρείτε ποιο είναι το κοινό-στόχος σας, τι θέλει να μάθει ή να ανακαλύψει; Παρέχετε αυτό που απαιτούν ή χρειάζονται και κάντε το σε συνεπή βάση.

Είσοδος στον λογαριασμό

Καλώς ήρθατε στον ανανεωμένο ιστότοπό μας. Θέλουμε να σας παρέχουμε πληροφορίες που θα σας φανουν χρήσιμες σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Επίσης επιθυμούμε την συνεργασία που θα αναδείξει όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε από κοινού.

The Marketeers

Δεσμευόμαστε για την επιτυχία σας