Skip to content

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπό μας

Μάθετε για εμάς μέσα από τις σελίδες μας και ελάτε να γνωριστούμε

Υπηρεσίες μας

Επιδίωξη μας είναι να σας προσφέρουμε μια συνεκτική εμφάνιση ή αίσθηση της “επωνυμίας” σας και να δώσουμε ώθηση στις τακτικές μάρκετινγκ που θα υιοθετήσετε.

Λειτουργούμε ως διαφημιστική εταιρεία και προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που καλύπτουν τόσο τις παραδοσιακές όσο και τις ψηφιακές πτυχές μάρκετινγκ μιας επιχείρησης. 

Στο κέντρο των υπηρεσιών μας βρίσκονται οι γνώσεις και η εμπειρία μας στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, η δημιουργικότητα των στελεχών μας στο design η σημασία που δίνουμε στο (copywriting) να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των ψηφιακών μέσων με βάση την αποδοχή που έχουν στην χώρα μας.
Παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών εξετάζοντας τι είναι καλύτερο για τις επιχειρήσεις των πελατών μας. Μπορούμε να ανταποκριθούμε με την ίδια υπευθυνότητα σε κάθε εξειδικευμένη ανάγκη σας.
Οι κύριες υπηρεσίες μας επικεντρώνονται στο σχεδιασμό και τα γραφικά της “επωνυμίας” σας. Υπερέχουμε στον σχεδιασμό λογότυπων, στον σχεδιασμό της εταιρικής σας ταυτότητας, στους τρόπους με τους οποίους προσεγγίζουμε τα εταιρικά και προωθητικά έντυπα, τις διαφημιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις σας, που μπορούν να μεταφέρουν με επιτυχία και να συμβάλουν στην εκπλήρωση των στόχων της εταιρείας σας.
Στην δική μας αντίληψη το μάρκετινγκ είναι πολύ περισσότερο τέχνη από ότι επιστήμη. Δεν υπάρχει μαγική φόρμουλα. Δεν υπάρχει εγγυημένο σχέδιο.
Αυτό που λειτούργησε πέρυσι μπορεί να μην λειτουργήσει σήμερα και αυτό που λειτούργησε αυτή την εβδομάδα μπορεί να μην λειτουργήσει στη συνέχεια. Η ίδια στρατηγική που εργάστηκε για μια εταιρεία λευκών συσκευών δεν μπορεί να λειτουργήσει για έναν μεγάλο κατασκευαστή ειδών εξοχής.
Πιστεύουμε ότι κάθε πελάτης πρέπει να έχει μια εξατομικευμένη προσέγγιση που να ικανοποιεί τους συγκεκριμένους επιχειρηματικούς του στόχους.

Προϊόντα μας

“Στην The Marketeers παρέχουμε ουσιαστική εξυπηρέτηση πελατών, προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, ευέλικτο χρόνο εκτέλεσης, γνώση, αξιοπιστία και συνολική χαρά για συνεργασία”.

Το επιχειρηματικό σας πνεύμα είναι η έμπνευση μας.
Ας συνδυάσουμε την τεχνογνωσία εκτύπωσης και μάρκετινγκ με την υπηρεσία που είναι απαραίτητη για να πάρουμε το σχέδιό σας από την ιδέα μέχρι την ολοκλήρωση.

Οι επαγγελματικές κάρτες, τα φυλλάδια, οι καταλόγοι και τα διαφημιστικά – προωθητικά δώρα, θα προωθήσουν όσο μακριά χρειάζεται τα μηνύματά σας και θα έχουμε ήδη φροντίσει να παραδώσουμε ό, τι χρειάζεστε εγκαίρως.

Η πρόθεση μας είναι να είμαστε από τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές σας, να ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα και τις απαιτήσεις σας και συνεχώς να σας παραδίσουμε ποιοτικά προϊόντα έγκαιρα και σε πολύ ανταγωνιστική τιμολόγηση για όλες τις ανάγκες των εκτυπώσεών σας.
Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις που παραδίδουν το μήνυμά σας, αλλάζουν τις αντιλήψεις και οδηγούν τις πωλήσεις.
Είτε κάνετε μια προωθητική ενέργεια με έντυπα, είτε σχεδιάζετε μια καμπάνια άμεσου μάρκετινγκ ή δημιουργείτε θόρυβο για μια επερχόμενη εκδήλωση, είτε ανανεώνεται την εικόνα της βιτρίνας σας με αυτοκόλλητα, η εταιρεία μας, θα χρησιμοποιήσει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία για να σας συνδέσει με το ακροατήριό σας.
Κάθε έργο είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσουμε, με τους πελάτες μας, τις απεριόριστες δυνατότητες και ευκαιρίες που προσφέρει αυτή η συνεργασία.
Επιτρέψτε μας να κάνουμε μια μετρήσιμη διαφορά για τις επικοινωνίες μάρκετινγκ που θα χρησιμοιποιήσετε.
Οι κατηγορίες των προϊόντων που μπορούμε να σχεδιάσουμε και να παράγουμε για σας περιλαμβάνουν:
1. Εκτυπώσεις offset και ψηφιακές
2. Εκτυπώσεις plotter & flatbed
3. Συσκευασίες – ετικέτες
4. Διαφημιστικό προωθητικό δώρο
5. Ρούχα εργασίας – διαφημιστικά
6. Συστήματα προβολής και σήμανσης
7. Επιγραφές
8. Διαφημιστικές κατασκευές
9. led επιγραφές
10. Υλικά εταιρικής ταυτότητας και Οργάνωσης γραφείου
11. Σημαίες, λάβαρα, έπαθλα, μετάλλια

Είσοδος στον λογαριασμό

Καλώς ήρθατε στον ανανεωμένο ιστότοπό μας. Θέλουμε να σας παρέχουμε πληροφορίες που θα σας φανουν χρήσιμες σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Επίσης επιθυμούμε την συνεργασία που θα αναδείξει όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε από κοινού.

The Marketeers

Δεσμευόμαστε για την επιτυχία σας