Είμαστε μια εξειδικευμένη ομάδα προγραμματιστών, σχεδιαστών και διαφημιστών. Η συνδυασμένη γνώση και τεχνογνωσία, μας επιτρέπει να δημιουργούμε μοναδικούς τρόπους προώθησης της εταιρείας, των υπηρεσιών και των προϊόντων σας. Στόχος μας είναι να αντιμετωπίζουμε το κάθε έργο που αναλαμβάνουμε με ενέργεια και δημιουργικότητα ώστε να ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας.

Πιστεύουμε στη συμβίωση: η επιτυχία των πελατών μας εξασφαλίζει την επιτυχία μας. Η σχέση μας με κάθε πελάτη βασίζεται στην επιθυμία να ακούσουμε, να καταλάβουμε τις προσδοκίες, τις προκλήσεις και τους στόχους του, ώστε να του προτείνουμε αποτελεσματικές λύσεις marketing, σχεδιασμού και διαφήμισης.

Φιλοσοφία και Όραμα Οργανισμού

Φιλοσοφία του Οργανισμού είναι ότι κάθε επιχείρηση δύναται να αποτελέσει το πλαίσιο στο οποίο οι άνθρωποί του θα εκδηλώσουν ταλέντα και δεξιότητες, υπηρετώντας με το καλύτερο τρόπο τους σκοπούς και το όραμα του οργανισμού.

Ταυτόχρονα σημαντικά για εμάς είναι..

το άνοιγμα και η διατήρηση κάθε διαθέσιμου καναλιού που θα μας φέρει κοντά στον υποψήφιο πελάτη,

η κατανόηση των αναγκών τους,

η εισαγωγή στην αγορά καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών η δημιουργία εργαλειών και μέσων που θα συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων τους,

και φυσικά η παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες μας*

Το όραμά μας είναι φιλόδοξο.

Βασίζεται στην επιθυμία όλων μας να «κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακεραιότητα και ηθική.

Όραμά μας, είναι η τεκμηρίωση ενός νέου επιχειρησιακού μοντέλου το οποίο προτάσσει την συνεργασία και την παραγωγή ύψιστης ποιότητας υπηρεσιών μέσω της οργάνωσης της παραγωγής από ανεξάρτητους ελεύθερους επαγγελματίες.

Στόχοι Οργανισμού

Να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες μάρκετινγκ και διαφήμισης.

Να αναπτύσσει τις εργασίες των πελατών του.

Να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Να προσφέρει γόνιμο έδαφος για ενθουσιώδεις ανθρώπους που θέλουν να εκφράσουν τα ταλέντα και τις δεξιότητες τους.

Να δημιουργεί διαρκώς νέες θέσεις απασχόλησης – συνεργασίας έτσι ώστε να εξαπλωθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Να εφαρμόσει ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο που υπηρετεί την διαρκή εξέλιξη του φορέα του, των πελατών του και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Να προάγει τα προσωπικά οράματα και στόχους των στελεχών του και να τα μετουσιώνει σε στόχους και οράματα του οργανισμού.

Να προάγει το ήθος, τις αξίες και τον επαγγελματισμό σε κάθε του δράση ή εκδήλωση.

Να είναι προσανατολισμένος και να δεσμεύεται σε ποιοτικά αποτελέσματα.

Επιλέξτε μας επειδή..

Ενδιαφερόμαστε για τους πελάτες μας.

Διαθέτουμε τις γνώσεις και την τεχνογνωσία για να ανταποκριθούμε σε κάθε απαίτηση – ανάγκη των πελατών μας.

Είμαστε μια δυνατή ομάδα που διαρκώς μεγαλώνει, με καλές πρακτικές, ομαδικό πνεύμα, και διαδικασίες που εξασφαλίζουν ποιοτικά αποτελέσματα. Στο μίγμα αυτό προσθέστε το κέφι, την δημιουργικότητα, την φαντασία και την διάθεση να σας δώσουμε τα μέγιστα για να πετύχετε τους στόχους σας.

Σε κάθε έργο που μας αναθέτετε, εστιαζόμαστε, εκτός από το πως θα τυπώσουμε ή θα σχεδιάσουμε για εσάς, και στους στόχους που θέλετε να πετύχετε βάζοντας σε εφαρμογή και ολοκληρώνοντας ένα έργο.

Σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με πελατοκεντρική και εξατομικευμένη προσέγγιση και αντιμετώπιση σε τιμές factory.

Είμαστε μέλος ενός ευρύτερου δικτύου επαγγελματιών του χώρου του μάρκετινγκ, της διαφήμισης και των κατασκευών και είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε οποιοδήποτε έργο μας ανατεθεί με την ανάλογη επιτυχία και ικανοποίηση των πελατών μας.

Κάνουμε εκτυπώσεις … όπως επίσης για τους πελάτες που μας εμπιστεύονται δημιουργούμε τους χάρτες (πχ. μαρκετινγκ πλαν) και τους εφοδιάζουμε με τα απαραίτητα για να κατακτήσουν τις δικές τους κορυφές της επιτυχίας.

Φροντίζουμε να είστε ενήμεροι για όλα αυτά τα εργαλεία που μπορούν να συμβάλουν στην εξέλιξη των επιχειρήσεων σας και στην επαγγελματική σας επιτυχία.

Βρίσκουμε διαρκώς νέους τρόπους να ανταμείβουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Χαιρόμαστε με τις επιτυχίες σας και γιορτάζουμε μαζί σας την κάθε σας νίκη!