Γιατί κάνουμε αυτό που κάνουμε

Πίσω από κάθε τι που κάνουμε υπάρχει μια μεγάλη εικόνα για αυτά που θέλουμε για όλους μας και εργαζόμαστε για αυτά

Θέλουμε μια καλύτερη οικονομία

01

Μαζί μπορούμε καλύτερα

Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να κάνεις τα πράγματα καλύτερα για την επιχείρησή σου

02

Εσύ είσαι Εγώ

Η επιτυχία σου είναι η δική μας επιτυχία

03

Η επιτυχία είναι επιλογή

Αναγνωρίζουμε την πρόθεσή σου να επιχειρήσεις και θέλουμε να σε δούμε να πετυχαίνεις

Στόχοι Οργανισμού

Οι στόχοι μας είναι η πυξίδα μας απέναντι σε οποιαδήποτε δημιουργική και επιχειρηματική πρόκληση

Να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες μάρκετινγκ και διαφήμισης.
Να συμβάλλει στην ανάπτυξη των εργασιών των πελατών του.
Να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.
Να προσφέρει γόνιμο έδαφος για ενθουσιώδεις ανθρώπους που θέλουν να εκφράσουν τα ταλέντα και τις δεξιότητες τους.
Να δημιουργεί διαρκώς νέες θέσεις απασχόλησης – συνεργασίας έτσι ώστε να εξαπλωθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Να εφαρμόσει ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο που υπηρετεί την διαρκή εξέλιξη του φορέα του, των πελατών του και του ευρύτερου κοινονικού συνόλου.
Να προάγει τα προσωπικά οράματα και στόχους των στελεχών του και να τα μετουσιώνει σε στόχους και οράματα της εταιρείας.
Να προάγει το ήθος, τις αξίες και τον επαγγελματισμό σε κάθε του δράση ή εκδήλωση.
Να είναι προσανατολισμένος και να δεσμεύεται σε ποιοτικά αποτελέσματα.

Εστιάζουμε στο παρόν, η καλύτερη επένδυση για το μέλλον

Ιστορία, επέκταση και ανάπτυξη

Η παρουσία μας στην αγορά είναι από το 2009. Λειτουργούσαμε ως δημιουργικό γραφείο και παρείχαμε υπηρεσίες σχεδιασμού για εταιρείες του χώρου της οπτικής επικοινωνίας και ταυτόχρονα εξυπηρετούσαμε και το δικό μας πελατολόγιο.
Η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία και η εμπιστοσύνη των πελατών μας, μας ώθησαν να αναζητήσουμε για λογαριασμό τους, συνεργασίες με βιοτεχνίες και επαγγελματίες του κλάδου μας που παρείχαν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και παραγωγές προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών τους.
Διευρύναμε την βάση των συνεργατών μας και των επαγγελματιών του χώρου της οπτικής επικοινωνίας και σε λίγα χρόνια αρχίσαμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας το σύνολο των υπηρεσιών προβολής και επικοινωνίας (below the line).
Το 2017 σηματοδοτήθηκε η είσοδος μας σε ένα μεγάλο δίκτυο επιχειρήσεων του χώρου της οπτικής επικοινωνίας και πλέον ο στόχος μας εστιάζεται στο πώς θα προσφέρουμε καλύτερης ποιότητας υπηρεσίες έχοντας και προσανατολισμό για νέες καινοτόμες ιδέες και λύσεις που θα προτείνουμε και θα προσφέρουμε στους πελάτες.
Επίσης αποφασίστηκε με την κατάλληλη στελέχωση, η επέκταση των υπηρεσιών μας στον τομέα του digital marketing. Εξελίσσοντας τις δικές μας μεθοδολογίες και εργαλεία σήμερα μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στην κατασκευή ιστοσελίδων, και στην παροχή υπηρεσιών για τα social media.
Η ανάπτυξη μας πλέον βασίζεται στο σαφή προσανατολισμό που έχουμε, στην επίτευξη του πολυπόθητου στόχου της ανάπτυξης των πωλήσεων και της “Επωνυμίας” των εταιρειών – πελατών που αναλαμβάνουμε.
Παρέχουμε ολιστική αντιμετώπιση των αναγκών του πελάτη μας και επιδιώκουμε να τον εκπαιδεύσουμε σε όλα αυτά τα οποία θα πρέπει να φροντίσει για την επιχείρηση του για να έχει επιτυχή αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον.

 

Θα σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα

Εξασφαλίστε μια συνάντηση μαζί μας, σήμερα κι όλας.