Skip to content
διαφημιστικες κατασκευες κατηγοριες

Κατηγοριοποίηση των διαφημιστικών κατασκευών

Απλές Επιγραφές

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι επιγραφές χωρίς εσωτερικό φωτισμό. Μια επιγραφή μπορεί να κατασκευαστεί από πλήθος υλικών. Υλικά που κυρίως χρησιμοποιούμε είναι γαλβανιζέ λαμαρίνα, plexiglass, αλουμίνιο, foam pvc, etalbond, ξύλο, και επίσης μουσαμά σε τελάρο.

Σημαντικοί παράγοντες για την επιλογή της κατασκευής τους είναι το κόστος, το σημείο που θα τοποθετηθεί, η εικόνα που θέλουμε να μεταφέρουμε σε αυτούς που θα την βλέπουν, η σκοπιμότητά της κ.α.

Ενδεικτικά θα αναφέρουμε:

απλες επιγραφες
 • Με ψηφιακή εκτύπωση σε μουσαμά τον οποίο μετά εφαρμόζουμε σε τελάρο που κατασκευάζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε έργου.
 • Με αυτοκόλλητα γράμματα / σχέδια (σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων) τα οποία εφαρμόζουμε σε ενιαίες σκληρές επιφάνειες (πχ. λαμαρίνα)
 • Με εφαρμογή εκτύπωσης σε αυτοκόλλητο και μετά εφαρμογή στην επιφάνειας μας.
 • Με απευθείας εκτύπωση πάνω στην επιφάνεια.
 • Με ανάγλυφα γράμματα / σχέδια σε inox – αλουμίνιο – μπρούντζο – ξύλο – plexiglass (κοπή σε Laser η CNC)
 • Με χαρακτές επιγραφές σε inox – αλουμίνιο – μπρούντζο – ξύλο – plexiglass (χάραξη με Laser η CNC)

Χαρακτηριστικό τους είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις η κατασκευή τους απαιτεί ελάχιστο χρόνο και εύκολο τρόπο τοποθέτησης.

γραμμη μπλε

Υποκατηγορίες

Τελαρωμένος μουσαμάς
Μεταλλικές Επιγραφές, Αλουμινίου / Λαμαρίνας / etalbond /
Inox / Μπρούτζου
Επιγραφές με Εκτύπωση UV
Plexiglass Επιγραφές
Χαρακτές Επιγραφές
Ξύλινες Επιγραφές
Επιγραφές Ειδικών κατασκευών

Για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα μπορείτε να επιλέξετε:

Την κατασκευή μεταλλικής επιγραφής, με ανοξείδωτα ή βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή γράμματα στο χρώμα της αρεσκείας σας, (Επιγραφές με 3D γράμματα) όπου ο φωτισμός των γραμμάτων είτε διαχέεται προς τα πίσω, είτε προς τα μπροστά με μετόπη από plexiglass φωτιζόμενο.

Κατασκευή επιγραφής cut–out οπού τα γράμματα αφαιρούνται από την επιφάνεια της ταμπέλας επένδυση με plexi glass και εφαρμογή οπίσθιου φωτισμού με led.

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα θα έχουμε και αν κάνουμε χρήση ξύλινης επιγραφής, με ξεχωριστά γράμματα, ή κάνοντας χρήση πυρογραφίας επάνω σε κάποια επιφάνεια ξύλου.

Φωτεινές Επιγραφές

Οι φωτεινές επιγραφές είναι οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες, ειδικά ως επιλογή της κύριας επιγραφής της επιχείρησης. Κατασκευάζονται σε διάφορα σχήματα ή σχέδια σύμφωνα με τις ανάγκες σας (τετράγωνες, παραλληλόγραμμες, οβάλ κ.α.) Μπορούν να γίνουν μονής ή διπλής όψης ανάλογα με την εφαρμογή. Ο φωτισμός στις φωτεινές επιγραφές γίνεται με λάμπες φθορισμού λάμπες led ή με led module.
Μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά ανάλογα με τον χαρακτήρα και το στυλ που θέλετε να αποπνέει το κατάστημα ή η επιχείρησή σας. Το δημιουργικό της επιγραφής εφαρμόζεται με φωτοδιάφανα αυτοκόλλητα ή ψηφιακή εκτύπωση πάνω σε ειδικά αυτοκόλλητα.

Παρέχουμε φωτεινές επιγραφές σε συγκεκριμένες διαστάσεις ή κατά παραγγελία.

φωτεινες επιγραφες
Βασικοί τύποι φωτεινών επιγραφών εξωτερικής σήμανσης
 • · Φωτεινές επιγραφές από Plexiglas στις οποίες εφαρμόζουμε το δημιουργικό με αυτοκόλλητες μεμβράνες ή ψηφιακή εκτύπωση
 • · Φωτεινές επιγραφές με χαραγμένη την πρόσοψη από αλουμίνιο και λογότυπο από Plexiglas ντυμένα ή όχι με αυτοκόλλητες μεμβράνες
 • · Φωτεινές επιγραφές με πρόσοψη από εύκαμπτο φωτεινό υπόστρωμα, ντυμένο με αυτοκόλλητες μεμβράνες ή ψηφιακή εκτύπωση
γραμμη γκρι σκουρο

Ειδικές κατηγορίες φωτεινών επιγραφών:

Lightbox

Τα Light box είναι φωτεινές επιγραφές και προτείνονται συνήθως ώστε να δώσουν λύσεις στην διακόσμηση του εσωτερικού χώρου.

Panaflex

Επιγραφές με εύκαμπτο υπόστρωμα. Συνιστάτε για εφαρμογές μεγάλων διαστάσεων χωρίς σημεία ένωσης υλικών.

Έχουμε διάφορες επιλογές για την κατασκευή τους

Με βάση το πάχος τους από τα 3 εκ. (slim light boxes) έως και 20 εκ. (light boxes).
Η προσοψή τους μπορεί να είναι από ίσια plexiglass, πρεσαριστά plexiglass, πολυκαρμπονικά ( για ενιαία επιφάνεια έως 6 μέτρα), εύκαμπτο φωτεινό υπόστρωμα, λαμαρίνα ή αλουμίνιο με κομμένα αρνητικά γράμματα και σχέδια σε Laser.
Το περιφερειακό προφίλ (όπου είναι εφικτό) βαμμένο στο Ral της αρεσκείας σας.
Τοποθέτηση ανάγλυφων γραμμάτων στην πρόσοψη για καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα.

Επιγραφές με 3D γράμματα

Στις επιλογές του τύπου των φωτιζόμενων γραμμάτων διαθέτουμε:

 • Κουτιαστά (μεταλλικό σόκκορο με φωτιζόμενη πρόσοψη από πλεξιγκλάς)
 • Κρυφού φωτισμού (εξ’ ολοκλήρου μεταλλικά με απόσταση από τη βάση τους και διάχυτο οπίσθιο φωτισμό)
 • Κουτιαστά χωρίς πάτο (φωτίζουν και την πρόσοψη και την πλάτη)
 • Από plexiglass εξ’ ολοκλήρου για φωτισμό στο πλάι και στην πρόσοψη
3d επιγραφες

Μας δίνουν μια οντότητα τρισδιάστατη. Δεν υπάρχει ουσιαστικός περιορισμός στην διάστασή τους.

Τα γράμματα κατασκευάζονται με υλικά, όπως ελάσματα γαλβανισμένα, plexiglass, pvc, inox, μπρούτζινα ή και με συνδυασμό μετάλλου με plexi glass.

Μπορεί να είναι φωτεινά ή μη φωτεινά, φιλοτεχνημένα με αυτοκόλλητες μεμβράνες ή ψηφιακή εκτύπωση ή βαμμένα.

Πινακίδες Metalprinted

Κατασκευή πινακίδων όπου τα γραφικά και οι φωτογραφίες σας τυπώνονται πάνω σε μεταλλικό υπόστρωμα

Οι εκτυπώσεις απευθείας σε μέταλλο (κυρίως αλουμίνιο) είναι εφικτές με προσαρμοσμένη τεχνολογία μεταλλικής εκτύπωσης που εκτυπώνει τα γραφικά σας απευθείας στο μέταλλο. Το αποτέλεσμα είναι μια ζωντανή προσαρμοσμένη μεταλλική εκτύπωση που είναι ανθεκτική στις φθορές όλων των ειδών.
Η μεταλλική εκτύπωση είναι εφικτή με 2 τεχνολογίες

·
·

Dye-Sublimation Metal Εκτυπώσεις
UV Metal Εκτυπώσεις

Η εκτύπωση έχει μεγάλη αντοχή στο χρόνο, είναι ανθεκτικές στις γρατζουνιές και δεν υποβαθμίζονται όπως οι τυπικές εκτυπώσεις βυνιλίων και pvc υλικών, δεν απαιτούν όλα τα συνήθη συνιστώμενα προστατευτικά υλικά, όπως βάση εφαρμογής εκτύπωσης, πλαστικοποιήσεις και plexi glass.

γραμμή γκρι

Οι υπαίθριες πινακίδες αλουμινίου είναι ιδανικές για
προσαρμοσμένη εξωτερική σήμανση και ενημερωτική σήμανση για εμπορικές εφαρμογές, καθώς και εξωτερικούς χώρους διαβίωσης και διακόσμησης.

Είναι μια ελκυστική πρόταση για χρήση όταν θέλετε σήμανση σε εξωτερικούς χώρους. Τα εξωτερικά μέταλλα έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στην έκθεση στον καιρό και στο άμεσο ηλιακό φως για τουλάχιστον 5 χρόνια.

Πυλώνες - κολώνες

Επιγραφές πυλώνες

Oι πυλώνες είναι μεταλλικές κατακόρυφες κατασκευές, που κατασκευάζονται με μεταλλικό σκελετό. Οι επιγραφές πυλώνες μπορεί να είναι φωτεινοί ή μη φωτεινοί. Ο φωτισμός γίνεται με λάμπες φθορίου ή led. Υπάρχει η δυνατότητά μονής ή διπλής όψης.

Το μέγεθος του πυλώνα εξαρτάται και από τον υπάρχοντα χώρο εκτός της επιχειρήσεως, το μέγεθος του πεζοδρομίου ή της πρασιάς, την ταχύτητα κινήσεως των οχημάτων, το θέμα που πρέπει να προβληθεί. Επί της ουσίας δεν υπάρχει περιορισμός στην διάσταση το σχήμα, ή τον όγκο.

Οι φωτεινές επιγραφές (τύπου πυλώνα) μπορούν να είναι και σύνθετες κατασκευές όπου τα κυριότερα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι το βινύλιο, το Plexi glass και τα πολυκαρβονικά φύλλα.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι επιγραφές πυλώνες εντάσσονται στο νομικό πλαίσιο που προβλέπεται για την υπαίθρια διαφήμιση και δημόσια προβολή, και ισχύουν κανόνες που ορίζουν την χρήση και νομιμότητά τους.

Στις επιγραφές πυλώνες, πριν την τοποθέτησή τους γίνετε πάντα στατική μελέτη κατασκευής.

Απαιτείται η κατασκευή βάσης του πυλώνα, με ειδικά αγκύρια που μπαίνουν στο έδαφος για να δημιουργηθεί μία σταθερή βάση, ώστε να τοποθετηθεί και η υπόλοιπη κατασκευή

πυλωνες

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία πυλώνων που μπορούμε να κατασκευάσουμε για εσάς:

• Κολώνα τύπου “Γ” με ορθογώνια φωτεινή επιγραφή.
• Κολώνα τύπου “Γ” με οβάλ φωτεινή επιγραφή.
• Κυρτός με φωτεινή επιγραφή ομοίως κυρτή.
• Μη φωτεινός κορμός με οβάλ φωτεινή επιγραφή.
• Μη φωτεινός κορμός με φωτεινές επιγραφές.
• Πυλώνας συνήθως εμπορικού κέντρου με φωτεινή
επιγραφή.
• Συνδυασμός πλέξι και αλουμίνιο ή ανοξείδωτο.
• Περιμετρικά κοιλοδοκοί και εσωτερικά φωτεινή
επιγραφή 2 όψεων.
• Εξωτερικά κοιλοδοκοί και εσωτερικά φωτεινή
επιγραφή 2 όψεων.
• Συνδυασμός πλέξι και αλουμίνιο ή ανοξείδωτο.
• Μεταλλική κατασκευή εξωτερικά με φωτ. επιγραφή στο
άνω μέρος.
• Ορθογώνια κατασκευή με αλουμίνιο στο κάτω μέρος
και πλέξι άνω.
• Τοξοειδής κατασκευή με αλουμίνιο στο κάτω μέρος και
πλέξι άνω.
• Τοξοειδής κατασκευή με plexi εξ ολοκλήρου.

Επιγραφές Αυτοκινήτων

Επιγραφές για αυτοκίνητα, φορτηγά. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι κυρίως μουσαμάς και αυτοκόλλητο και με αυτά μπορούμε να μεταφέρουμε τα μηνύματα της επιχείρησής σας πάνω σε φορτηγά, αυτοκίνητα και άλλα οχήματα επιτυγχάνοντας την προβολή σας.

Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης πολυμερικών υλικών υψηλής αντοχής στον ήλιο και τον χρόνο.

Εκτυπώνουμε και εφαρμόζουμε αυτοκόλλητα παντός σχήματος, μεγέθους και ποσότητας. Τοποθετήστε αυτοκόλλητα με το λογότυπο της επιχείρησής σας ή δώστε στο όχημά σας μια καλλιτεχνική πινελιά.

Στην ολική κάλυψη αυτοκινήτων, ή σε τμήματα που παρουσιάζουν καμπυλότητες τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι χυτά (Cast) με αντίστοιχες πλαστικοποιήσεις για να εφαρμόζουν και να παίρνουν τις κούρμπες που χρειάζεται.
Για την κάλυψη των παραθύρων τοποθετούμε one way (διάτρητη μεμβράνη που επιτρέπει τη θέαση από την εσωτερική πλευρά των τζαμιών).

επιγραφες αυτοκινητων

Προσφέρουμε υπηρεσίες εφαρμογής Car Wrapping (ολικό ντύσιμο αυτοκινήτου), τμηματική επικόλληση – ντύσιμο αυτοκινήτου, επικόλληση απλών αυτοκόλλητων γραμμάτων, αλλαγής χρώματος σε ματ ή γυαλιστερό καθώς και carbon.
Μπορούμε να σχεδιάσουμε και εκτυπώσουμε για εσάς αυτοκόλλητα βινυλίου για οποιαδήποτε χρήση, φιλοτέχνηση αυτοκινήτου, μοτοσικλέτας ή εξωτερική σήμανση.
Επιλέξτε από την πιο απλή διαφήμιση του οχήματος σας έως και το ολοκληρωτικό ντύσιμο με ποιοτικές μεμβράνες εξαιρετικής αντοχής.
Αναλαμβάνουμε να μετατρέψουμε το επαγγελματικό σας όχημα σε κινητή διαφήμιση και μέσο προβολής

Επιγραφές LED

• Κυλιώμενων μηνυμάτων
• Σύγχρονης προβολής εικόνων και βίντεο.
• Ταμπέλες LED για εσωτερικούς ή για εξωτερικούς χώρους.
• Γιγαντοοθόνες (videowall)
• Φωτεινές επιγραφές Matrix κυλιόμενων μηνυμάτων

επιγραφες LED

Τα προϊόντα μας είναι, επιλεκτικά κυρίως, ελληνικής παραγωγής, έχουν πολύ καλή ποιότητα υλικών, κατασκευής και τεχνολογίας. Είναι προϊόντα μελετημένα και σχεδιασμένα ειδικά για τις ιδιαίτερες ελληνικές καιρικές συνθήκες, και παράλληλα πάντα συνυφασμένες με τις τάσεις της αγοράς.

Ειδικές κατασκευές, εφαρμογές

Ρολοκουρτίνες

Ένας άλλος τρόπος προσέγγισης για την προβολή του μηνύματος σας, που μπορούν επίσης να παρέχουν και σκίαση.

Ειδικές Κατασκευές

Σχεδιασμός και υλοποίηση κατασκευών που δίνουν λύσεις για την προβολή των προϊόντων σας και όχι μόνον. Εφαρμογή πάρα πολλών υλικών – αλουμίνιο, etalbond, Plexiglas kapamound εκτυπώσεις, μουσαμάς ξύλο, κ.α.

Κατασκευές Plexiglas

Οι εφαρμογές του plexiglass είναι πάρα πολλές, εκτός από επιγραφές, κατασκευάζουμε stands, κάλπες κουτιά διαφημιστικά, αναλόγια κ.α. Κοπές Lazer CNC σε plexiglass.

Κάλυψη κτηρίων – προσόψεων καταστημάτων

Αναλαμβάνουμε την κάλυψη κτηρίων και προσόψεων καταστημάτων, με τα πιο εξειδικευμένα υλικά και ψηφιακή εκτύπωση αντοχής, ώστε να προσφέρουμε στο κτίριο σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εσωτερική διακόσμηση

Ολική η μερική διαμόρφωση κάθε επαγγελματικού χώρου με την χρήση και τον συνδυασμό πληθώρας υλικών και κατασκευών για βέλτιστα αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματα.

Βιτρίνες καταστημάτων

Διαμορφώνουμε τη βιτρίνα του καταστήματος σας όπως εσείς επιθυμείτε. Σας παρέχουμε μια ευρεία γκάμα λύσεων.

Διαφημιστικές κατασκευές από διογκωμένο πολυστυρένιο

Είσοδος στον λογαριασμό

Καλώς ήρθατε στον ανανεωμένο ιστότοπό μας. Θέλουμε να σας παρέχουμε πληροφορίες που θα σας φανουν χρήσιμες σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Επίσης επιθυμούμε την συνεργασία που θα αναδείξει όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε από κοινού.

The Marketeers

Δεσμευόμαστε για την επιτυχία σας